Συνελήφθη για κλοπή σημαντικού χρηματικού ποσού τουρίστας στην Κω

4
4755

Συνέβη κι αυτό. Ισπανός τουρίστας ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στην Κω αφαίρεσε από παρέα επισκεπτών (την οποία προφανώς παρακολουθούσε) σημαντικό χρηματικό ποσό (περίπου 3.500 ευρώ) από γνωστό καφέ-εστιατόριο στην Κέφαλο.

Ο εν λόγω τουρίστας εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθη απόψε στη Ζιά, όπου είχε μεταβεί με ενοικιαζόμενο όχημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η παραβατικότητα μετά τις 12:00 ξημερώματα, είναι απίστευτη…από πού να ξεκινήσεις..αν έπρεπε να αναφέρουμε πρώτο είναι η χρήση χαπιών και αλκοόλ. Χρειάζεται εντατική παρουσία αστυνομικών οχημάτων με αναμμένα τα διακριτικά..δεν θ αργήσει να γίνει εμπλοκή λόγω της επιθετικότητας ακόμα και όχι νέων.

  2. Τους……… θα τους βάλει κανένας μέσα; η θα αρχίσουμε να τους σπάμε στο ξύλο κάθε βράδυ, αφού Βολταρου με τα ποδήλατα τους, χωρίς φώτα μέσα στο σκοτάδι, και γελάνε όταν τους λες πάνε πάρε βάλε κανένα φως κέρατα πάνω στο ποδήλατο μ//////////////////!!!

  3. ……………… που είναι η αστυνομία που κάθε μεσημέρι περνάνε ////////////και πουλάνε βραχιόλια παρεό πετσέτες και ότι μπορείς να φανταστείς και ενοχλούνε και τους τουρίστες όλη την ώρα από τις 1:00 μέχρι τις 6:00 πηγαινοέρχονται ασταμάτητα τι θα γίνει αυτή η κατάσταση άμα ανοίξουμε και εμείς ένα σουβλατζίδικο εκεί και να οικονομάνε χωρίς αποδείξεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ