Η Ryanair ακυρώνει ξαφνικά 2.000 πτήσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου – Οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

34
2032

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η απόφαση είναι αναγκαία για να βελτιώσει τη συνέπεια στην εκτέλεση των δρομολογίων της – Έσπευσε να ζητήσει συγνώμη στους επιβάτες που θα επηρεαστούν – Οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair γνωστοποίησε σήμερα ότι θα προχωρήσει στην ακύρωση 40- 50 πτήσεων ημερησίως για ένα διάστημα 6 εβδομάδων, έως τα τέλη Οκτωβρίου, ήτοι 1.680 έως 2.100 πτήσεις, με στόχο να βελτιώσει τη συνέπεια στην εκτέλεση των δρομολογίων της, μια ανακοίνωση που προκάλεσε την οργή των πελατών της.

«Ακυρώνοντας λιγότερο από το 2% των πτήσεων κατά τη διάρκεια των έξι προσεχών εβδομάδων (έως την έναρξη των χειμερινών δρομολογίων στις αρχές Νοεμβρίου), μπορούμε (…) να αποκαταστήσουμε το επίπεδο της ακρίβειά μας στο επίπεδο του ετήσιου στόχου μας, του 90%» εξήγησε ο Ρόμπιν Κιέλι, επικεφαλής επικοινωνίας της Ryanair, σε ένα δελτίο τύπου.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους διευκρίνισε ότι το ποσοστό συνέπειας του προγράμματος των πτήσεών της «μειώθηκε κάτω του 80% τις δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου» εξαιτίας των καθυστερήσεων που οφείλονται στην αύξηση της κυκλοφορίας, των απεργιακών κινητοποιήσεων, των άσχημων καιρικών συνθηκών και της υποχρέωσης της εταιρείας να εκπληρώνει το καθήκον της στο να δίνει άδειες στους κυβερνήτες και τα πληρώματα.

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη στον μικρό αριθμό των πελατών μας που θα επηρεαστούν από τις ακυρώσεις και θα κάνουμε το καλύτερο για να τους βρούμε μια άλλη πτήση και/ή να τους αποζημιώσουμε συνολικά» επέμεινε ο Κιέλι.

Η συγγνώμη ωστόσο της εταιρείας δεν ικανοποίησε τους πελάτες της, πολλοί εκ των οποίων σήμερα εξέφρασαν την οργή τους στο Twitter. Ένας εξ αυτών έκανε λόγο για την «απόλυτη ντροπή», καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε τις ακυρώσεις την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του αεροδρομίου του Δουβλίνου, δύο πτήσεις από το Τουρ και το Νιουκάστλ ακυρώθηκαν ήδη σήμερα και άλλες θα ακυρωθούν αύριο Σάββατο, μεταξύ άλλων με προορισμό το Παρίσι, τη Μαδρίτη και το Άμστερνταμ.

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παντού όπου πέτα η Mafia Air συμπεριφορές μαφιόζικες, εκβιάζουν την τοπική κοινωνία, ζητάνε φράγκα ή φεύγουν !!!!

    Και δεν βρίσκετε κανένας με ΟΥΜΠΑΛΑ να τους κόψει τον κ@λο… Και όσοι ταξίδεψαν κουβαλώντας και τραβώντας σαν ζωντανά την βαλίτσα ξέρουν την εκμετάλλευση και μέσα στο αεροπλάνο όταν πληρώνουν για ένα μικρό μπουκαλάκι νερό 3,5 ευρώ και το τοστ 4. Κάποιος από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει ΆΜΕΣΑ να κόψει την κρυφή εκμετάλλευση και τον τσαμπουκά από τους Ιρλανδούς Μαφιόζους της RYAN AIR.

    • Με το ζόρι σε έβαλαν στο αεροπλάνο; Αν δεν θέλεις μην πετάξεις. Πήγαινε με την British και την Lufthansa. Αλλά εσύ θέλεις και φτηνό εισιτήριο και όλα τα άλλα πληρωμένα. Εμ δεν γίνεται αυτό.

    • ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Περιφέρεια, Δήμος και ΕΒΕΔ δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για να σταματήσει η εκμετάλλευση των ΝΗΣΙΩΤΩΝ από το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της AEGEAN air.

      Ο τοπικός βουλευτής παπαρολογεί για την δήθεν νησιωτικότητα του ΣφΥΡΙΖΑ αυτή που ότι οι νησιώτες πληρώνουν πανάκριβα αεροπορικά και καραβίσια εισιτήρια και έχουν ΦΠΑ 24 %. Ίσως πιστεύει ότι όλοι εισπράττουν τον μισθό και την σύνταξη που αυτός ο βολεμένος παίρνει… ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ που μόνο στα λόγια λύνουν τα προβλήματα.

    • Εχεις απολυτο δικιο.Θα επρεπε να δουλευουνε για την ψυχη της μανας τους.Ντροπη τους. Να δινουν το εισητηριο 20 ευρω (οπως κανουν τωρα) και τοστ νερα ουισκακια και ξηροκαρπια δωρεαν.Ααα ζητα και δωρεαν μασαζ απο τις αεροσυνοδους τωρα που εχεις ρεντα. Ασε μας ρε φιλε ησυχους που εκβιαζουνε με 20 ευρω το εισητηριο!

  2. ΤΕΛΙΚΑ είχαμε ζημιά με την αποχώρηση της Ryan Air;;; Μάλλον ΌΧΙ, ΤΑ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ ΟΛΑ ΓΕΜΆΤΑ πάρα τον σεισμό...

    Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει στο νησί ήρθε με δεκάδες άλλες αεροπορικές εταιρείες ακόμα και με τα αεροπλάνα της TUI σαν άνθρωπος.

    • Βρε πατριώτη, μπας και είχε δίκιο ο ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ που τους έβαλε ΦΕΣΙ και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ που τους έγραψε στα ......;

      Αυτοί οι Ιρλανδοί ΝΤΑΒΑΔΕΣ ήθελαν παραδάκι ακόμα και τους μήνες που η Κως ήταν ΟΒΕΡ. Να φέρουν κόσμο τον χειμώνα μέχρι και Απρίλιο όπως τους ζητάνε όλοι για να τους δώσουμε τα ποσοστά τους ούτε κουβέντα δεν κάνουν.

    • Κυρίως στα μικρά καταλύματα. Τα μεγάλα δεν χρειάζονται την Ryanair και την κάθε εταιρεία χαμηλού κόστους. Αλλά τα ενοικιαζόμενα και τα μικρά ξενοδοχεία προτιμούν τις εταιρείες χαμηλού κόστους γιατί μπορούν να πουλήσουν λίγο (έως πολύ) ακριβότερα τα δωμάτια τους.

    • Η Ryan Air ΦΈΡΝΕΙ πελάτες ΚΑΙ για τα All inclusive. ΓΙΝΑΜΕ ΒΆΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΎΡΩ ΝΗΣΙΑ. ΤΖΆΜΠΑ ΦΡΑΓΚΑ ELOYN ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛOYN ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ;;;

      Εκεί είναι το ζουμί Κυρίτση μπας και πέσουν οι εξωφρενικές τιμές του μονοπωλίου της Aegean και όχι το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ότι φέρνει πελάτες μόνο για τα ξενοδοχεία πόλης. Φυσικά στο νταβατζηλίκι θα πρέπει να συνεισφέρουν και τα άλλα νησιά αναλογικά καθώς και η Περιφέρεια και ο Δήμος μας που εισπράττει από τους επαγγελματίες πολλαπλάσια τέλη από τον Γενάρη και αύξηση…, δήθεν λόγω παράτασης συμβάσεων των υπαλλήλων της καθαριότητας…. -Αλεξίκακος –

  3. Τα έγραψα πολλές φορές αδέλφια γι’ αυτήν την Ryan Air.
    Κρίμα να τσακωνόμαστε στο νησί και να βρίζει ο ένας τον άλλο χωρίς λόγο.
    Όπου πάει, μόλις δεί ότι πέφτει ό τζίρος και δεν την συμφέρει, την κάνει σαν π….να (δες Κω).
    Οι υπηρεσίες της είναι ανύπαρκτες, εκτός τα «φτηνά» εισιτήρια τα υπόλοιπα πανάκριβα, ένα λάθος γράμμα στο εισιτήριο το πληρώνεις χρυσάφι.
    Από προσωπική εμπειρία πέρσι στο αεροδρόμιο, με άφιξη της Ryan Air, ούτε δέκα άτομα δεν πήγαν στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και ακόμη λιγότερα στα Ταξί. Ρωτήστε του επαγγελματίες. Οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία απέναντι. Που τους πάνε; Μήπως στα ΑΙ; Κάποιοι μας δουλεύουν…………..

    • 20 ευρω πληρωσα για ενα γραμμα λαθος περσι στην Aegean γιατι δεν αλλαζει το γραμμα πρεπει να κανεις αλλαγη εισητηριου.Την Ryan air την αντιγραφουνε μονο στα κακα της στα καλα της (φτηνο εισητηριο) δεν την αντιγραφει η Aegean

      • Πέρσι σε ένα από τα ταξίδια μου για Θεσσαλονίκη με την ΑΣΤΡΑ, από λάθος καθαρά δικό μου, έβαλα δεύτερο «ρ» στο όνομά μου. Η κοπελιά στο αεροδρόμιο έλεγξε την ταυτότητα μου και με πολύ ευγένεια το διόρθωσε. Δεν πλήρωσα δεκάρα.
        Για να ξέρετε, το φτηνό εισιτήριο της Ryan Air βγαίνει από τις εκπτώσεις στα τέλη αεροδρομίων, επιδοτήσεις από την τοπική αγορά προορισμού, χαμηλόμισθο προσωπικό και τις ανύπαρκτες υπηρεσίες της. Μόνο βλάκες δεν είναι.
        Είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία (μαζί με την Easy Jet) που ελέγχει αυστηρά το βάρος και διαστάσεις των αποσκευών. Λίγο παραπάνω την έβαψες, θα φύγεις χωρίς βαλίτσα. Προχθές άλλαξε προς το χειρότερο την διαχείριση των αποσκευών.

  4. Τελικά την Ryan Air την έδιωξε ο εγωιστής ΚΥΡΙΤΣΗΣ, οι μπαταξήδες του ΕΒΕΔ και της Περιφέρειας ή ο Κωστούκος που δεν πλήρωνε;;;

    Όλοι έβαλαν το χέρι τους, άλλοι σαν τον Κωστούκο γιατί έπαιζαν διπλό παιχνίδι για τα συμφέροντα Τούι, Τούι τα ψώνια του ΕΒΕΔ που τα έβαλε στο βρακί του ο ΡΟΔΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠ@..ΑΣ….και τοπική Ένωση Ξενοδόχων που σέρνεται από προσωπικά συμφέροντα…

  5. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

  6. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 60.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ RYANAIR!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  7. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  8. ΞΥΠΝΑ ΤΡΕΝΟΧΑΛΟΥΒΑ!!!! Ryanair: Πτήσεις από Φρανκφούρτη στη Δ.Μεσόγειο.ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ FRAPORT!!

    Mε δυο αεροπλάνα B737-800s και χαμηλότερες χρεώσεις η Ryanair ξεκινά από τον Μάρτιο αρχικά καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς την Πάλμα, Μάλαγα, Αλικάντε και Φάρο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Η συμφωνία με τη Fraport, που διαχειριζεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το μεγαλύτερο της Γερμανίας, ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη.AKOMA KOIMOYNTAI KYRITSHS-SIFAKIS!!!ΜΕΓΑΛΟΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ!!! http://www.tornosnews.gr/permalink/20625.html

  9. o δημαρχος ενδιαφερεται μονο για τα μεγαλα ξενοδοχεια inclucive για αυτο εδιωξε την ryanair με αποτελεσμα

    να εξοντωσει τα μικρα ξενοδοχεια επιχειρησεις εστιατορια κλπ ολες τις μικρες επιχειρησεις.επι πλεον επεβαλε φορους στις επιχειρησεις!!!μετα με την βασω ξεχαρβαλωσαν την ΚΕΑΣ και δεν ερχονται τουριστες στην πολι.εδιωξε και τα κρουαζιεροπλοια και αποτελειωσε την αγορα.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΧΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

  10. Γιατί τα βάζουμε με τον εκάστοτε Δήμαρχο και όχι με τους εαυτούς μας. Στο κάτω – κάτω της γραφής εμείς τους ψηφίζουμε, έτσι;
    Έχουμε και λέμε. Πριν μερικά χρόνια η τότε Κυβέρνηση μείωσε τον Δημοτικό Φόρο (τέλη παρεπιδημούντων για τα Ξενοδοχεία) από το 5% στο 0,5%. Μηδέν έσοδα για τους Δήμους, χώρια αυτά που χρωστάμε.
    Μετά ξαναλέμε. Στα μεγαλύτερα Ξενοδοχεία που εργάσθηκα στο νησί μας, δεν περνούσε κουνούπι χωρίς να εκδοθεί απόδειξη, τιμολόγιο κ.λ.π. Πόσοι από εμάς εκδίδουν αποδείξεις όλη την σαιζόν στο νησί; Και εννοώ μαγαζιά, μαγαζάκια, φαγάδικα, μπαράκια, γκλάμορ μπαράκια, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μικρά Ξενοδοχεία, ξαπλώστρες και μπίιτς μπαρ, καντίνες και, και………………..
    Μιλάμε για κάτι εκατομμύρια, σωστά, συν την φοροδιαφυγή για να μη ξεχνιόμαστε.
    Γιατί, μαζί με τον Δήμο και όλοι οι ενδιαφερόμενοι δεν πάμε να τους βρούνε στην Ιρλανδία και να τους πούμε ξεκάθαρα. Μάγκες, θα βάλουμε το χρήμα όλοι μας, αλλά τα αεροπλάνα θα έρχονται και θα φεύγουν δώδεκα μήνες το χρόνο, έτσι; Να βάλουν αυτοί τους προορισμούς, μαζί τους. Όχι όλα στο τζάμπα.

    • Ξέρεις πόσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν φέτος αφού τηλεφώνησαν στο Ξενοδοχείο,αλλά και μέσω ιστοσελίδων Trip Advisor,Booking,Trivago,ποιες ήταν οι διακυμάνσεις με τα άδεια,πόσα παρουσίαζαν οι εκπρόσωποι κρατήσεων σαν άδεια και πόσα βρήκαν όταν πήγαν να δουν τα βιβλία κινήσεων?Με τις προκαταβολές που γίνονται μέσω Πρακτορείων απ το Εξωτερικό,ξέρεις πόσα δηλώνονται στο Ελληνικό Δημόσιο,με τις καταπατήσεις χιλιάδων στρεμμάτων δημόσιου χώρου..αλλά αφού δουλεύεις εκεί τόσα χρόνια,τα μεσημέρια που οι Ξεναγοί έρχονται για να πουλήσουν εκδρομές,κόβουν απόδειξη?και το ποσοστό απ τις πωλήσεις που παίρνουν οι αρχηγίσκοι,που το δηλώνουν έτσι κατάμαυρο….Άστα τα μάγκικα γιατί αν έψαχναν όπως τους εμποράκους και τα μεγάλα,θα είχε φρίξει ο ντουνιάς…Με το ΦΠΑ στον ξενοδοχειακό κλάδο,οι άλλες υπηρεσίες που δεν είναι,γιατί μεταλάσσονται?

    • Δεν περνούσε κουνούπι,αλλά οι αποθήκες γέμιζαν και άδειαζαν ολημερίς και ολονυχτίς για τροφοδοσία κωμόπολης

      Άστα τίμιε μου εσύ…προσκύνησε με τη ρέγουλα…γιατί θα κόψει η μέση σου απ το σκύψιμο. Με 5% ΦΠΑ και τις κλιμακώσεις…οριζοντιωμένες και γω θα έδινα …τσάμπα κοπανιστό αέρα.Αν με εννοείς φυσικά.Τώρα για τους μικρούς που λες,ο μόνος τρόπος να μειωθεί η φοροδιαφυγή είναι το περιουσιολόγειο και οι διασταυρώσεις περιουσιακών στοιχείων ,που θα δείχνουν και την κατάληξη των επιδοτήσεων.Γιατί το φαστ φουντ δεν πήρε επιδοτήσεις για ανακαίνιση και έκανε βίλλα,ούτε άλλο ένα όροφο,ούτε επέκταση και άλλο ξενοδοχείο.Αν θες γίνομαι και πιο συγκεκριμένος…….

      • Τίμιος σίγουρα είμαι γιατί δεν είχα Ξενοδοχεία, ούτε μαγαζιά, ούτε βίλες, ούτε Καγιέν. ούτε χωράφια. Εργαζόμενος ήμουν, τώρα συνταξιούχος. Ξέρεις καλά τι γράφω.
        Κόψε και καμιά απόδειξη φιλαράκο μου.

        • αλλα γράφω αυτά που συμβαίνουν εκεί που δούλεψα,υτα που ξέρουν όλοι κ εσύ τα παρουσιάζεις ρόδινα,αγγελικά κ νομιμοτατα..δεν απάντησες επί της ουσίας των ερωτήσεων.σε λίγο θα βάλουμε κ τα κλάματα.κ κάτι ακόμα,τα υπόλοιπα φορολογικά σου θέματα είναι αμεμπτα;τα τσάμπα σε πιο συντελεστή δηλώνονταν;

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

      ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Σς ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ?ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΡΕΠΟ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΡΕΠΩ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ?ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΛΗΡΩΝΟΣΟΥΝ ΕΞΤΡΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΟΝΟΝΤΑΙ ΟΑΕΔ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?ΜΠΑ…..ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ…(ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ)…ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΑΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΥΜΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ?

    • Και για τα εικονικά τιμολόγια,για εργασίες από συνεργεία ...αόρατες,εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ,έχεις να πεις κάτι?

      Μήπως τα μικρά εμπορικά και οι επιχειρήσεις σίτισης των 10 τετραγωνικών έχουν σχέση….ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΊΝΩΜΑ ΑΥΤΌ?

  11. Οι προκρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και πέρσι ελέγχθηκαν οι προκαταβολές από ΣΔΟΕ και Ανεξάρτητη Υπηρεσία Εξόδων και βρέθηκαν εκατομμύρια σε μόλις 6-7 ξενοδοχεία,που άλλες τιμές δήλωναν άλλες έπαιρναν.Φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς την επικαιρότητα και θα σου ανεβάσω και links.Σε πολλά ALL Incl κλείνουν οι Half Bought,δηλαδή οι πελάτες που είχαν τα ξενοδοχεία αυτά απ τα 80ς,με μόνο πρωινό και ημιδιατροφή και οι οποίοι τη δεύτερη ημέρα αλλάζουν σε πλήρη διατροφή ,και δεν δηλώνονται μέχρι να φύγουν,δηλαδή η διαφορά από Half Bought σε All Incl,είναι κάτι εκατομμύρια στο νησί μας,αδήλωτα και άφαντα!!ΑλΛΆ ΤΑ μΕΓΆΛΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΠΛΗΓΈς ΑΠΌ ΤΙς ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΈς ,ΠΟΥ ΚΑΝΈΝΑς ΜΑς ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΕΙ ΈΝΑ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ,ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΉΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ,οι μαύρες συναλλαγές χιλιάδων τόνων κρεατικών,πουλερικών,ψαριών,χιλιάδες φιάλες την ημέρα.Σκέψου ότι αυτοί οι 24.000 πελάτες ALL INCL να πίνουν το μίνιμουμ 20 ποτά,άρα 480.000 μερίδες,πόσες χιλιάδες φιάλες αντιστοιχούν?Παρα-εμπόριο και λαθρεμπόριο.

    • Εσύ μάλλον ψεύδεσαι ασυστόλως.
      Εγώ δεν τα έχω δει ούτε ζήσει στα Ξενοδοχεία που εργάσθηκα στο νησί μας σε υπεύθυνες θέσεις από το 2001. Έχω περάσει από ελέγχους του ΣΔΟΕ (συμβόλαια, βιβλίο πόρτας, POS ταμειακές, τιμολόγια αγορών, αποθήκες, εκπτωτικά, κ.λ.π.) και του ΕΟΤ, τότε εν ενεργεία και κάτι ξέρω.
      Το πως κτίστηκαν τα Ξενοδοχεία σ΄όλη την Ελλάδα αλλά και στο νησί μας, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
      Πάει διαχρονικά, ακόμη και σήμερα. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους κλάδους στην Ελληνική αγορά, μεγάλους και μικρούς. Όλους μας.
      Αφού τα ξέρεις τόσο καλά γιατί δεν πας στο ΕΟΤ για τα συμβόλαια, στον ΣΔΟΕ και ΑΥΕ για τα οικονομικά, στον Εισαγγελέα να τα καταθέσεις;

      • τα λεφτα του μικροεπαγγελματια μενουν εδω,τις διαδρομές των εμβασματων μεσω tui και πολυεθνικων τις ξερεις;

        γιατί τώρα ξυπνάνε κ στην Ελλάδα κ στοχεύουν ελέγχους.σε λίγο θα αρχίσουν τα όργανα.επειδη δεν μπορούν να αρμεξουν άλλο τους μικρούς,θα δεις από δω κ πέρα.τα λεφτά ξανά βγαίνουν έξω..και αν δημοσιευθούν περιουσιακού κ καταθέσεις έξω θα καταλάβεις πολλά.αλλα δεν κάνει όσα είπε το γκαβό.. εσύ κόλλησες στην απόδειξη…αλλά δεν λες για τις τροφοδοσίες κ τις εκδρομές τιποτα,ούτε για τις υπόλοιπες υπηρεσίες,λες κ είμαστε βλάκες.

      • 32000 φιάλες την ημέρα ,εκτός τα poss mix..τα χύμα δηλαδή με τη μάνικα.

        Πρέπει να είσαι αλλού,πολύ αλλού για να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις.Ξέρεις τι είναι 32.000 φιάλες ημερησίως?Βάλε τον ΑΝΤ1 που ψάχνει το θέμα ,απ το περιστατικό με τη Ζάκυνθο.Αν υπήρχε δικαιοσύνη θα καταλάβαινες. Μην μου πεις ότι αν πας σε μία κουζίνα ενός εστιάτορα δεν μπορείς να μπεις να δεις,..εκεί είναι ΑΒΑΤΑ. Σκοτεινές συναλλαγές.Όπως και τα επιχειρήματά σου.

      • https://www.aegeanews.gr/news/chrima-asfaleies/40200/orgio-forodiafigis-apo-tous-xenodochous-95-ton-katalimaton-paravasis/

        Θα δεις απ του χρόνου καθημερινά τα δελτία
        Όπως το είπε κ;Aποιος παραπάνω είναι το νησί της TUI..
        Εσύ έχεις εμμονές με τους μπακάληδες ,τα εστιατόρια,τα Μπαρ,τις καντίνες….Η ανάλυση λογαριασμών και καταθέσεων δείχνει άλλο..αν δεν το παραδέχεσαι,ε δεν θα γίνουμε και ψυχίατροι!!!

  12. πόσα ποτά έπινε ο κάθε πελάτης την ημέρα;υπήρχαν παραστατικά απ όλες τις συναλλαγές κ παραγγελίες;το πώς κτίστηκαν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο,το πώς φορολογούν ται είναι άλλου Χότζα κοράνι;για τις αλλαγές από half bought σε all incluss, κουβέντα..τι να καταγγειλω,αυτά τα γνωρίζουν όλοι,αλλά η ελεγκτική μηχανή κυνηγά τον μικρό εμποράκους.ασε τις τιμιότητας γιατί όταν δώσεις στοιχεία μπορεί να βρεθούν αφορολογητες πηγές άλλων εσόδων.μην μου πεις ότι με τη σύνταξη βγαίνεις;κ ότι φταίει ο τυροπιττάς για το χάλι μας;ποτέ είδες να λένε σε δελτία ειδήσεων για all incluss.καθε μέρα καλοκαίρι για ταβέρνες κ μπιτς μπαρ μιλάνε..επειδή τα άλλα είναι σωστά.παμε μαζί εφορία να δείξουμε τα πόθεν εσχες μας..

  13. Αφού όλοι οι Ξενοδόχοι με τα ΑΙ είναι απατεώνες, με μαϊμού συμβόλαια, πίνουν το αίμα του λαού, στέλνουν τα μαύρα λεφτά έξω, φοροκλέβουν και φοροδιαφεύγουν, διακινούνται λαθραία εμπορεύματα (τρόφιμα και ποτά), είναι κατάρα για το νησί μας και άλλα τρομερά, ενώ οι υπόλοιποι είμαστε Παναγίες, μια λύση υπάρχει. Να κλείσουν τα Ξενοδοχεία και να διώξουμε τους τουρίστες.
    Και με την ευκαιρία, μάθατε ότι τον μοναδικό Κώο Ιπποκράτη, το Brand Νame της Κω, τον άρπαξαν οι Λαρισαίοι για δικό τους με γιορτές και με φανφάρες; Στο νησί μας, το όνομα του το βλέπουμε μόνο στο Νοσοκομείο, το Αεροδρόμιο, ένα δρόμο και ένα Ξενοδοχείο. Ίσως κι’ αλλού αλλά μου διαφεύγει.
    Ψεύδομαι μήπως;
    Καθίστε να τα συζητήστε μεταξύ σας, Δήμαρχος και εσείς (οι επιχειρηματίες), βρείτε την λύση, βάλτε λεφτά όλοι, φωνάξτε τους Ιρλανδούς, κάντε την προσφορά σας, τόσα δίνουμε πόσα θες και με υπογεγραμμένη συμφωνία τα αεροπλάνα να πετούν δώδεκα μήνας, με δρομολόγια ανάλογα την εποχή.
    Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην περίπυωση.
    Άντε να το τελειώνουμε, καλό χειμώνα και του χρόνου τα καλύτερα. Εδώ θα είμαστε να γράφουμε πάλι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ