Ξεκίνησαν οι πρώτες πτήσεις της EasyJet | Τα νέα πρωτόκολλα ασφαλείας | VIDEO

0
104

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της EasyJet ύστερα από την αναγκαστική καθήλωση στα τέλη Μαρτίου λόγω της έξαρσης της πανδημίας, καθώς η αεροπορική εταιρία ξεκίνησε τις πτήσεις της μεταξύ 22 αεροδρομίων.

Η πτήση ξεκίνησε από το αεροδρόμιο του Gatwick στις 7 π.μ. (τοπική ώρα) και προσγειώθηκε στη Γλασκόβη, όπως ακριβώς είχε συμβεί με την πρώτη πτήση της EasyJet το Νοέμβριο του 1995.

Θα υπάρξει επανασύνδεση μεταξύ 8 αεροδρομίων στη Βρετανία. Η αεροπορική εταιρία θα ξεκινήσει τις πτήσεις ύστερα από την εφαρμογή των ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω του Κορωνοϊού. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 310 πτήσεις στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

Θα πραγματοποιούνται πτήσεις από τα αεροδρόμια του Εδιμβούργου, της Γλασκώβης και του Inverness  καθώς η EasyJet επιδιώκει να πραγματοποιεί το 45% των δρομολογίων της στη Σκωτία και το 80% τον Αύγουστο με περιορισμένη συχνότητα.

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα, το Παρίσι, τη Βαρκελώνη, τις Βαλεαρίδες, τα Κανάρια, την Τουρκία, την Πορτογαλία και την Κροατία.

Η βρετανική αεροπορική εταιρία εφαρμόζει VIDEOVIDEOπρωτόκολλα ασφαλείας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών τόσο στα αεροδρόμια όσο και στο αεροσκάφος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής που εφαρμόζει η EasyJet

 

– Πηγή:  money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ