Πρόγραμμα φιλοξενίας Σουηδού δημοσιογράφου για την τουριστική προβολή της Κω.

1
845

ΘΕΜΑ : “ Πρόγραμμα φιλοξενίας Σουηδού δημοσιογράφου για την τουριστική προβολή της Κω.”

Ο Δήμος Κω σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς οργάνωσαν πρόγραμμα φιλοξενίας Σουηδού δημοσιογράφου, ο οποίος αρθρογραφεί στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Σουηδίας «Aftonbladet», με σκοπό την προβολή και την διαφήμιση του νησιού.

Ο Σουηδός δημοσιογράφος, η παραμονή του οποίου στο νησί ολοκληρώθηκε σήμερα, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ιστορία του νησιού και να αποκτήσει ιδία αντίληψη για τις υποδομές του και την τοπική γαστρονομία.

Ο Δήμος Κω αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια, όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Την Ένωση Ξενοδόχων Κω, το ξενοδοχείο «ΝATURA PARK VILLAGE HOTEL», τον ΣΕΠΕΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στα εστιατόρια: «Mουσείο», «Αγορά» και «Σαρδέλες» στην πόλη της Κω, «Ωρομέδων» στην Ζιά, «Alexanders» στη Καρδάμαινα, «Φάρος» στη Κέφαλο και «Περικλής» στο Μαστιχάρι, τον κ. Χατζηεμμανουήλ για την ξενάγηση στο Οινοποιείο, την Βιοτεχνία μελιού «Μέλισσα» στην Κέφαλο, τον κ. Χατζηπέτρου για την ξενάγηση στο Ελαιοτριβείο, τον κ. Γιάννου για την ξενάγηση στην βιοτεχνία παραγωγής του παραδοσιακού τυριού «κρασοτύρι», την κα Έρικα Μαστόρου για την ιππασία και την ξενάγηση στη φάρμα, το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων «FΑNOS TRAVEL» για την διάθεση ενός αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του.

Όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την τουριστική προβολή του νησιού.

Η Κως ενωμένη κερδίζει.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ