ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Σημερινά στοιχεία ΣΕΤΕ με 18,5% αύξηση στις διεθνείς αφίξεις για το νησί μας το μήνα Μάϊο

11
1545

Θετικά τα νέα, αν και το ταμείο δε δείχνει τόσο μεγάλη αυξηση. Επειδή η Fraport δίνει τη συνολική κίνηση (αφίξεις και αναχωρήσεις) , ενώ ο ΣΕΤΕ μόνο τις αφίξεις (που κυρίως μας ενδιαφέρουν), δείτε δώ και τα στοιχεια του ΣΕΤΕ.

Σημερινά στοιχεία ΣΕΤΕ με 18,5% αύξηση στις διεθνείς αφίξεις για το νησί μας το μήνα Μάϊο

http://sete.gr/media/4638/arrivals-january-may-2017.xlsx

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η δημοτικη αρχη ενδιαφερεται μονο για τους μεγαλοξενοδοχους του INCLUSIVE γιατι εχει μελι οπως τα τρενακια

    και φουνταρε το νησι.ρωτηστε στην αγορα τους επιχειρηματιες την ζημια που εχουν παθει τωρα τον απριλιο , μαιο και ιουνιο που ο κυριτσης εδιωξε την RYANAIR.

    • Για κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω ο αόρατος, μαντρωμένοι στα 5άστερα δεν βγαίνουν ούτε τζάμπα...

      Είδατε πόσο καλά τα κατάφερε ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ, κατάφερε να διώξει την Ryan Air και τους πελάτες πόλης. Το αποτελέσματα του εριστικού χαρακτήρα του τα βλέπουμε, αυτός όμως ακόμα δεν είδε το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα πάρει.

    • μην σας παραμυθιαζουν με τις αυξησεις τουριστων.Να μας πει η κυριτσοπαρεα που ειναι ο θαλασσιος τουρισμος.Κρουαζιεροπλοια.μαρινα,λιμανι,εταιρειες που εδρευουν στην μαρινα,ειναι ολα 60% κατω απο ολες τις προηγουμενες χρονιες.λΑΛΑΚΟΚΟΤΕΣ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ.ΕΙΝΑΙ Ε-Π-Ι-Κ-Ι-Ν-Δ-Υ-Ν-Ο-Ι,ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ.ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥΛΑΝΕ.

  2. μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω ΠΗ διελυσαν την ΔΕΑΣ και δεν εχει δρομολογια

    απο τα ξενοδοχεια.οι τουριστες λογω διαλυμενης ΔΕΑΣ θα μενουν μεσα στα ξενοδοχεια .

    • Βρε ΚΥΡΙΤΣΗ, πούντη η αύξηση 18,5%, εμείς βλέπουμε μείωση και στα έσοδα-35%......

      Γιατί δεν κάνεις μια βόλτα από τα μαγαζιά για να πάρεις τα συγχαρητήρια της βλακώδης απόφαση σου να διώξεις την Ryan Air. ΝΕΚΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΆΔΥ. Όλοι κλεισμένοι στα ξενοδοχεία και τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας και οι τιμές της φάρας της ΤΑΡΙΦΑΣ τους αναγκάζουν να παίζουν μπίγκο και τόμπολα.

  3. Τα νέα αυτά καθαυτά ειναι ευχάριστα. Αν δούμε τα απόλυτα νούμερα, πρόκειται για τον τρίτο καλύτερο Μάϊο όλων των εποχών, με 120 χιλιάδες αφίξεις, πίσω από το 2015 (με 129 χιλιάδες) και το 2014 (με 122 χιλιάδες). Συνεχιζοντας έτσι, λογικά θα προσεγγισουμε το 1.000.000 αφίξεις. Το πρόβλημα ειναι με τη διασπορά αυτών των αφίξεων, αφού τη μερίδα του λέοντος καρπώνονται τα μεγάλα πεντάστερα. Σε καθε περίπτωση, η αναστροφή της πτωτικής τάσης του 2015-2016 ειναι ιδιαίτερα θετική. Τωρα ειναι η ώρα να κλειστεί συμφωνία με την Ryanair για το 2018 και το νησί θα καλπάσει.

  4. Κάθε Σαββατοκύριακο ελλείψει ειδήσεων και απουσίας των Κύριων παρουσιαστών Ειδήσεων

    ..βομβαρδίζεται η κοινή γνώμη με Τουριστικά Ρεκόρ,Τουριστικές ειδήσεις κρατήσεων,αφίξεων,δηλαδή απευθυνόμενοι σε ακροατές όχλου,προπαγανδίζουν μια κατάσταση διαφορετική απ την πραγματική.Φίλοι μου από άλλα μέρη της Ελλάδας,πιστεύουν ότι πνιγόμαστε στο χρήμα,ότι όπως τα ’80ς,και ’90ς οι δρόμοι είναι γεμάτοι,τα μαγαζιά δεν έχουν ούτε καρέκλα άδεια,η κυκλοφορία των δρόμων με τουρίστες είναι αντίστοιχη των Καναρίων Νήσων,Τενερίφης κ.λ.π.και άντε να πεις στους γνωστούς σου,ότι απ τις 6-7 το απόγευμα και μέχρι τις 9,τις ώρες δηλαδή που ανοίγουν τα εστιατόρια των Γιγάντων Βραχιολιών ,και ξεκινάνε οι καλλιτεχνικές ‘βραδιές’,με διάφορα σόου,μετατρέποντας τα All Inclussives σε κλαμπ με διαφορετικό πρόγραμμα ανά ημέρα και μονάδα…. ολόκληρα τμήματα του Νησιού,της πόλης,γειτονιών,περιοχών μετατρέπονται σε χειμωνιάτικα αφιλόξενα τοπία με κίνηση Νοέμβρη. Ένα Οικονομικό κραχ χωρίς προηγούμενο.

  5. ..’άραγε τα All Inclussives,ua θα έχουν το δικό τους τοπικό νόμισμα?θα έχουν τις δικές τους ανταλλαγές?Θα λειτουργούν με δικούς τους νόμους εις βάρος όλων των υπόλοιπων περιοχών?Ποια η διαφορά του καθεστώτος Μενιδίου απ το καθεστώς All Inclussive? ή μάλλον ποιο το κοινό τους χαρακτηριστικό?η παρασιτία?

  6. Πάει σε βιβλιοπωλείο πελάτης να ζητήσει...σε βιβλίο το προηγούμενο Μνημόνιο,το 3ο δηλαδή.

    Έχετε σε βιβλίο το προηγούμενο Μνημόνιο;
    Βεβαίως ,είναι και σε προσφορά..του απαντά ο Βιβλιοπώλης
    Μπα,πως και έτσι ρωτάει απορημένος ο ..πελάτης…
    Ε,είναι λίγο…’σχισμένο’

  7. ο Ρουβίκωνας πήγε στην Ένωση Ξενοδόχων και με το γνωστό του τρόπο διαμαρτυρήθηκε για τις συνθήκες γαλέρας που επικρατούν στα All Inclussive,ξέρετε αυτά τα τμήματα Τουριστικής ανάπτυξης που έχουν δικούς τους νόμους,δικές τους ρυθμίσεις,εργασιακές συνθήκες,και σύντομα δικά τους λιμάνια,Βενζινάδικα,Φαρμακεία,Ιατρεία,Εκκλησίες,Δικαστήρια και δικό τους νόμισμα……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ