Τρία νέα TUI Magic Life το 2019

0
543
Την επόμενη χρονιά, το all inclusive brand Magic Life, της TUI , θα αυξήσει το χαρτοφυλάκιο του με τρία νέα club.
Εκτός από το ιταλικό συγκρότημα, που έχει ήδη ανακοινωθεί, το brand θα ξεκινήσει δύο νέα συγκροτήματα τον Μάιο του 2019: Το TUI Magic Life Skanes στην Τυνησία και το TUI Magic Life Bodrum στην Τουρκία. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας θα αυξηθεί έτσι από 13 σε 16 συνολικά club.
«Με την υψηλή ποιότητα ξενοδοχείων και υπηρεσιών και την εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης, η Τυνησία και η Τουρκία προσφέρουν τέλειες συνθήκες για μια εκτεταμένη all inclusive προσφορά», δήλωσε ο Andreas Pospiech, Διευθύνων Σύμβουλος TUI Magic Life.
«Λόγω της ανάκαμψης των δημοφιλών χωρών διακοπών, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επεκτείνουμε περαιτέρω την προσφορά για τους καλεσμένους μας. Οι δύο λέσχες θα απευθύνονται σε ένα διεθνές κοινό-στόχο με έντονη έμφαση στη βρετανική αγορά».
Τυνησία
Το TUI Magic Life Skanes στην ενδοχώρα της Τυνησίας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις οικογένειες. Η ήσυχη αμμώδης παραλία και το aqua park της λέσχης προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες για αναζωογονητικές δραστηριότητες. Ενώ τα παιδιά συναντούν παιδιά της ίδιας ηλικίας στο Magic Kids Club, οι ενήλικες μπορούν να περιποιηθούν τον εαυτό τους στο σπα ή να ασκηθούν σε μία από τις πολυάριθμες αθλητικές δραστηριότητες. Οι λάτρεις των πάρτι, με τη σειρά τους, θα απολαύσουν διακοπές στο TUI Magic Life Bodrum.
Οι αφού θα αναζωογονηθούν μετά από μια προπόνηση σε μια από τις πολυάριθμες αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να απολαύσουν ένα ολοκληρωμένο βραδινό πρόγραμμα.

Έξι διαφορετικές βραδινές παραστάσεις και τέσσερα θεματικά πάρτι εξασφαλίζουν γεμάτες καλοκαιρινές βραδιές κατά τη διάρκεια διακοπών δύο εβδομάδων. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μάρκας TUI Magic Life Club είναι το ευρύ φάσμα των all inclusive υπηρεσιών και ολοκληρωμένου αθλητικού και ψυχαγωγικού προγράμματος. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει 13 επιπλέον κλαμπ στην Ισπανία, την Ελλάδα, τη Βόρεια Αφρική και την Τουρκία.

– Πηγή: money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ