Απαγόρευση λειτουργίας εποχικών τουριστικών καταλυμάτων από 15.3.2020 έως και 30.4.2020

13
1621

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ νέα απόφαση με την οποία επιβάλλεται το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας εποχικών τουριστικών καταλυμάτων από 15.3.2020 έως και 30.4.2020 .

Η απόφαση αναφέρει σχετικά :

Άρθρο μόνο

Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 15.3.2020 έως και 30.4.2020, των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας.

Ως προς τα ήδη λειτουργούντα κατά τη δημοσίευση της παρούσας τουριστικά καταλύματα του προηγούμενου εδαφίου, η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας τίθεται σε ισχύ στις 23.3.2020 και διαρκεί έως και 30.4.2020.

Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/47758/apagoreysh-leitoyrgias-epoxikwn-toyristikwn-katalymatwn-apo-1532020-ews-kai-3042020?fbclid=IwAR0fk5XWZCO2n5BMLLP97eH4nN-xF0myAFz_48EtiM_oHiAJeseHpops2pA

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν εχεις σωτηρία εσύ με τίποτα. Μπροστα σε μια ενδεχόμενη ολοκληρωτικη καταστροφη την οποια μπορει να αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ σκεφτεσαι ποτε ανοιγεις ΕΣΥ λες και επειδη ανοιγεις τον Μαιο θα γλιτωσεις… Κρίμα για την οικογένεια σου που αναγκάζεται να διαχειριστεί το iq σου αφου μονο σαν φυρα θα σε βλεπει.

    • Είναι για τα εποχιακά ξενοδοχεία που δεν έχουν ανοίξει ακόμα και δεν θα ανοίξουν μέχρι την 1 Μαΐου. Όσα είναι τώρα ανοιχτά συνεχίζουν να λειτουργούν.

  1. Εναμιση μηνα ,ζησε μεσα στη αβεβαιοτητα,για το αν θα ανοιξουν τελικα το μαιο τα ξενοδοχεια. Εισαι υπαλληλος ξενοδοχειου κι περιμενεις να ζησεις απο το τουρισμο…δεν υπαρχει χειροτερο.Ας ελπισουμε οτι κατι χειροτερο δεν θα μας βρει. Τοσο καιρο γιατι η κυβερνηση δεν ειχε παρει τα μετρα….τα κρουσματα ξεκινησαν απο το ιανουαριο.

    • ελα μου ντε….

      γιατι δεν κλεινουν τα αεροδρομια και τα λιμανια ολλες η χωρες για 15/20 μερες

      αντε να δουμε πως θα τα βγαλουμε περα…:(

      τζαμπα στον κοπο και στα χρηαματα που εριξαν τοσα ξενοδοχεια για να φτιαξουν /ανακαινιση τα ξεν/εια τους

      οπως βλεπω θα χαθει και ο μαιος και βλεπουμε, εαν βεβαια οι ανθρωποι δεν ακυρωσουν τις διακοπες τους που σιγουρα θα υπαρχει θεμα οχι εμπιστοσυνης αλλα πανικου υγειας

      • Απορια.Τετοια μυαλα εχουν ξενοδοχεια σαν εσενα;Τι είδους πελατες εχεις;Εξωγηινους;Θα ζησουν οι ανθρωποι και εσυ λες αν ερθουν διακοπες;Ξεφτηλα κανεις και αντιπολητευση και καλα φταιει η κυβερνηση που οι Ευρωπαίοι αρρωστησαν και δεν θα ερθουν διακοπες.Ρε μακαρι να εξαφνισει ο υιος τυπους σαν εσενα.

    • Αλήθεια όλα αυτά τα Ξενοδοχεία που έχουν πολυάριθμα κλιμάκια συντήρησης,

      αλλά και κάποιοι υπάλληλοι που κατέβηκαν απόάλλαμέρη για την στελέχωσή τους,μήπως πρέπει να ελεγχθούν,μήπως την ‘φάμε’ από εκεί?

  2. οταν βαλετε ονομα θα σας απαντησω απο το πηγαδι και με μασκες δεν κανετε τιποτα..

    καλη σας εβδομαδα

    • αυτή του κόμη Δράκουλα.Εξισώνεις τον τυχοδιωκτισμό με την υπέρτατη αξία της υγείας.Την σαιζόν με το προαιώνιο συναίσθημα της αυτοσυντήρησης (όχι δεν έχει σχέση η λέξη με κανένα συνεργείο ανακαίνισης).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ