Δ. Γάκης: «To εμβόλιο είναι ατελές, όσοι πιστεύουν ότι θα υπάρξει ανοσία αγέλης πλανώνται πλάνην οικτράν»

13
584

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο χειρουργός, Δημήτρης Γάκης.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα εμβόλια τονίζοντας ότι «είναι άρπα κόλλα». «Το εμβόλιο είναι ατελές» σημείωσε λέγοντας ότι «όσοι πιστεύουν ότι θα υπάρξει ανοσία αγέλης πλανώνται πλάνην οικτράν». Χαρακτήρισε ως το πιο «πρόχειρο» το σκεύασμα της Pfizer ενώ υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει φάρμακο χωρίς επιπλοκές».

Τέλος, σχολίασε ότι «αυτή η τρομοκράτηση που γίνεται, γίνεται με κάποιο σκοπό».

Ακούστε εδώ:

Facebook
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτός είναι γιατρός και βγαίνει επώνυμα να μιλήσει, άσχετα που δεν σου αρέσει. Άκουσε τα επιστημονικά στοιχεία που παραθέτει και μετά αποδόμησε τον επιστημονικά. Αλλά όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αποδομούμε τον άλλο με κακόγουστα σχόλια. Εσύ ποιος είσαι που πρέπει να σου δώσουμε σημασία; Το τσιράκι του Τσιόρδα;

      • Γιατρός χειρουργός.Τι σχέση έχει με τα εμβόλια;Εξέτασε δηλαδή στο εργαστήριο του το εμβόλιο και το βρήκε πρόχειρο;Δεύτερο όλοι οι γιατροί είναι καλοί;Τρίτο έχεις κάτι με τον Τσιόδρας;Τον ξέρεις
        προσωπικά; και το κατηγορείς;Καντου καταγγελίες με τα στοιχεία που έχεις να σου απαντήσει.Ηλίθιε.

  1. Έλα ντε. Αυτό που εξοργίζει περισσότερο είναι πως εκείνοι που μας ταΐζουν την αμφισβήτηση για τα εμβόλια, έχουν ήδη εμβολιαστεί! Άπειρα παραδείγματα. Πόση αγάπη μας εεεεεεεεχουν…..

  2. Όχι να πάρουμε σοβαρά υπόψη τη γνώμη πιο ειδικών όπως του πορτοσαλτε του αδωνη και των τηλεαστερων γιατρών που τα παίρνουν απ τις φαρμακευτικες.Αυτοι ξέρουν καλύτερα…

  3. Εγώ λέω να κάνουμε κάτι δίκαιο. Οι άνθρωποι που δε θέλουν να εμβολιαστούν, αν νοσήσουν να πηγαίνουν σε αυτούς τους ιατρούς να τους θεραπεύουν διότι τα νοσοκομεία και οι άλλοι γιατροί συστήνουν εμβολιασμό.

  4. Ο κύριος Γάκης εάν τον είχες παρακολουθήσει θα είχες ακούσει ότι δεν εμβολιάζεται διότι έχει ήδη νοσήσει. Απλά σχολιάζεται τους τίτλους. Έτσι είναι. Όταν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε αρχίζετε τα κακόγουστα σχόλια.

  5. Απευθύνομαι σε εσάς που σχολιάζεται νομίζοντας πως είστε «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» τους πάντες κακοπροαίρετα επειδή δεν συμφωνούν μαζί σας:

    Αφού εσείς έχετε εμβολιαστεί και δεν κινδυνεύετε, γιατί σας απασχολεί τι θα κάνουν οι υπόλοιποι; Το τι θα κάνουμε με το σώμα μας είναι δική μας απόφαση και ΔΕΜ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. Δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να διαπομπεύεται όποιον δεν συμφωνεί μαζί σας. Αυτός είναι ο ορισμός του ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    • Που το είδες ότι αλλά έλεγε για το εμβόλιο; ο άνθρωπος είναι υπέρ των εμβολίων αλλά των ασφαλών εμβολίων αυτών που έχουν ολοκληρώσει και τις 4 ερευνητικές φάσεις. Επίσης σου λέει ότι τα εμβολια βοηθούν στο να μην εμφανιστεί μια επιδημία και όχι όταν βρίσκεται σε έξαρση. Όπως κάνουμε το εμβόλιο της ιλαράς πχ για να μην ξαναεμφανισθει η επιδημία της ιλαράς. Όταν η επιδημία είναι σε έξαρση στοχεύεις στην έγκαιρη ανίχνευση και στην θεραπευτική προσέγγιση. Κάτι που δεν έγινε γιατί τα εκατομμύρια των εμβολίων που θα πουληθούν αποφέρουν τεράστια κέρδη στις φαρμακευτικες.

  6. Έχουμε δει εμβόλια τετραφασικα με πολυυυυ κακές παρενέργειες. Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Κανένα φάρμακο δεν υπάρχει χωρίς παρενέργειες, ψάξε το Depon. Κι όμως τα καταπίνουν αμάσητα. Επίσης σκέψου ότι την τεχνολογία των mRNA τη δουλεύουν 20 χρόνια at least. Είμαστε πολύ μπροστά σε έρευνες και τεχνογνωσία. Δεν ζούμε πια στο 1400.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ