Βέλγιο: Πέθανε ο πρώτος άνδρας που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού

10
4103

Απεβίωσε σε ηλικία 97 ετών ο Ζος Ερμάν, ο πρώτος άνδρας που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού στο Βέλγιο

Πέθανε σήμερα, Κυριακή (9/5) στην πόλη Πουρς, ο Ζος Ερμάν ο πρώτος Βέλγος που έκανε το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech  κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πουρς, Κοέν Βαν ντεν Χέβελ, ο Ερμάν, έφυγε ήσυχα σήμερα το πρωί στον οίκο ευγηρίας στον οποίο διέμενε. Λίγο καιρό νωρίτερα είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, λόγω της ηλικίας του και ο οργανισμός του είχε εξασθενίσει σχηματικά. Ωστόσο είχε αισθανθεί κάπως καλύτερα και είχε επιστρέψει στο γηροκομείο, όπου απεβίωσε σήμερα το πρωί, όχι όμως εξαιτίας του κορονοϊού αλλά της προχωρημένης ηλικίας του.

Όπως αναφέρει το vrt.be, ο Ερμάν είχε γίνει γνωστός στις 22 Δεκεμβρίου όταν έγινε ο πρώτος Βέλγος που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού σε ηλικία 96 ετών τότε. Ο Ερμάν είχε εκφραστεί τότε με θετική διάθεση, «νιώθω 30 χρόνια νεότερος», είχε πει και είχε εκφράσει την ελπίδα του ότι χάρη στο εμβόλιο θα φτάσει μέχρι τα 100. Σύμφωνα με το δίκτυο VTM, δε νόσησε ποτέ από κορονοϊό και ακολουθούσε πιστά τα μέτρα προστασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟΙ. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΤΣΟΝΑΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ. ΠΕΦΤΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΧΛΩΜΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΙΝΗΤΟΙ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ? ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

    • Σίγουρα είσαι σε νοσοκομείο εσυ.Έχεις δει όχι γεροντάκια αλλά νέους ανθρώπους να φεύγουν ξαφνικά λόγο του ιού;Δεν σου έκανε εντύπωση αλλά πας στα Καπή και είδες πεδμενα τα γερόντια.

  2. Ο άνθρωπος εμβολιάστηκε 22/12/20 και πέθανε σήμερα. Διάβασε την ηλικία του. Το άρθρο λέει ότι είχε προβλήματα υγείας. Δηλαδή δε θα πέθαινε ποτε? Επίσης για πες μας έναν επιστήμονα, που μιλάει για παρενέργειες. Σα νοσοκόμος εσυ θα ξέρεις καλύτερα .

  3. Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος κάντε τα εμβόλια μη φοβάστε, και όταν θα πέφτουν όλη σαν τα κοτόπουλα.. Γιατί κάνανε πρώτα στους μεγάλους ανθρώπους γιατί εκεί δεν φαίνεται λόγο ηλικίας..

  4. Να κάνετε το εμβόλιο άφοβα… Δεν έχει «καθόλου» παρενέργειες… Απλά είναι λίγο «αναποτελεσματικό» αφού τελικά νοσούν κανονικά οι εμβολιασμένοι αλλά δεν πειράζει… Λεπτομέρειες. Έτσι κι αλλιώς κανονική άδεια θα πάρει, (εάν πάρει) μετά το 2023 που θα τελειώσουν οι κλινικές μελέτες. Τότε θα μας ανακοινώσουν και τις παρενέργειες «εάν» έχει. Αλλά για να τα μάθουμε όλα αυτά πρέπει να το κάνετε. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ… Δεν βλέπετε ότι όλοι εμβολιάζονται αδιαμαρτύρητα; Και ειδικά οι ίδιοι οι γιατροί; Να… Παρακολουθήστε τα επίσημα (δήθεν) ποσοστά εμβολιασμού στην Ελλάδα.
    https://www.youtube.com/watch?v=21wsAw6b1XY

  5. Εντάξει όλοι φοβόμαστε όμως είναι πολυ χρήσιμο να δούμε ποιος λέει τι και πως αντικρούονται αυτά.
    Οποιος έχει διάθεση να δει κάτι παραπάνω, χωρίς να επιτρέπει σε κανένα να δικαιώνει τους φόβους του, γιατί πολύ απλά μπορεί να ΜΗΝ είναι έτσι.
    https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/09/28/greek-covid-19-multidisciplinary-convention-pseudoscience-2/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ