Δήμος Κω: Στο 19% το ποσοστό της αύξησης των αφίξεων στο αεροδρόμιο της Κω το Μάιο. Δεύτερη σε αφίξεις η Κως

13
911

ΘΕΜΑ : “ Στο 19% το ποσοστό της αύξησης των αφίξεων στο αεροδρόμιο της Κω το Μάιο. Δεύτερη σε αφίξεις η Κως.”

Η ολική επαναφορά της Κω, ως τουριστικού προορισμού παγκόσμιας εμβέλειας, επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τις αφίξεις στα περιφερειακά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με αυτά στο αεροδρόμιο της Κω οι αφίξεις έφτασαν τις 231.331, κάτι που σημαίνει άνοδο της τάξης του 19% σε σχέση με το 2016.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κως παρουσιάζει το μήνα Μάιο, ως προς τα ποσοστά, τη δεύτερη μεγαλύτερη αυξητική τάση με 19%, ενώ αντίστοιχα η Ρόδος παρουσιάζει αύξηση 4,3%, η Κέρκυρα 1,2% και η Σαντορίνη 14,1%.

Είμαστε σε αναμονή για τα στοιχεία του Ιουνίου, για να επιβεβαιωθεί η δυναμική που αναπτύσσει το νησί μας, ως τουριστικός προορισμός το 2017.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο έλεγαν κάποτε!
    Το ποσοστό μείωσης των εσόδων των επιχειρήσεων το γνωρίζουν οι φωστήρες της δημοτικής αρχής; γιατι αν δεν, τότε πρόκειται για κραυγαλέα περίπτωση συνηγόρου υπεράσπισης των tour operator… ο νοών νοειτω
    Καλώς ήρθατε λοιπόν στο Μπανγκλαντές!
    Έπαιτε συνέχεια…

    • Ειναι παντελως αχρηστοι.Οι επιχειρησεις αργοσβηνουν και αυτοι στον δημο φωνασκουν για αυξηση τουριστων.Το ξευτιλησατε τελειως.Υπομονη λιγο ακομα και θα σας ξευτιλησουν οι κωοι πολιτες.ανικανοι.

    • Τελικά έχουν σαλέψει ΚΥΡΙΤΣΗΣ - ΣΙΦΆΚΗΣ, πιστεύουν οι Γκάου ότι όποια αύξηση θα έχουμε είναι έργο των ηλίθιων ενεργειών τους...

      Βρε πάτε καλά, με μερικά ταξιδάκια αναψυχής και διασκέδασης που κάνατε σε επιλεγμένες εκθέσεις έχει αυξηθεί το τουριστικό ρεύμα προς την Κω;;; Εάν είχατε μυαλό και όχι πηχτή στην κεφάλα σας η αύξηση θα ξεπερνούσε το 35% λόγω Τουρκίας και τρομοκρατίας στην γύρω περιοχή.

  2. ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΦΤ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΗΝ RYANAIR ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.ΠΑΡΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΟΥΣ.ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΟΝΟ Η RYANAIR ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  3. Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  4. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 60.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ RYANAIR!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.

  5. ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.ΣΠΑΤΑΛΑΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΟ ΓΙΑ RYANAIR!!!

    Σε λαϊκές συνελεύσεις στις κοινότητες του νησιού προχωράει η δημοτική αρχή προκειμένου να καταρτιστεί το τεχνικό πρόγραμμα έργων για το 2017 , που θα περιλαμβάνει συνεχιζόμενα και νέα έργα όπως επίσης και τις προτάσεις των πολιτών. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 12 εκ. 344.482 ευρώ για όλο το νησί και περιλαμβάνει χρηματοδοτούμενα συνεχιζόμενα έργα, χρηματοδοτούμενα νέα έργα και από ίδιους πόρους συνεχιζόμενα και νέα έργα, έτσι όπως παρουσίασε η προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών κ. Έφη Αναγνωστίδου.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝΙΣΕ. Ο Δήμος της Κω όπως τόνισε ότι έχει σήμερα ταμείο 5.700.000 , και είναι ο μοναδικός Δήμος που κάνει μικρά έργα από ίδιους πόρους. Υπάρχει μία καλή διαχείριση ώστε να καλύπτονται βασικές ανάγκες όπως πχ η καθαριότητα και μικρά έργα στις κοινότητες.http://www.aegeanews.gr/featured/14192/pics-vid-laiki-sinelefsi-kardamenas-g-kiritsis-nea-platia-4-mines-polla-erga-apo-idious-porous/

  6. ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 10 ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ!!!

  7. Το σίγουρα θετικό είναι ότι οι εικόνες του 2015 ειναι οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν. Μια παλιά άσχημη αναμνηση που σχεδόν εχει σβησει. Η Κως είναι και πάλι ενας καθαρός και ασφαλής προορισμος. Σταματησαν να δειχνουν στο εξωτερικο τις εικονες του 2015, η πόλη εχει αξιοπρεπή εικόνα (πάντα χωράει βελτίωση φυσικά) και αφησαμε πίσω το δύσκολο παρελθον, επιστρέφοντας στην εποχη της κανονικότητας. Η Κως επιβιωσε, διεσωθη και όχι απλά επανέρχεται αλλά ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΗΔΗ ως ανταγωνιστικός τουριστικός προορισμος διεθνούς φήμης. Οι διεθνείς αφιξεις πάνε πολύ καλά και μάλλον πάμε για τη δευτερη καλύτερη σεζόν όλων των εποχών σε διεθνείς αφίξεις μετά το 2014. Κάπου εδω σταματάνε τα καλά νεα. Η αυξηση είναι άνισα κατανεμημενη και την καρπώνεται κυρίως το μεγάλο Κεφάλαιο (βεβαια αυτό αποτελεί εγγενή αδυναμία του Καπιταλισμού). Οι μεμονωμενοι τουριστες σίγουρα δεν αυξηθηκαν όσο οι συνολικές αφίξεις, αφού η απουσία της Ryanair είναι εκκωφαντικη. Παρολαυτα , η σεζόν δεν είναι χαμένη. Εάν μάλιστα το 2018 επιστρέψει η Ryanair (όπως φαίνεται ότι θα συμβεί), έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε.

    • Με την ελπίδα θα μείνεις δυστυχώς!Αν δεν ανεβάσετε την ποιότητα των καταλυμάτων σας μην περιμένεις θαύματα..Ο κόσμος θέλει δωμάτια και όχι τρώγλες τύπου 1980…

      • Οι βλάβες υπάρχουν και σε 5άστερα που σπάνε αγωγοί,κόβεται ρεύμα,έχουν υφάλμυρο νερό,πάρα πολλά περιστατικά μέθυσων και ασθενών ‘αρρωστοφαγείας’ ρώτησε και Πυροσβεστική και Αστυνομία,Ασφάλεια (που δουλεύουν εκεί κάποιοι),..βλάβη βέβαια υπάρχει και στον εγκέφαλό σου…μην με αναγκάσεις να γράψω γεγονότα!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ