Πέτρος Πετρής: «Αφυδατωμένη Ευρώπη» γεμάτη άλατα… (Pics)

17
2057
Σχετικές ΦΩΤΟ
 

Βλέπω την είσοδο της πόλης μας εδώ και δυο μήνες(κάθε φορά η ίδια άσχημη εικόνα της εγκατάλειψης) και αναρωτιέμαι αν οι υπεύθυνοι του Δήμου πρέπει να πάρουν την μεγάλη απόφαση να αλλάξουν το όνομα της <<ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ>> σε <<ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ>>…
Δυο μήνες πάλι δεν δουλεύει το σιντριβάνι .Ούτε μία στάλα νερό. Οι τουρίστες θα νομίζουν ότι είναι και αυτό θύμα των μνημονίων.
Νομίζω ότι είναι ώρα να μας πει και ο μελετητής του έργου ή κάποιος τέλος πάντων υπεύθυνος , γιατί κόστισε 330 χιλιάδες ευρώ αυτό το πράγμα ,που από τότε που παραδόθηκε τον μισό χρόνο δεν δουλεύει.
Ξέρετε με τα ίδια χρήματα (330 χιλιάδες ευρώ) φτιάχνεις 4 διαμερίσματα των 80 μέτρων το καθένα με όλα τα κομφόρ , παραδομένα με το κλειδί στο χέρι για να κατοικηθούν. Τώρα πως αυτό το γυρούλι κατάφεραν να κοστίσει τόσα πολλά χρήματα ,περιμένω να το ακούσουμε από επίσημο στόμα.

Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πεταμενα λεφτά.Κρίμα! Με την ανευθυνότητα τους βαζουν το νησακι μας στο πάτο του τουρισμου.Οταν κύριε Δημαρχε εισαι ανίκανος για ενα σιντριβανι δεν πρεπει καν να ασχολείσαι με την εικονα του νησιου.Οσο για τον κυριο Μυλωνά αντιπολιτευεται αλλα τον μισθό του μια χαρα τον έπαιρνε.

  2. Αλλα τοσα θα πανε στην πλατεια του κως για να τα εγκαταλειψουν αφου πρωτα φανε με χρυσα κουταλια.

  3. μια χαρα είχαμε τις σημαιες τι σας πειραζαν; λιγο συντηρηση και καμια σημαια όταν σκιζόταν.τωρα τα καματε σαν τα μουτρα σας.αντωνη κρητικε 2 φορες την ημερα περνας με το υπηρεσιακο αυτοκινητο δεν βλέπεις τα χαλια σας;

  4. το σιντριβανι ξεζουμηστηκρ δεν εχει άλλο μελι… τωρα παμε σε κομβους και στο επομενο σιντριβανι….
    οποιος είναι εξυπνος κατάλαβε…..

  5. ο Κυρίτσης δεν εκτιμά ούτε τα δικά του έργα, γι αυτό έφτιαξε 2 φορές τη βασιλέως Παύλου και την Ιπποκράτους, το τοιχίο της βασιλέως Γεωργίου και ο σάκκος δεν έχει πάτο.

  6. Τα φραγκα ηταν στην κατασκευή ρωρα δεν τους απασχολει καθολου η εικονα.Το νησι απο ακρη σε ακρη βρωμάει αλλα αυτη στα ταξιδάκια τους.

  7. Και θα το ξαναγράψω! Αντε και βγαινει απο το all in clusive ξενοδοχειο ο επισκέπτης και θελει καπου να φωτογραφηθεί,που θα το κάνει? Πάρκα ,πεζοδρομοι παραλιες σε εγκατάλειψη.Πηγαινεις σε ενα πενταστερο ξενοδοχείο και μετα οταν βγεις εξω λες πως το Μπαγκλαντες ειναι πολυ μπροστα…
    Δημοτικη αρχη σε νάρκωση.

  8. Έτσι είναι παιδιά.Έχουν εγκαταλείψει. Σκουπίδια-συντριβάνια σε αποσύνθεση-παιδικές χαρές ρημαγμένες-δρόμοι σε πλήρη εγκατάλειψη- Μηχανάκια-αυτοκίνητα παντού-Βρωμιά και δυσοσμία. Και οι άρχοντες εξαφανισμένοι.Μόλις πλησιάζουν πάλι οι εκλογές θα φανούν…Θα βγούνε σαν τους καραβόλους…Θα μας τάξουν πάλι τα 5 Σ, τα 8 Θ, και στο τέλος θα πάρουμε τα ..ίδια μας…..

  9. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΟΝΤΑΝΑ ΝΤΙΤΡΕΒΕ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ,3000ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ…ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΜΑΛ….. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΗΠΟΙΗΤΟ…ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ