Πλύσιμο πλατειών και πεζοδρόμων στο κέντρο της Κω | Να απελευθερώσουν τους κοινόχρηστους χώρους καλούνται οι επιχειρήσεις

5
7503

Πλύσιμο πλατειών και πεζοδρόμων στο κέντρο της Κω

Να απελευθερώσουν τους κοινόχρηστους χώρους καλούνται οι επιχειρήσεις της περιοχής

 

Πλύσιμο πλατειών και πεζοδρόμων στο ιστορικό κέντρο της Κω θα διενεργήσει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κω, αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου, κατά τις πρωϊνές ώρες, 06:00 έως 09:00.

Αναλυτικά, εκτεταμένοι καθαρισμοί θα γίνουν στις Πλατείες: Ελευθερίας, Καζούλη, Ρήγα Φεραίου, στις μεταξύ αυτών πεζοδρομημένες οδούς και στον πεζόδρομο μπροστά στο Δημαρχείο.

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στην περιοχή και καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους, σήμερα το βράδυ (09-4-2024) οφείλουν να περιορίσουν τα τραπεζοκαθίσματα τους επάνω στα πεζοδρόμια, ώστε να διευκολυνθεί το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και να μην προκληθούν ζημιές.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κω, εφιστά την προσοχή των διερχομένων κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, λόγω πιθανής ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόησή τους και τονίζει ότι η καθαριότητα χρειάζεται τη συμβολή όλων μας!

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι τεμπελαραδες χαχαχαχαχ ου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  2. Περίεργο, πόσα χρόνια έχουν να κάνουν αυτό πού άλλοι Δήμοι το κάνουν καθημερινά;;;;;; Τους κάδους των απορριμάτων θα τούς πλύνουν πότε;;;;;;;; Μάλλον με τη καθαριότητα και την υγιεινή δεν τα έχουν καλά.

    • Φίλε εδώ είμαστε πιο μπροστά.Τι να πλύνουν;Έχουμε κάδους να πλύνουν;Κατάντια.Παρε τηλέφωνο και ζήτα κάδο να σου φέρουν και θα δεις τι θα σου πουν.Βασικα ας σου φέρουν και στον πλένω εγώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ