Από αφίξεις καλά πήγαν τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα αλλά το ενεργειακό κόστος δεν έκανε τη διαφορά στο ταμείο…

4
3722

Χαρίκλεια Χριστοφή

Την τελική διαφορά στο ταμείο περιμένουν να δουν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων διαμερισμάτων και μικρών ξενοδοχείων στην Κω, καθώς φέτος έμειναν ανοικτά έως τέλη Οκτωβρίου με τις ανέλπιστα πολλές αφίξεις, ωστόσο η εκτόξευση του ενεργειακού κόστους σε συνδυασμό με το ότι δεν υπήρξαν αυξήσεις φέτος στις τιμές των δωματίων δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Σε ότι αφορά την επόμενη χρονιά η ακρίβεια και η ρευστότητα σε διεθνές επίπεδο δε΄λιχνει προς το παρόν αβεβαιότητα. Παράλληλα, υπάρχουν και τα παράπονα των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών για μη βελτίωση στις υποδομές όπως και στο συγκοινωνιακό κομμάτι του νησιού…

Η Πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων κ. Ελένη Παπαδούλη μας λέει περισότερα.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βγαίνουν τόσοι τελευταία και κυκλοφορούν τόσο άνετα, που είναι εύκολο. χαμός γίνεται στο Λιμάνι,Φυσικά ένα μπραβο σ αυτούς που κρατούν σε συσκότιση το νησί, μη ανακοινώνοντας τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΣΟΔΟΥΝ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    Δεν θα εκπλαγώ αν τους προσθέσει στις Διεθνείς αφίξεις η Fraport.

  2. Μια ζωή κλαψα και ένα Δοξα Τον Κύριο δεν βλάπτει. Βγάλανε λεφτά και οι πέτρες φέτος ΕΛΕΟΣ.

  3. Απορια.Τι ακριβώς περιμένατε;Τι προϋπολογισμό είχατε κάνει και σας χάλασε;Πόσα παενατε να κερδίσετε δηλαδή με την επένδυση που είχατε κάνει φέτος και τι έγινε;Έλεος πια.Δεν είναι κακό να πητε πήγατε Καλα.Αν πήγατε βέβαια.

  4. κυκλοφορώ στο νησί και βλέπω όλους τους ντόπιους με τα μουτρα κατεβσμένα να τρέχουν πάνω-κάτω… μιλάς σε κάποιους, λες μια καλημέρα και σου λένε » τι καλημέρα… δε βλέπεις τι γίνεται…» Η κακομοιριά στο μεγαλείο της!!! Ανθρωποι που κάνουν τα πάντα μόνο για το κέρδος!!! Βεβαια , οι περισσοτεροι χωρίς επενδύσεις… με επιχειρήσεις ξεχασμένες στις μπαμπού ξεβαμμένες καρέκλες του ’80!!! Τι να πω… κάποιοι απο εμάς καταντήσαμε να μην ειμαστε άνθρωποι!!! Μόνο κλάψα, μουρμούρα, απληστία κακομοιριά…. Ντροπή!!!! Πείτε κι ένα δόξα το Θεο …δεν βλάπτει!!!! Ετσι κι αλλιώς, στο νησί μας, το μασουρί είναι θρησκεία!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ