Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή ο Κρητικός ερευνητής Γιώργος Ανδρουλάκης σε ηλικία μόλις 43 ετών

5
7904

Αδόκητο θάνατο βρήκε χθες ο ερευνητής, που προδόθηκε από την καρδιά του σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Ανδρουλάκη που κηδεύτηκε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτο από τον Ιερό ναό του Αγίου Τίτου, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο της μητέρας του!

Ο Ηρακλειώτης ερευνητής του «Δημόκριτου» ήταν στην ομάδα που μελετά τον μηχανισμό των Αντικυθήρων και όλοι όσοι των γνώριζαν λένε ότι είχε μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον με πολλές διακρίσεις.

 

 

cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καθε μερα ανακοπες. Χτες ο 59χρονος ψαρας στη βαρκα του στη Ροδο, σημερα ο 43χρονος ερευνητης. Μπορει να γινει καποια ερευνα ποσο αυξηθηκαν οι θανατοι απο ανακοπη μετα τους εμβολιασμους η φοβουνται οτι θα φοβηθει ο κοσμος και δεν θα κανει τα εμβολια?

    • Την ώρα που διαβάζεις τον «ΧΙΩΤΗ». Έχετε αποβλακωθει όλοι σας. Και χαλάζι να πέσει στο κεφάλι μας τα εμβόλια φταίνε. Κοίτα την βλακεία που σε βαράει και άσε τα εμβόλια για τους ειδικούς. Τα ‘κους Κύρα ΚΑΤΙΝΙΤΣΑ?

  2. Όλοι ταξιδεύουν γιατί δεν κάναν το μπόλι, απλά είναι τα πράματα…!
    Παιδιά, όλοι κλείσιμο ραντεβού και πάμε δυνατά να πετύχομε την ευθανασία…!

  3. Παιδιά έχω μια ιδέα. Από δω και στο εξής οποίος παθαίνει ανακοπή θα το βαφτίζουμε θάνατο από εμβολιο. Μεταξύ μας έτσι ?

    • Ακριβώς όπως έγινε και με κορώνα ιό..δεν υπήρχε ούτε ανακοπή ούτε καρκίνος καί τό καλύτερο εξαφάνιστικε ή γρίπη, καί οποίος θάνατος υπήρχε ήτανε από τον covid 🤫

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ