Δημήτρης Ζερβός-Κέφαλος: Κύριοι σας στέλλω φωτογραφίες για να μην μπορεί να το διαψεύσει κανείς

21
16823

Το χωριό μου η Κέφαλος,

κύριοι σάς στέλλω φωτογραφίες για να μην μπορεί να το διαψεύσει κανείς καί ό κάθε αντιδήμαρχος ανάλογα από πού πληρώνεται ας αναλάβει και τίς ευθύνες του.

Κάδοι σοβατισμένοι με βρομιές έξω από την παιδική χαρά στην πλατεία τού χωριού, έχουν αρκετά χρόνια νά πλυθούν, σκουπίδια παντού,έξω και μέσα στο χωριό.

Δρόμοι χειρότεροι από τής Γάζας , και μία αρχαιολογία που εδώ και 5 μήνες άνοιξαν εκατό μέτρα στο κεντρικό δρόμο και παραμένει ανοιχτός 4 μήνες χωρίς να γίνεται κάποια εργασία,με κίνδυνο να γίνει κάποιο ατύχημα , με το παραλιακό δρόμο νά έχει τά χάλια του, κάγκελα σκουριασμένα, σκάλες χωρίς σκαλιά και σκάλες χωρίς προστατευτικά, δρόμοι χωρίς φώτα.

Όσο για τον πρόεδρο τής ΔΕΥΑΚ έχω γράψει πολλές φορές αλλά ως διά μαγείας τά αρνητικά σχόλια δεν παραμένουν πολύ στα ΜΜΕ,ο κύριος πρόεδρος όλο έργα εξαγγέλλει στην Κέφαλο και έργα δεν γίνονται.

Μέσα σε όλα τα αρνητικά έχουμε δύο υπαλλήλους και ένας ο πρόεδρος τρεις,οι οποίοι προσπαθούν να φτιάξουν το χωριό, νά κλείσουν λακκούβες,να κλαδεύουν ν’άσπρισουν κ.λ.π.

Ο ένας από τους τρεις είναι ο κλητήρας ο οποίος έχει κάποιο πρόβλημα σοβαρό στο χέρι και δεν μπορεί να κάνει χειρωνακτικές εργασίες (ΑΜΕΑ)δεν ξέρω αν κάποιος κάνει αντίποινα λόγω επιθέτου ,εάν είναι αντίποινα ,ντροπή και μόνο ντροπή σέ οποίο ή όποια τό σκέφτηκε, και έχουμε και το Διακογιάννη το Γιώργο ο οποίος είναι παντός καιρού.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και ας ελπίσουμε ότι κάτι θά κάνουν και στο χωριό μου την Κέφαλο.

Δημήτρης Ζερβός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαζέψτε και σείς εθελοντές να καθαρίσουν να ασπρίσουν και να επιδιορθώσουν τις λακουβες το χωριό σας. Έτσι μας είπε ο Δήμαρχος κι εδώ που ήρθε !
    Ο τέταρτος τουριστικός προορισμός στη χώρα και δεν έχει υπαλλήλους να εργαστούν στον δήμο. Τα χωριά επιτέλους πρέπει να τα νοιαστούν ! Δεν φτάνει μόνο η θάλασσα και ο ήλιος για τον τουρισμό, θέλει και υποδομές ! χρωστάνε να τα κάνουν επειδή τα υποσχέθηκαν !

      • Γιατί πληρώνεσαι και εσυ από το κράτος για κάποια δουλειά και την ώρα της δουλειάς σου θα κλείνεις λακούβες και θα βγάζεις φωτογραφίες;Όλοι με ένα φτυάρι κυκλοφοράτε στο αυτοκίνητο και σας ακολουθεί μια μπετονιέρα;

  2. κύριε Δημήτρη κακώς αναφέρεις άτομα και προσβάλεις ανθρώπους που προσφέρουν στο χωριό μας. Αν είναι ΑΜΕΑ όπως λες θα επερνε σύνταξη και στην θέση του να ήταν άλλος. Όσο για το χωριό σου είχατε την ευκαιρία και την χάσατε.

    • Κύριε ανώνυμε μήπως μπορείτε να μας διαφοτισετε τι ευκερια χάσαμε ;
      Για να ξέρουμε και μείς !γιατι εσύ ίσως ξέρεις και τους αριθμούς του τζόκερ !

  3. ή μηπως τζάμπα εργασία για να τρώνε κάποιοι…μην μου πείτε οτι δεν το βλέπατε να έρχεται.
    Εκανε μπαμ απο μακριά οτι αυτή είναι η τακτική του νυν. Να θέλει δηλαδή να γίνονται οι δουλειές απο θύματα και να βγαίνει εκείνος ο καλός και ειρηνοποιός δήμαρχος.
    ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ. Και να αφήσει τις δικαιολογίες περί κυβέρνησης κοκ.
    Οταν θέλει να βγάλει υποχρεώσεις συγγενών και κοντινών φίλων και συνεργατών ξέρει να χώνει σε θεσούλες και υπηρεσίες διάφορους και διάφορες. Για το καλό του νησιού δεν ξέρει να κάνει τίποτα τελοσπάντων.
    Αυτή η πολυδιαφημισμένη ΚΩΑΝ που μέχρι να φύγει θα την πληρώνουμε τι κάνει; γιατί πληρώνεται απο εκει; ΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ …ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΛΉΦΘΗΚΑΝ

  4. 2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Καμπουράκη, ξέρει πόσα κάνουν;
    Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023!Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Καμπουράκη, ξέρει πόσα κάνουν;
    https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/515082/anagnostis-kathariotita-megalos-asthenis-tou-dimou/

  5. Ναι αλλά στις εκθέσεις ο δήμαρχος ήταν πρώτη μούρη.Φανταζομαι αυτά έδειχνε να διαφημίσει το νησί

  6. κυριε δημητρη. ολο το παραλιακο μετωπο της κεφαλου στο 90% ειναι αυθαιρετα. αντι να ζητατε ενα ρυμοτομικο, ζητουσατε βεβαιωσεις ψευτικων σεισμοπληκτων. Να αναλογιστειτε καποια στιγμη τις προσωπικες σας ευθυνες όλοι.

    • εχεις απολυτο δικαιο. οι καφαλιανοι κοιταζαν μονο το προσωρινο προσωπικο τους συμφερον. καταστραφηκε το καλυτερο κομματι της κω με τα δηθεν σεισμοπληκτα.

  7. Ζητω ο Δήμαρχος! Ζήτω η απαξίωση! Ζήτω η αδιαφορία! Ζήτω τα ψεύτικα λόγια και οι κούφιες υποσχέσεις! Ζήτω η μάσα, οι αναθέσεις και τα μέλια! Ζήτω τα παράνομα τριώροφα στη Ζια! Ζήτω η ματαιοδοξία και η μωροπιστία των Κεφαλιανών! Ζήτω η υποταγή στις προσταγές των κομμάτων για ψήφο! Ζήτω η αδιαφορία, κατοικων και δημοτικης αρχής! Ζήτω οι φωτογραφίες και η πρώτη μούρη στις εκθέσεις….θέλετε κι άλλα?????

  8. Έχω πληροφορίες ότι φτιάχνεται γανγκελος (πόρτα ) να μπει σε κάποιο σημείο του δρόμου και θα περνάνε μόνο κάτοικοι της Κεφάλου

  9. Τη Κέφαλο την έχετε ξεχάσει!! Αφού δεν ντρέπεστε πάλι καλά..τι τις θέλετε τις φωτογραφίες και τα μεγάλα λόγια?? Λέτε για λιμάνι που δεν θα το κάνει ο δήμος αλλά η περιφέρεια που και αυτό θα καθυστερήσει!! Πόσο κότες μπορεί να μας περνάτε? Μιλάτε για έργα υδροδότησης στην Καρδάμαινα που δεν τα κάνετε εσείς αλλά Η Περιφέρεια. Εσείς ξέρετε τι κάνετε?Μας κοροίδεύετε!! Που είναι ο ΣΕΠΕ να κάνει έλεγχο για παράνομη εργασία του προέδρου ως εργάτης? Γιατί αυτό κάνει ο άνθρωπος.Τον τσάπα εργάτη. ΠΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

  10. Ντροπή σας που κράζετε συνέχεια την Δημοτική αρχή. Είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που η Δημοτική αρχή του βαθμολογείται με ΑΑΑ ( Άχρηστη , Ανίκανη , Άσχετη ) και έχετε και παράπονα; Ντροπή .

  11. Υπάρχουν και χειρότερα. Όλα τα χωριά στο μαύρο χάλι είναι μην ανησυχείτε μονο οι κεφαλιανοί

  12. Αυτά Δημήτρη τα είπε προχτές ο συνονόματος σου ο Ζερβος στο δημοτικό συμβούλιο , τι έγινε τα βρήκατε ; γιατί από ότι ξέρω εσυ στηρίζεις Νικηταρά !!

  13. ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΟΛΟΙ Η ΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

  14. Προς κεφαλιανο που λέει ότι είναι,συνχαρητηρια το βρήκες, όταν με βρεις στο δρόμο πεσμου να σού πάρω ένα γλυφηντσουρη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ