Ε. Καρανίκα: Σε ετοιμότητα το Νοσοκομείο Κω – Επαρκή τεστ για κορονοϊό

22
891

ΈΛΛΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΚΤΟΣ….ΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ ΤΗ ΝΥΧΤΑ , ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ)

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΩ

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ – ΕΠΑΡΚΗ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Πηγή: Δημοτική τηλεόραση Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ..

    ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΟΧΙ

    ΥΛΙΚΑ ΕΠΑΡΚΗ? ΟΧΙ

    • Ανώνυμε ΚΩΕ, φυσικά και υπάρχει Πνευμονολόγος στο Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ, είναι στρατιωτικός, ονομάζεται ΔΡ. ΛΑΔΑΣ και δουλεύει, όπως όλοι μας, νυχθημερόν, με κόστος την προσωπική μας υγεία, προκειμένου τόσο εσύ, όσο και οι υπόλοιποι συνάνθρωποί μας, να είστε ασφάλείς..

  2. Ανώνυμε ΚΩΕ, φυσικά και υπάρχει Πνευμονολόγος στο Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ, είναι στρατιωτικός, ονομάζεται ΔΡ. ΛΑΔΑΣ και δουλεύει, όπως όλοι μας, νυχθημερόν, με κόστος την προσωπική μας υγεία, προκειμένου τόσο εσύ, όσο και οι υπόλοιποι συνάνθρωποί μας, να είστε ασφάλείς..

  3. Παρά τον απ ότι φαίνεται ανίκανο και να μιλήσει, καλύτερα εσύ. Α ρε Νεκτάριε και πουσαι…

    • Για τον μην ακους
      Επιτελους εχουμε διοικητη,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ πουσαι Νεκταριε που καποιες νοσοκομες,τις ειχες σε γραφειο και κανακευες τους δικους σου…..

  4. Δυστυχώς οι διοικητές διορίζονται με κομματικές πλάτες.Αρα η συγκεκριμένη γιατρίνα δεν έχει ελπίδα

  5. Ό καλός διοικητής φαίνεται από τα δελτία τύπου καί τις συνεντεύξεις;έτσι είχες συνηθίσει

  6. «Μενουμε σπιτι εκτος αν παμε για αιμοδοσια». Αυτο ειναι που πρεπει να κρατησετε οχι ποιος αρμοδιος ενημερωνει.

  7. επιτελους σταματηστε να βαφτιζετε το κρεας ψαρι.
    ειδικα, αυτη την στιγμη πρεπει να το παραδεχτουμε Ολοι, οτι αναλογικα με τον πληθυσμο, το προσωπικο δεν επαρκει.!! ουτε ειναι επαρκως στελεχωμενο με ολες τις σημαντικες ειδικοτητες.
    ειδικα τους θερινους μηνες, η αναλογια ανα κατοικο, τα πραγματα ειναι χειροτερα.
    τα υλικα και γενικοτερα ο εξοπλισμος , επισης δεν αρκουν…
    ολοι γνωριζουμε οτι το υπαρχον προσωπικο κανει τα αδυνατα δυνατα. Ωστοσο δεν αρκει!!
    αποτε ας μην δινουμε ψευτικη εικονα. τουτη την στιγμη, το να ‘κρυβουμε τα προβληματα κατω απο το χαλι ‘
    εκτος απο ανευθυνο ειναι και δολοφονικο!!

  8. Ευχομςι ο θεος να βαλει το χερι του αυτοι ολοι καλα τα λενε,εμεις τι κανουμε γιατι αν υπακουσουμε ολοι θα σταματησει ο ιος,υπομονη και προσευχη,ευχαριστω

  9. ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΘ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.

  10. Κυρία μου σας παρακαλώ σταματήστε να ωραιοποιείται καταστάσεις. Δεν είστε πολιτικός αλλά γιατρός. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Αυτή την στιγμή αυτό που κάνετε είναι εγκληματικό. Πείτε μας τις δυνατότητες και το σχέδιο σας. Πως θα τηρούμε τα μέτρα προστασίας; Μήπως όπως λεει οΕΟΔΥ; Τα υπόλοιπα επείγοντα περιστατικά τι Θα γίνουν; Πως θα γίνονται οι διακομιδές των διασωληνωμένων ;

    • Αμάν πια. Τόσα χρόνια αυτο που συμβαίνει σε αυτό το νοσοκομείο με ορισμένους που έχουν άποψη επι παντός επιστητού δεν το έχω ξαναδεί πουθενά στη Ελλάδα.

  11. Καλα εσυ έχεις ξεπεράσει τους σεισμολόγους… Μιλάνε καθηγητές πανεπιστημίου ότι θα έπρεπε να γίνεται μεγαλύτερη δειγματοληψία για να απομονώνονται αμέσως τα κρούσματα και μια γιατρός απο την Κω μας λέει ότι κάποιοι αδαείς κακώς λένε ότι κάνουμε που εξετάζονται μονο τα σοβαρά περιστατικά. αμετροέπεια σε ζωντανή μετάδοση.

  12. Βρε τον σεισμο τον εχεις εσυ στο κρανιο σου.ακου τι ειπε η γυναικα μη βιαζεσαι να παρερμηνευσεις.τεστ μονο στα βαρεια περιστατικα.απομονωση σε ολα τα υποπτα.δειγμα οπου συστηνει ο εοδυ.

  13. Κυρια νοσηλευτρια γιατι δεν ρωτα τι σχεδιζει το νοσοκομειο αντι να ρωτας δημοσια και να σκορπας τρομο και να κατηγορεις;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ