Δήμος Κω: 95 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, για ανέργους ηλικίας 55 ετών και άνω | Δείτε τις θέσεις

7
17849

95 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, για ανέργους ηλικίας 55 ετών και άνω, ανοίγει ο Δήμος Κω σε συνεργασία με την ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, πρώην ΟΑΕΔ) στο πλαίσιο προγράμματος απασχόλησης διάρκειας 12 μηνών, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες.

Ο Δήμος Κω προχώρησε σε πρώτη φάση σε αίτημα στην Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την απασχόληση 95 ατόμων στις παρακάτω ειδικότητες:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΟΔΗΓΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ 7
ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ 1
ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΤΙΡΙΟΥ 11
ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΗΠΟΥ 10
ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 15
ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 1
ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ 31
ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ 19

 

Οι ενδιαφερόμενοι να ενταχθούν στο πρόγραμμα καλούνται να απευθυνθούν άμεσα στη ΔΥΠΑΚω προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι άνεργοι ηλικίας 55 έως 67 ετών αλλά και άνεργοι 67 έως 74 ετών που δεν έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο συντάξιμο χρόνο.

Προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένοι στο Ψηφιακό Μητρώο ανέργων της ΔΥΠΑ ενώ δεν απαιτείται συγκεκριμένος χρόνος ανεργίας.

Το ποσό επιχορήγησης από την ΔΥΠΑ ορίζεται στο 75% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου.

Ανεξάρτητα από το ύψος της μισθοδοσίας του ωφελούμενου η ΔΥΠΑ καταβάλλει προς το Δήμο κατά ανώτατο όριο έως και 750 ευρώ μηνιαίως.

Η συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα αφορά το 25% της μισθολογικής δαπάνης και οτιδήποτε άλλο δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΤΙΡΙΟΥ 11
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΗΠΟΥ 10
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 15
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 1
    ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ 31

    Χειρονακτικές θέσεις εργασίας σε ανθρώπους άνω των 55? Ποιό βλήμα του δήμου το σκέφτηκε αυτό?
    Πάλι αέρα θα πληρώνουμε…

  2. μεν αλλα και εσείς όλα τα νεανούδια διαλέξατε. Πως δεν ζητήσατε να πάρετε καμια 100 κοτσονάτους 90αριδες ;

  3. 1228…βγάζω και εγώ πολύ καλές φωτογραφίες και η αλήθεια ειναι οτι έχω καιρό να κάνω κανέναν ταξιδάκι… που δηλώνω συμμετοχή ;;
    οσο για τον λόγο μου (γραπτό και προφορικό) ενα θα σας πω ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ . Δεν το λέω εγώ…47 κατασκευαστές πλυντηρίων χαχαχα

  4. Βάλτε κανένα νέο σε ηλικία να δουλέψει,όχι μεσήλικες μέσα στη ζέστη να πάθουν τίποτα οι άνθρωποι.Γιατι αυτοί που έχετε, γκρινιάζουν!!!Υπάλληλος απορριμμάτων,δεν δίστασε να κάνει άκουσον άκουσον παρατήρηση σε πωλήτρια επί της Ελ.Βενιζελου…γιατι βγάζουν συνέχεια κιβώτια κάθε μέρα,του απάντησε η κοπέλα, εφόσον ανοίγουν όλα τα καταστήματα γύρω φυσικό και επόμενο είναι κάθε μέρα να βγάζουν σκουπίδια,και βέβαια της απάντησε ότι αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε μέρα;; είμαστε και λίγοι 😅😅😅😅😅εγώ έχω να σας πω ότι είστε τραγικοί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ