Απίστευτο: Έπιασαν τόνο 390 κιλών και μήκους 3 μέτρων στο Ιόνιο

0
4175

Κυλλήνη: Τόνος –«τέρας» 400 κιλών!

Ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια που αλιεύτηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αλιεύτηκε την Δευτέρα το πρωί από την οικογένεια αλιέων Χατζήπαπα,  τους γνωστούς ψαράδες της Κυλλήνης.

Το αλιευτικό του καπετάν Κώστα Χατζήπαπα, ανιψιού του βετεράνου καπετάνιου Αρίστου, πέτυχε διάνα και αλίευσε από τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, ένα τόνο βάρους 400 κιλών και μήκους λίγο περισσότερο από τρία μέτρα!

Το ψάρι-«τέρας», ερυθρός τόνος, θα διοχετευτεί σε έμπορο της Πάτρας και από εκεί στην Ιαπωνία όπου η ζήτηση του συγκεκριμένου ψαριού είναι μεγάλη. Η οικογένεια Χατζήπαπα, συνεχίζει να γράφει ιστορία στην αλιεία!

Στη φωτογραφία ο καπετάν Αρίστος με τον ανιψιό του καπετάν Κωνσταντίνο.

Επαγγελματίες ψαράδες στο Ιόνιο Πέλαγος έπιασαν ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια που έχει αλιευτεί την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν τόνο βάρους 390 κιλών και μήκους περίπου τριών μέτρων.  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ιχθυέμπορας της αγοράς του Ρέντη τόνισε ότι η ζήτηση για τόνο από την Ασία είναι πάρα πολύ υψηλή, αλλά εξαιτίας του κορωνοϊού είναι πολύ δύσκολη η μεταφορά του, συνεπώς το ψάρι θα διοχετευθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ