Μεγάλη ανησυχία από τη φωτιά σε καλαμιές δίπλα στον Άι Γιώργη στο Πυλί

11
16020

Μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε το πρωί από τη φωτιά που ξέσπασε σε καλαμιές δίπλα στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί, όπου υπάρχουν σπίτια.

Λόγω του ισχυρού ανέμου ο κίνδυνος επέκτασης ήταν άμεσος.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου Νεκτάριος Χατζησεβαστός που ειδοποιήθηκε από τους κατοίκους ενημέρωσε άμεσα την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία.

Η κινητοποίηση ήταν πολύ γρήγορη και ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Τα ακριβή αίτια διερευνώνται από την Πυροσβεστική.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΑΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΡΑΝΤΑΣ.

  1. Τα κοινά είναι:
    1) …….από το αμανιου
    2) …..Οι καινούργιοι κάτοικοι του χωριού που νοικιάζουν τα σπίτια με της μεγάλες οικογένειες
    3) …..Από το μεγάλο ξενοδοχείο

  2. Πάνω απ΄ όλα όλες οι ποταμιές αποψιλωμένες!!
    Α ρε Καμπουράκη κάνεις δουλειά, όχι αστεία!!

  3. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΑΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΡΑΝΤΑΣ.

  4. Γελάει ο πολιτισμένος κόσμος με τους διαταραγμένους νοητικά ρωμιούς που νομίζουν ότι οι μετανάστες θέλουν να τους κάψουν τη χώρα. Λες και άμα ήθελαν δεν θα το είχαν κάνει ήδη τόσα χρόνια. Συνειδητοποιείστε ότι είστε από τους λαούς με τη χειρότερη νοοτροπία στη μεσόγειο, μπας και αλλάξετε ρότα και βρείτε πάλι την αξιοπρέπειά σας. Θέλετε να ανήκετε και στην Ευρώπη, τσαπατσούληδες και ωχαδερφιστές σε όλες τις διαστάσεις της ζωής σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ