Διακρίσεις και εύσημα Ναυτικού Ομίλου Κω στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, στην Πάρο

0
1549

Το Σάββατο 26-2-22 ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης με απόλυτη επιτυχία στην Παροικιά της Πάρου.

Ο ΝΟ ΚΩ συμμετείχε στην διοργάνωση με 8 αθλητές συνοδευόμενους από τον προπονητή του ομίλου μας κο Νικολάι Ιβάνοφ και αρχηγό αποστολής το μέλος του ΔΣ, κο Ολύμπιο Σακελλαρόπουλο.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες των δύο πρώτων ημερών, οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας έκαναν πραγματικά υπερήφανους. Δεν είναι τυχαίο ότι δεχτήκαμε ιδιαίτερα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο του διοργανωτή ομίλου Πάρου Κο Ηλία Κουντρομιχάλη καθώς και από την πρόεδρο της Ε.Ι.Ο και έφορο της περιφέρειας μας κα Νίκη Αναστασίου, για το ήθος και την αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών μας.

Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης, η αθλήτρια του ομίλου μας Μαρία Σακελλαροπούλου στην κατηγορία Ilca 4 έφτασε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την 1η θέση στα κορίτσια και την 3η θέση τη γενικής κατηγορίας, κερδίζοντας ταυτόχρονα το δικαίωμα να αγωνιστεί στα προκριματικά της κατηγορίας, για την είσοδό της στην Εθνική ομάδα που αποτελεί και τον μεγάλο μας στόχο.

Οι ελπίδες μας για τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων παραμένουν ανοιχτές και για δεύτερο αθλητή μας, τον Γιάννη Σακελλαρόπουλο στην κατηγορία optimist, ο οποίος κατετάγη 20ος της γενικής, σε σύνολο 116 αθλητών της περιφέρειας μας, καθώς αναμένονται οι ποσοστώσεις από την Ομοσπονδία ανά περιφέρεια. Ελπίζουμε και αναμένουμε τα ευχάριστα…….

Στην οκτάδα της αποστολής συμμετείχαν εκτός των προαναφερθέντων και οι: Κωνσταντίνος Μουρατίδης στην κατηγορία Ilca4 και Ιάσονας Παληοθόδωρος, Νίκος Γεωργαντής, Ελένη Φουρτούνη, Αλτάι Κιοσέογλου και ο Βενιαμίν της ομάδας Κυριάκος Λαζαρίδης στη κατηγορία των optimist.

Όλοι οι αθλητές μας προσπάθησαν για το καλύτερο και ανά αγώνα είχαν καταπληκτικές θέσεις όχι όμως σταθερότητα κάτι το οποίο βελτιώνεται μετά από συμμετοχή σε διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς και πολλαπλούς αγώνες.

Συγχαρητήρια σε όλους και τους προτρέπουμε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά με τον ίδιο ζήλο και θέληση.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον διοργανωτή όμιλο ΝΟ Πάρου και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του, για την άρτια από όλες τις πλευρές (αγωνιστικά, φιλοξενίας) διοργάνωση.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Πάρου, για την φιλοξενία  τους, την Ε.Ι.Ο διότι όλα έγιναν υπό την αιγίδα της, καθώς και την Ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries για τις ιδιαίτερες τιμές στις μετακινήσεις μας.

 

Μετά τιμής

Για το ΔΣ ΝΟΚΩ

Ο πρόεδρος Ιωάννης Χρυσούλας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ