Ολλανδοί δημοσιογράφοι στην Κω για την προβολή του θαλάσσιου τουρισμού

1
364

ΘΕΜΑ : “Ολλανδοί δημοσιογράφοι στην Κω για την προβολή του θαλάσσιου τουρισμού.”

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Ηλία Σιφάκη, Ολλανδοί δημοσιογράφοι, του περιοδικού «Waterkampioen», που ειδικεύεται στον θαλάσσιο τουρισμό και στο yachting, επισκέφθηκαν την Κω προκειμένου να ετοιμάσουν αφιέρωμα για το νησί μας, ως προορισμού για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε το πρόγραμμα φιλοξενίας τους κατά την παραμονή τους στο νησί από τις 18 έως τις 27 Μαΐου.

Οφείλουμε όμως να ευχαριστήσουμε δημόσια τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες για τη συμβολή τους στο να αποκομίσουν οι επισκέπτες μας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε το ξενοδοχείο “PLATANISTA” για την δωρεάν διαμονή, την ξεναγό κα Τοτόμη, τον ΣΕΠΕΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στο εστιατόριο “Mezza Luna” στην πόλη της Κω, το εστιατόριο “ANEMOS” στην Καρδάμαινα, το εστιατόριο “Αvli” στη Ζιά, το εστιατόριο “ΠΕΡΙΚΛΗΣ” στο Μαστιχάρι και το εστιατόριο “Zorbas” στην Παλιά Πόλη, τον κ. Γιάννου για την ξενάγηση στη μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων, την κα Τριανταφυλλοπούλου για την ξενάγηση στο Οινοποιείο, την Βιοτεχνία μελιού “Μέλισσα” στην Κέφαλο, τον κ. Παπαδημητρίου για την ξενάγηση στο Ελαιοτριβείο και την εταιρεία “Kos Taxi Transfers Services Ltd”, για τις δωρεάν μετακινήσεις τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχει ετοιμαστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επισκέψεων στην Κω εκπροσώπων ξένων ΜΜΕ για την προβολή του νησιού μας.

Ο Δήμος μαζί με τους φορείς του τουρισμού, τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νησιού ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή την κοινή προσπάθεια για να αναδείξουμε και να προβάλλουμε την Κω, ως τουριστικό προορισμό.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ