Η Astra Airlines αναλαμβάνει εκ νέου την αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Κάλυμνος και αντίστροφα

0
1866

Η αεροπορική εταιρεία  Astra Airlines αναλαμβάνει εκ νέου  την αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Κάλυμνο και αντίστροφα από την 1η Ιουνίου 2017

Συγκεκριμένα από την ΥΠΑ ανατέθηκε για το δίμηνο Ιουνίου -Ιουλίου  , η εξυπηρέτηση της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα– Κάλυμνος και αντίστροφα, με 6 δρομολόγια εβδομαδιαίως στην Astra Airlines .

 Τα 6 δρομολόγια θα είναι τις ημέρες Δευτέρα –Τρίτη(2 δρομολόγια) -Τετάρτη– Πέμπτη – Σάββατο και θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου ΑΤR 42

Να σημειώσουμε ότι από την 1η Οκτωβρίου 2016 μέχρι 31 Μαρτίου 20917 η αεροπορική σύνδεση εκτελείτο από την  Astra Airlines που αντικατέστησε την OLYMPIC AIR μετά από διαγωνιστική διαδικασία .

Όμως ηγέρθησαν  νομικά θέματα απ’ άλλη αεροπορική Εταιρεία, και η ανάθεση  μέχρι τώρα γίνεται  ανά δίμηνο μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση .

Το προηγούμενο δίμηνο Απριλίου –Μαίου τη γραμμή εξυπηρετούσε  η Sky Express

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Συμβούλιο Επικρατείας την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Μαίου 2017, προκειμένου να γίνει γνωστό και ποιά θα είναι η Εταιρεία που τελικά θα αναλάβει την εξυπηρέτηση της γραμμής μέχρι το 2020.

ΠΗΓΗkalymnos-news.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ