EUSIPCO 2017 CONFERENCE – βιοϊατρική, τηλεπικοινωνίες, τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική – Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Κω

0
650

Από 28 Αυγούστου  μέχρι 2 Σεπτεμβρίου 2017 το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό επιστημονικό οργανισμό EURASIP (European Signal Processing Society) διοργανώνουν το 25ο  Ευρωπαϊκό Συνέδριο EUSIPCO (European Conference for Signal Processing) στις άρτιες υποδομές του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου της Κω στον Ξενοδοχειακό Ομιλο «Κυπριώτης». Το συνέδριο υποστηρίζεται και με την τεχνική συνεργασία του IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), που είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στον κόσμο. 

Πρόκειται για  το μεγαλύτερο ετήσιο Ευρωπαϊκό επιστημονικό-τεχνικό-ερευνητικό φόρουμ που ειδικεύεται σε τεχνολογίες πληροφορικής με πολλές εφαρμογές όπως βιοϊατρική, τηλεπικοινωνίες, τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική.  Συμμετέχουν πανεπιστημιακοί, ερευνητές, μηχανικοί, και στελέχη βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας από όλο τον κόσμο και τα συμπεράσματά του τυγχάνουν μεγάλης προβολής από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Στην διοργάνωση υπολογίζεται να συμμετέχουν περίπου 800 σύνεδροι και 300 συνοδοί.

Σημαντικοί υποστηρικτές αυτού του διεθνούς συνεδρίου είναι ο Δήμος Κω και ο Ξενοδοχειακός Ομιλος «Κυπριώτης». Η βοήθειά τους ήταν και είναι πολύτιμη για την επιτυχημένη διοργάνωση ενός συνεδρίου τόσο μεγάλης σημασίας για τον διεθνή επιστημονικό χώρο αλλά και στην παρουσίαση της ομορφιάς του νησιού μας.

Το λεπτομερές πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.eusipco2017.org.

 

Καθ. Πέτρος Μαραγκός, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ)

Καθ. Σέργιος Θεοδωρίδης, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ