Σε παρενέργειες του εμβολίου AstraZeneca οφείλεται ο θάνατος 18χρονης

4
1651

Σε παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος της 18χρονης Camilla Canepa στην Ιταλία τον περασμένο Ιούνιο.

Τουλάχιστον αυτό υπογραμμίζεται στην 74σέλιδη έκθεση της Εισαγγελίας της Γένοβας, η οποία, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τονίζει πως η νεαρή γυναίκα δεν είχε λάβει φάρμακα που να αντικρούονται στον ορό.

Επομένως, «η εγκεφαλική θρόμβωση με χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων στο αίμα» που προκάλεσε τον θάνατό της 18χρονης κοπέλας «λογικά πρέπει να οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολιασμού».

Ήταν υγιέστατη
Η εν λόγω έκθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιβεβαιώνει αυτά που διαρκώς υποστήριζαν τα μέλη της οικογένειας της άτυχης νεαρής, δηλαδή πως η ίδια ήταν υγιέστατη.

Μάλιστα, η αρχική υπόθεση πως η ίδια έπασχε από αιμοπεταλιοπενία δεν επιβεβαιώθηκε, εφόσον αυτή η πληροφορία τελικά συνδέεται με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας και δεν αφορά την ίδια.

Σύμφωνα με τους ιατρούς «στην πρώτη νοσηλεία η αντίδραση στο εμβόλιο ήταν ήδη σε εξέλιξη και θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως τέτοια» αλλά σε αυτό το πλαίσιο και σε αυτήν την φάση «μια συσχέτιση δεν ήταν εύκολη».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Pavone, «το πρόβλημα των παρενεργειών σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα είχε ήδη επισημανθεί» από την Ιταλική Τεχνική Επιστημονική Επιτροπή, η οποία «έλεγε πώς δεν συνιστάται για άτομα κάτω των 60 ετών» και υπογράμμισε πως στο Νοσοκομείο της Lavagna «η Camilla πήρε εξιτήριο στις 3 Ιουνίου όπου είχαν διαπιστώσει αιματοπεταλοπενία και φωτοευαισθησία με τα αιμοπετάλια σε συνεχή πτώση».

πηγή: Magnesia News

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρήκατε μια περίπτωση κάπου στο εξωτερικο που έπαθε κάτι και το κάνατε θέμα. Τόσα εκατομμύρια εμβολιασμενοι που έχουν σωθεί, ΜΩΚΟ.και το ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΗ είναι σχετικό.

    • τους Έλληνες επιστήμονες που λένε ότι έχουν αυξηθεί κατά 10.000 από τότε που άρχισαν οι εμβολιασμοί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι αιφνίδιοι θάνατοι τους έχεις ακούσει; Ανοίξτε επιτέλους τα στραβά σας και διαβάστε ή ακούστε τι έχουν να πουν καταξιωμένοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα εμβόλια. Αρκετά πιά με την Παγώνη τον τσιοόδρα και τον Βασιλακόπουλο. Πληρωμένοι τηλεμαϊντανοί είναι και τίποτε άλλο. Πότε δουλεύουν ήθελα να ξέρω αφού όλη μέρα είναι στα κανάλια και λένε τις ίδιες π@..@ριές συνεχώς.

    • Φίλε μου μην ασχολησαι με καμμένα μυαλά.Κάποιοι είναι για λυπιση.Είναι οι ίδιοι που βλέπουν καπνό πίσω από τα αεροπλάνα και νομίζουν μας ψεκάζουν ,φανατικά το πιστεύουν ,όπως θα πλήρωνε ο Σωρρος τα χρέη τους,Δυστοιχως τώρα παίζοντας ζωές,έχουν χαθεί άνθρωποι ακόμα και γνωστοί μας παρασυρμένοι.Τι ψάχνεις τελικά αφού όλοι οι γνωστοί είναι πληρωμένοι λένε αλλά ο Χίος και αυτούς που βγάζει είναι πατριώτες και επιστήμονες που έχουν κάνει χιλιάδες δημοσιεύσεις….όχι σε ιατρικά φόρουμ αλλά στο makellos.Δεν έχει σημασία.Η κυρα Κατινα απέναντι έχει μάθει Ινδούς γιατρούς ασχετα αν είναι του δημοτικού ξέρει ,το άκουσε από τον εκπρόσωπο τύπου του Τράγκα.Όποτε….θα φύγουν κάποιοι είναι δεδομένο ,ας ευχηθούμε μόνο να μην είναι παιδιά που δεν έχουν επιλογή αλλά οι γονείς τους.

  2. Για ρώτησε τους «ειδικούς» τηλεμαϊντανούς που ανέφερα πιό πάνω ποιό είναι το ποσοστό παρενεργειών που δηλώνουν με την κίτρινη κάρτα στις φαρμακευτικές; Ούτε 4% στην Ελλάδα. Γιατί; Δεν τους συμφέρει να γνωρίζει ο κόσμος τι μπορεί να πάθει έστω και σε πολύ μικρό αριθμό αν εμβολιαστεί; Είναι άσχετοι οι περισσότεροι γιατροί στα νοσοκομεία και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και σε ποιές περιπτώσεις; Πολλά τα ερωτήματα, καμμία απάντηση από τους υπεύθυνους εμβολιασμών. Για αυτό δεν τους εμπιστεύονται οι ανεμβολίαστοι και ούτε πρόκειται πλέον να τους πείσουν ότι και να κάνουν ή πούν οι πολιτικοί και υγειονομικοί «σωτήρες» μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ