Κορονοϊός: 375 νέα κρούσματα – 3 στην ΠΕ Κω- 2 στην ΠΕ Καλύμνου- 6 στην ΠΕ Ρόδου

21
797

Σταθερά χαμηλά, κάτω από 400, παραμένουν και σήμερα τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 375 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο καταγράφει μόλις 201 κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα βρίσκεται για μια μέρα ακόμα σε διψήφιο αριθμό μολύνσεων με μόλις 22 μολύνσεις.

Ακόμα, στο Ηράκλειο εντοπίζονται 16 κρούσματα, ενώ στην Αχαΐα 10.

Δείτε αναλυτικά:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όταν ήμουν εγώ στρατό, δεν με φοβιζαν οι γρίπες… Γι αυτό το όνομα μου έχει μείνει θρύλος στη παλιά μου μονάδα…. Το πρατήριο

      • Μόχα μπόχα κατσικομούρη που έβαλες βύσμα στο στρατό να βγαίνεις τα σάββατα να πηγαίνεις ραντεβού με τις κατσίκες σου

        • …μη μιλάς εσύ γκάβακα, σε καλεί το καθήκον, πήγαινε γρήγορα να καθαρίσεις την ‘καλλιόπη’!!

  1. Αι στο καλό σας πια τομάρια μας έχετε /////// Για ποια πανδημία μιλάμε όταν έρχονται από παντού οι τουρίστες χωρίς να φοράνε μάσκες…δεν κολλάει; κολλάει μόνο το χειμώνα από τη νεολαία που ξεθυμαινουν στις πλατείες…έχετε 8 ώρες φιμωτρο στα παιδιά ενώ κάνουν και το σελφ τεστ. Οι τουρίστες γιατί δεν φορουν; Το γνωρίζω καλά βρίσκομαι εκεί και τα γνωρίζω…
    Δολοφόνοι, χουντικοι αι στο καλό σας ….

  2. Ότι θέλει γράφει ο καθένας χωρίς νά ξέρει… χωρίς να ασχολείστε με τουρισμό..οι τουρίστες όλοι όσοι έρχονται είναι μόνο οι εμβολιασμενοι…από τής 15 Ιουλίου θα έρχονται και οι ανεμβολιαστοι με PCR test ..!!

    • Καθημερινά έρχονται πολλοί ανεμβολίστοι,μάλιστα έχω πελάτες και γνωστούς που ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν.Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα και σκορπάς ψευδείς ειδήσεις?Υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά ανεμβολίαστα και χωρίς καν τεστ,που μπορεί κάλλιστα να είναι φορείς ασυμπτωματικοί απ τα σχολεία τους. Από σαχλαμάρες άλλο τίποτα.Θες να μας το αποδείξεις? Πάμε αύριο αεροδρόμιο. Σε πληροφορώ ότι στα ξενοδοχεία που βλέπουν τους αγώνες κανένας δεν κάνει χρήση μάσκας και ΝΑΙ είναι και προκλητικοί.Πες μας ότι αυτοί που κάνουν πάρτι στις παραλίες και δουλεύουν σε μπαρ ,μεταφέροντας τους πελάτες,ότι είναι εμβολιασμένοι.Απορώ ποια είναι η σκοπιμότητα σου?

    • Σαχλαμάρες οι ισχυρισμοί σου.Δύο καυγάδες απόψε σε γειτονιές με ...εμβολιασμένους νέους πελάτες

      Πρέπει οι φορείς να βρουν άλλη λύση,οι νέοι ξένοι με αλβανούς και δικούς μας μαζεύονται σε παραλίες όπως πέρσι και γίνεται της κακομοίρας. Ας μην έχουμε τα περσινά. Οι ξένοι είναι εργαζόμενοι στα μπαρ της πόλης και ανεμβολίαστοι.Δήμαρχος,Έπαρχος,Διοικητής,Λιμενικό,δεν πάει άλλο.

    • σε πολλά ξενοδοχεία που φιλοξενούνται ανήλικα,είναι όλα ανεμβολίαστα και χωρίς να έχουν κάνει τεστ… πραγματικά άσχετος,καθότι σε μονάδες που διατηρούν παιδότοπους , μαζεύονται πάνω από 30 με ανιματέρ που τα επιβλέπουν, χωρίς μάσκα, χωρίς τέστ και οι ανιματέρ μετά πάνε να διασκεδάσουν και να φάνε στην πόλη..όρθιος κοιμάσαι.

  3. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση πιο δίκαιη απ αυτήν που θα εφαρμόσουν στο Η.Β και σ άλλες χώρες.

    Οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν τα νοσήλιά τους. Είναι η μοναδική λύση. .Και των παιδιών τους και γονέων τους φυσικά.

    • Ναι βεβαίως, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, να ΜΗΝ τους κρατάει το κράτος όμως εισφορές για την υγεία… Και δεν μου λες εξυπνάκια που δεν βάζεις το όνομά σου; Γιατί το κράτος «πέταξε» 180 εκατομμύρια (18+22 ΜΜΕ +120 Aegean Airlines) ενώ με 13 εκατομμύρια θα είχε σώσει με τα εγκεκριμένα από 9 Νοεμβρίου αντισώματα τους 13.000 νεκρούς στην Ελλάδα, ο θάνατος των οποίων μας έκλεισε όλους μέσα; Όταν τα υπό όρους, μη αδειοδοτημένα εμβόλια κοστίζουν 1/2 δις;;;; Και τα lockdown κοστίζουν 4 δις τον μήνα; Η 3η φάση κλινικών δοκιμών των εμβολίων ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023 και έπονται άλλες 3 φάσεις… Δεν τα λέω εγώ αλλά οι «ειδικοί»…. Απάντησε βάζοντας το αληθινό ονοματεπώνυμό σου….

    • Αυτο πουθενα δεν προκειται να εφαρμοστει. Γιατι τοτε θα πρεπει ο καπνιστης αν παθει καρκινο να πληρωσει τα νοσηλεια του, ο οδηγος που τρεχει και τραυματιζεται σε τροχαιο να πληρωσει τα δικα του και αυτος που τρωει λιπη τα δικα του νοσηλεια αν παθει καρδιακο επεισοδιο.

    • υπεράνω όλων το σύνταγμα . δυστυχώς για σένα…..’Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
      O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

      3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

      4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

    • Άκου βλήτο : Κάνε ότι θέλεις με το σώμα σου, βάλε μέσα του ότι…. θες, όποιον ..προσοντούχο Αφρικανό γουστάρεις. Το τι θα κάνω εγώ με το σώμα μου, δε θα μου το επιβάλλεις εσύ. Απόλαυσε όποια – δικαιολογημένα! – δικαιώματα θα έχεις ως εμβολιασμένος, αλλά την κατάργηση του Συντάγματος και την επιβολή ακόμη χειρότερης (από αυτή που ζούμε) χούντας, άφησε την στον Μητσοτάκη. Τα έχει πάει ήδη περίφημα. Εμείς πάντως ακόμη κι όταν εμβολιαστούμε, «Μακρόνησο» για τους ανεμβολίαστους ΔΕΝ θα επιτρέψουμε!

    • Συγνώμη που παρεμβαίνω… Για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της απάτης που ζούμε παρακολουθήστε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ – έρευνα της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. Οι πλειοψηφία των Ελλήνων καθηγητών ιατρικής που θα δείτε είναι ακόμη εν ζωή και κάποιοι από αυτούς είναι σήμερα στην Ακαδημία Αθηνών… Θα σας διαφωτίσει πλήρως και για τον καθηγητή Τσιόρδα. Αξίζει το κόπο να το δείτε. Όταν το πρόβαλε η κρατική τηλεόραση ίσως να μην το είδε κανείς. Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αν το παρακολουθήσετε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε κάποια πράγματα αλλιώς…

      https://www.brighteon.com/0d80680b-0478-46da-82f6-f6c9b674581e

  4. Κάντε εντύπωση.Έχουν χαθεί άνθρωποι και εσείς κάνετε πλάκα.Εύχομαι να έρθει στη οικογένεια σας η ….γρίπη.

  5. Συγνώμη που παρεμβαίνω… Για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της απάτης που ζούμε παρακολουθήστε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ – έρευνα της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. Οι πλειοψηφία των Ελλήνων καθηγητών ιατρικής που θα δείτε είναι ακόμη εν ζωή και κάποιοι από αυτούς είναι σήμερα στην Ακαδημία Αθηνών… Θα σας διαφωτίσει πλήρως και για τον καθηγητή Τσιόρδα. Αξίζει το κόπο να το δείτε. Όταν το πρόβαλε η κρατική τηλεόραση ίσως να μην το είδε κανείς. Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αν το παρακολουθήσετε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε κάποια πράγματα αλλιώς…

    https://www.brighteon.com/0d80680b-0478-46da-82f6-f6c9b674581e

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ