Μεγάλη επιτυχία & διακρίσεις για το INSTUDIES στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής στη Ρουμανία

2
5286


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ INSTUDIES ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ 11th ROBOTICS CHAMPIONSHIP ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Στον 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής (Robotics Championship), το οποίο διεξήχθη στην Oradea της Ρουμανίας από τις 20 έως 22 Απριλίου, η ομάδα ρομποτικής της Κω από το πρότυπο κέντρο Ρομποτικής και Πληροφορικής Instudies με προπονητή τον Καΐσερλη Αλέξανδρο, κατάφερε και διακρίθηκε μεταξύ ομάδων από όλο τον κόσμο, κατακτώντας την 1η θέση στο αγώνισμα του Mission Challenge, σηκώνοντας με αυτόν τον τρόπο την Ελληνική σημαία ψηλά και αναδεικνύοντας έτσι το νησί του Ιπποκράτη, την Κω με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα, με αγωνιστικό όνομα Sumo-Senseis και αποτελούμενή από τον Μιλτιάδη Νικολή, Τάσο Σύρη, Αναστάση Ασλάνη και Σίφη Πάχο, πέρα από την μεγάλη πρωτιά που κατέκτησε, κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά στο αρκετά διαδεδομένο αγώνισμα αθλητικής ρομποτικής Lego Sumo, με ένα ρομπότ που ξεχώρισε για την πρωτοτυπία του και την ανταγωνιστικότητά του.

Οι εμπειρίες που κατέκτησε η ομάδα ήταν μοναδικές, γνωρίζοντας από κοντά τα αθλήματα που η φήμη τους στους διαγωνισμούς αλλά και γενικότερα στον κύκλο της ρομποτικής είναι τεράστια και αναμένεται να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στο μέλλον.

Με την μεγάλη διάκριση, ξεχώρισε επίσης και το ήθος και ο σεβασμός μεταξύ της ομάδας της Κω και των διαγωνιζομένων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο, όπου ο υγιής ανταγωνισμός και ο διαμοιρασμός γνώσεων και ιδεών μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, πήγαν όλους ένα βήμα μπροστά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια!!!!!!!. Πρώτο θέμα να είναι παντού και παράδειγμα για την νεολαία. Συγχαρητήρια στους γονείς και τους δασκάλους 👏👏👏👏👏👏

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ