Το ρόφημα που πρέπει να πίνεις όλη μέρα για να έχεις το βράδυ επίπεδη κοιλιά

0
657

Έφτασε και η μέρα των Χριστουγέννων. Έχει ξεκινήσει ήδη τις τελευταίες δύο ημέρες να παραβρίσκεσαι σε πάρτι και «τραπεζώματα» οπότε πολύ φοβάσαι πως το αποψινό φόρεμα δεν θα σε κολακεύει και πάρα πολύ. Σα να έχει φουσκώσει η κοιλίτσα σου και σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να αντικαταστήσεις το outfit. Νot.

Προτίμησε να φας κάτι πολύ ελαφρύ για μεσημέρι και πιες αρκετές κούπες από το παρακάτω ρόφημα. Επίσης μην ξεχάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας να καταναλώσεις και αρκετά ποτήρια νερό για να διώξεις αυτές τις τοξίνες. Ξεκίνα, λοιπόν, τι περιμένεις; Το βράδυ θα έχεις επίπεδη κοιλιά και… Have fun!

 

Υλικά:

250ml βραστό νερό

1 κ.γ μαραθόσπορο

1 κ.γ χαμομήλι

1 κ.σ σιρόπι σημύδας

 

Διάβασε επίσης:

Aν πίνεις αυτό το ρόφημα καθημερινά, σε 10 ημέρες θα έχεις κοιλιά «πλάκα»

*

Η σημύδα ενισχύει τη διαδικασία ανασυγκρότησης του οργανισμού, βοηθά στην απέκκριση των τοξινών και στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών.

Είναι ένα ιδανικό προϊόν για αποτοξίνωση ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα και ενισχύει τις ενέργειες του μεταβολισμού.

• Συνίσταται για εαρινή και φθινοπωρινή κουρά αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης του οργανισμού.

• Βοηθά στην ενίσχυση της λειτουργίας των νεφρών και της λέμφου και στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών.

• Χαρίζει ενέργεια και ευεξία και διασφαλίζει την καλή υγεία του δέρματος το οποίο δείχνει πιο καθαρό, λείο και λαμπερό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ