Καπετάνισσα: Τα «μαζεύει» και τα αλλάζει για το ψάρι των 616 ευρώ – Τώρα λέει πως δεν ήταν στη Μύκονο

0
7140

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η  Kate McCue, η πρώτη Αμερικανίδα καπετάνισσα μεγάλου κρουαζιερόπλοιου, που είδε το όνομα και την ιστορία της να γίνεται viral πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα, όταν η ίδια αποκάλυψε πως γευμάτισε σε εστιατόριο, σε περιοχή που δεν αποκαλύπτει, απολαμβάνοντας ψάρι, το οποίο κόστισε 616 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, σε ανάρτησή της στο TikTok, η ίδια εξέφρασε την απόγνωσή της για τις τιμές, που ήταν όπως είπε πιο ακριβές κι από φόρεμα που αγόρασε στο νησί της Μυκόνου.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, ψώνισε ένα φόρεμα από το νησί το οποίο ήταν φθηνότερο από το ψάρι που έφαγε, σε τοποθεσία που αργότερα αποσαφήνισε πως δεν ήταν η Μύκονος. “Το ψάρι κόστιζε 616 ευρώ, κάτι που δεν το γνώριζα. Δεν ρώτησα για τις τιμές του μενού, αρκέστηκα στις κριτικές και αυτό ήταν το πρώτο μου λάθος, γιατί πράγματι αυτοί οι άνθρωποι στο μαγαζί ήταν πολύ καλοί, το φαγητό ήταν εξαιρετικό, την όλη εμπειρία θα τη δοκίμαζα ξανά και ξανά, ωστόσο άλλη φορά θα ρωτούσα πόσο κάνει το φαγητό. Δεν έχω συνηθίσει σε τέτοια μέρη, ακόμη και στην ενήλικη ζωή μου δεν έχω συνηθίσει σε κάτι τέτοιο και άρα πήρα ένα μεγάλο μάθημα. Το ψάρι ήταν απολύτως νόστιμο και αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα όνομα. Γιατί όταν κοστίζει τόσο, αξίζει ένα όνομα. Έτσι το βαφτίσαμε “Goldie” γιατί κυριολεκτικά με τόσα λεφτά μπορείς να αγοράσεις χρυσό. Αν πηγαίνεις σε ένα μέρος που δεν είσαι οικείος με αυτό και δεν αναγράφονται οι τιμές στο μενού, δεν είναι καθόλου ντροπή να ρωτήσεις πόσο κοστίζουν αυτά που παίρνεις”, καταθέτει η ίδια στη μαρτυρία της που έκανε αίσθηση στο TikTok, στο οποίο η ίδια αριθμεί πάνω από 3,5 εκ. ακολούθους.

Ξεκαθαρίζει την αλήθεια, η διάσημη καπετάνισσα και επανήλθε στο TikTok με δεύτερο βίντεο

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την αλήθεια, η διάσημη καπετάνισσα επανήλθε στο TikTok με δεύτερο βίντεο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήθελε να γίνει viral, σημειώνοντας μάλιστα πως η ιστορία της έγινε “νούμερο ένα” θέμα στον ελληνικό Τύπο, χωρίς εκείνη όμως ποτέ να αποκαλύψει πού και ποιο ήταν το εστιατόριο που έφαγε.

“Δεν είχα σκοπό να γίνω viral για το βίντεο που έκανα με το ψάρι “Goldie” που κόστισε 616 ευρώ. Οι φίλοι μου στην Ελλάδα με ενημέρωσαν πως η ιστορία μου βρέθηκε σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ για ένα εστιατόριο που έφαγα, όμως ανέφεραν ένα συγκεκριμένο εστιατόριο στη Μύκονο, που εγώ δεν έχω ποτέ επισκεφθεί. Για την ακρίβεια, ποτέ δεν ανέφερα πού είναι το εστιατόριο και το όνομά του, γιατί ανακάλυψα μετά το περιστατικό ότι φημίζεται για τις ακριβές εμπειρίες που προσφέρει. Απλά δεν το ήξερα. Ποτέ επίσης δεν είπα ότι δεν άξιζε αυτό που πλήρωσα, απλά ήταν πιο ακριβό από αυτό που περίμενα. Πρόκειται για fake news που προσπαθούν να κάνουν ζημιά στην επιχείρηση κάποιου”, δήλωσε η ίδια στο νέο βίντεο, ενώ ζήτησε συγγνώμη και από το εστιατόριο για το γεγονός ότι βρέθηκε στο επίκεντρο “ανεπιθύμητης προσοχής”.

Διάσημη καπετάνισσα για ψάρι 616 ευρώ: Τώρα λέει πως δεν ήταν στη Μύκονο

Αξίζει βέβαια να αποσαφηνιστεί πως στις αναφορές στα ελληνικά site δεν κατονομάστηκε κάποιο εστιατόριο, κάτι που έγινε σε σχόλια στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ