Δ.Γάκης: «Οι ανεμβολίαστοι έχουν 9 φορές μικρότερη θνητότητα από αυτούς που έκαναν δύο δόσεις!»

10
2773

Δείτε τα εκπληκτικά ευρήματα της Αγγλίας
#Στις 25 Ιουνίου δημοσιεύθηκε η 17η Τεχνική Έκθεση για τις μεταλλάξεις του Κορωνοιού στην Αγγλία
#Η Ινδική μετάλλαξη αποτελεί, πλέον , το 95% των περιπτώσεων!
#Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα εξής εκπληκτικά:
– Το 58% του πληθυσμού είναι ανεμβολίαστο. Αυτό ανεβαίνει στο 64% στους κάτω των 50 ετών και είναι μόλις 10% στους άνω των 50 ετών!
– Η συνολική Θνητότητα της Ινδικής μετάλλαξης είναι 0,1%. Δηλαδή παρόμοιο με της Γρίπης!
-Η θνητότητα, του συνόλου, είναι υψηλότερη κατά 30% μετά την πρώτη δόση του εμβολίου (1,3%) και 7 φορές ψηλότερη μετά την δεύτερη δόση (0,7%). Οι ανεμβολίαστοι έχουν 9 φορές μικρότερη θνητότητα από αυτούς που έκαναν δύο δόσεις (0,08%)!
-Παρόμοια είναι η εικόνα και στους μικρότερους από τα 50 έτη, όπου η συνολική θνητότητα είναι 0,001% ενώ μετά την πρώτη δόση του εμβολίου ανεβαίνει 20 φορές (0,02%), δεν υπάρχει τιμή για μετά την 2η δόση και οι ανεμβολίαστοι έχουν θνητότητα 0,01%. Τα νούμερα όμως σε αυτήν την ομάδα είναι πολύ μικρά και τα συμπεράσματα επισφαλή!
-Στους άνω των 50 ετών η συνολική θνητότητα είναι 1,1% , πέφτει στο 0,43% μετά την πρώτη δόση και αυξάνει στο 1,41% μετά την δεύτερη, όντας, όμως, πολύ καλύτερη από την θνητότητα 3,8% των ανεμβολίαστων .
#Είναι, λοιπόν προφανές, ότι η Ινδική μετάλλαξη έχει πολύ χαμηλή συνολική θνητότητα 0,1% που είναι παρόμοια στους ανεμβολίαστους (0.08%), αυξάνει όμως στους άνω των 50 ετών στο 1,1%, ενώ στους ανεμβολίαστους αυτής της ομάδος είναι υπερτριπλάσια 3,8%.
#Η Αύξηση της θνητότητος μεταξύ πρώτης και δεύτερης δόσης μπορεί να αποδοθεί στην επιπροστιθέμενη τοξικότητα του εμβολίου, ερμηνεία που θεωρώ παρακινδυνευμένη , λόγω των μικρών αριθμών της μελέτης. Θα περιμένουμε τις επόμενες μελέτες για να μπορεί να γίνει μια σωστή στατιστική ανάλυση

Δημήτριος Γάκης : ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Covid-19 ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ

 

#Από το εγκυρότατο Ινστιτούτο Παστέρ της Γαλλίας

#Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα , αν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά για Covid-19, την στιγμή που δεν εμβολιάζονται για την γρίπη (πλην ειδικών περιπτώσεων)

#Κρίνετε ποιές ηλικίες κινδυνεύουν και πόσο κινδυνεύουν( μέχρι τα 18 κινδυνεύουν 4 φορές περισσοτερο από την γρίπη!)

(Letalite=θνητότητα, Grippe= γρίπη, selone l´age= κατά ηλικία, ans= ετών)

Υ.Γ. Ελπίζω να το δει και ο Βασιλακόπουλος…

http://makpress.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά είναι… Ύστερα μας κάνουν «πλύση» εγκεφάλου από το πρωί έως το βράδυ για να εμβολιστούμε… Αντί να ανοίξουν τα «στραβά» τους και να μελετήσουν τα πραγματικά στοιχεία των καλύτερων σε οργάνωση χωρών της Ευρώπης (Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία κτλ) που δεν αποκρύπτουν την αλήθεια όπως εδώ στη χώρα μας.

    • Εδώ ζούμε σε αλλο κόσμο!Δεν ξέρουν οι αλλοι που κάνουν έρευνες μεγαλες και ξέρουν ολοι οι ψευτο-γνωστες στην Ελλάδα μας!!Αλλα βλέπουμε καθε μερα την πλύση εγκεφάλου όπως ειπες…

      • Σε όλο τον κόσμο μιλάνε νομπελίστες και ερευνητές για τα πραγματικά στοιχεία. Ξεκόλλα με τους πληρωμένους ειδικούς του Μητσοτάκη σε λίγο θα τους κυνηγάει όλους ο κόσμος με το μπάχαλο που έρχεται

        • Που ζεις;Ποιος Μητσοτάκης;Ο Τσιπρας τι λέει;το ΚΙΝΑΛ;Το ΚΚΕ;Το ΜΕΡΑ 25;Εσυ είσαι με τον Καραφλό Βελόπουλο που πουλάει κρέμες για τη καράφλα με δωρο μια επιστολή του Ιησού;Πάω στοίχημα ότι περσυ έγραφες για το Σωρρο και την επιταγή που θα ξαργυρωνε;Σωστά;Άσε τους νομπελίστες (αλήθεια πόσους ξέρεις ;)και ξεκινά από τα βασικα

        • Σε όλον τον κόσμο μιλάνε για το ΕΜΒΟΛΙΟ . Μα σε όλον τον κόσμο. Πηγές και βρήκες το 5% της ιατρικής κοινότητας που το αμφισβητεί και μας το πασάρεις σα θέσφατο ? Μην το κανεις βρε. Είμαι σίγουρη πως όταν νυχθημερόν επιστήμονες, βιοχημικοί, ερευνητές το παλεύανε δε σκεφτόντουσαν εσένα. Εσυ να περιμένεις για να το πληρώσεις. Τότε θα το εκτιμήσεις. Σαν τον άλλο τον Αφρικανό γιατρό τον αντιεμβολιαστη που έλεγε ότι αρκεί η βιταμίνη d και δεν άφηνε τα αφρικανακια να εμβολιαστούν για τίποτε και πεθαίνανε από τέτανο τη σημερινή ημέρα
          όχι μόνο να αφήσει για COVID. Ολόκληρη εκστρατεία οργάνωσε και μάντεψε πέθανε πριν κανένα δίμηνο από COVID. Κι αν είχεεεεεε βιταμίνη d ο ίδιος..

  2. στην ανάρτησή του αυτή, σημειώνει ένα Link ( https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/997418/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf)
    το οποίο μας οδηγεί σε ένα pdf κείμενο της εταιρίας ή ομίλου Public Health England.
    Επισκέφθηκα το site αυτό, και –αντίθετα με τους ισχυρισμούς του κ. Γάκη- διαβάζω:
    COVID-19 vaccines have prevented 7.2 million infections and 27,000 deaths.
    Τα εμβόλια COVID-19 έχουν αποτρέψει 7,2 εκατομμύρια λοιμώξεις και 27.000 θανάτους.

    • Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι αναρτημένο στη σελίδα του αντίστοιχου ΕΟΔΥ της M. Βρετανίας. Δεν είναι από κάποιον ιδιωτικό φορέα. Αυτά που γράφεις είναι σωστά αλλά προφανώς δεν αναφέρονται για τη μετάλλαξη Δέλτα. Το «άσχημο» είναι ότι για τη συγκεκριμένη μετάλλαξη, τα εμβόλια είναι πολύ λιγότερα αποτελεσματικά. Όμως το «καλό» είναι πως ενώ μεταδίδεται ευκολότερα, προκαλεί πολύ μικρή νοσηρότητα και πολύ μικρή θνητότητα. Δηλαδή προσομοιάζει σχεδόν με τον ιό της γρίπης. Τα στατιστικά στοιχεία που επικαλείται ο καρδιοχειρουργός Γάκης βρίσκονται στη σελίδα 13 του PDF στο Table 4.

  3. Ο Καρδιοχειρουργός Δημήτρης Γάκης (τ. Διευθυντής Χειρ/κής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων Ιπποκρατείου Γ. Νοσ. Θεσσαλονίκης και τ. Διοικητής Πανεπιστημιακού Γεν. Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ) ο οποίος ποτέ στη ζωή του δεν ήταν εναντίον των εμβολίων, εξηγεί με απλά λόγια τα συμπεράσματα της 17ης Τεχνικής Έκθεσης για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού στην Αγγλία, στην παρακάτω συνέντευξη. Με απλά λόγια εξηγεί ότι σύμφωνα με τους Βρετανούς, τα συγκεκριμένα εμβόλια όταν εξετάζουμε το κόστος – όφελος, είναι χρήσιμα περισσότερο στους πάνω των 50 και όχι στις μικρότερες ηλικίες εφόσον δεν κινδυνεύουν. Ρίξτε μία ματιά και μετά πάρτε τα «φτιάρια» σας και ξεκινάτε το «θάψιμο»:

    https://www.youtube.com/watch?v=zeu3rjb3Y1Q

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1164026567416519&id=100014275599790

  4. Πάνω στην ίδια μελέτη (που μας παραπέμπει ο καρδιοχειρουργός Γάκης) του υπουργείου υγείας της Μ. Βρετανίας στηρίζεται η κυβέρνηση Τζόνσον που σταδιακά προσανατολίζεται στο να καταργήσει τα Κορωνομέτρα. Στα άρθρα του βρετανικού τύπου αναφέρεται ότι λόγω της μετάλλαξης Δέλτα που είναι πολύ ήπια η νοσηρότητα καθώς και πολύ μικρότερη η θνητότητα που προκαλεί, θα στηριχτεί ο Μπόρις Τζόνσον για τις ανακοινώσεις που θα κάνει. Η Μ. Βρετανία έχει πλήρως εμβολιασμένο το 42% του πληθυσμού της.

    Τέλος τα πιστοποιητικά εμβολιασμού στην Βρετανία – Τζόνσον: «Θα αντιμετωπίζουμε τον κορωνοϊό όπως τη γρίπη»
    http://aegeanews.gr/news/fimes/394610/telos-pistopoiitika-emvoliasmou-stin-vretania-tzonson-tha-antimetopizoume-ton-koronoio-opos-gripi/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ