ΒΙΝΤΕΟ Ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη – Αθλητικό κέντρο της περιοχής

0
3089

ΈΝΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΑΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.video-δηλώσεις

Όχι μόνο για τα παιδιά της περιοχής που απασχολούνται στην παιδική χαρά Πασανικολάκη, αλλά και στους αθλητικούς συλλόγους που έχουν αναπτύξει ακαδημίες στο μπάσκετ είναι πλέον χρήσιμος ο χώρος, καθώς με παρέμβαση του δήμου δημιουργήθηκε ένα ανοιχτό γήπεδο για το άθλημα.

Μετά από αυτήν την παρέμβαση του δήμου της Κω, ο χώρος μετατράπηκε σε έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας και άθλησης προσελκύοντας τους νέους και αθλητικούς συλλόγους , αναβαθμίζοντας την περιοχή.

Όπως μας δήλωσε ο αντιδήμαρχος Δ.Γερασκλής και ο αντιπρόεδρος του ‘’Φοίβος’’ κ. Μιμερίνης, το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ έχει τις προδιαγραφές για να φιλοξενεί όχι μόνο προπονήσεις αλλά και αγώνες, ενώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί και με την διαμόρφωση του χώρου για το γήπεδο βόλεϊ.

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ: Συγχαρητήρια για το έργο

Το Σάββατο 24 Σεπ 16, ο Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ πραγματοποίησε προπόνηση τμήματος των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης στο ανακατασκευασμένο γήπεδο μπάσκετ στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη, που παραδόθηκε επίσημα από το Δήμο Κω, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Γερασκλή Δαυίδ.

Στο γήπεδο, κατά γενική ομολογία έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μιμερίνης, συνεχάρη τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και τον ΔΟΠΑΒΣ για το έργο και τους παρότρυνε να προβούν και στην συντήρηση και αποκατάσταση των υπολοίπων γηπέδων της Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ