Σάκης Χατζηπέτρος: Απάντηση στον καλό φίλο και συνάδελφο Βασίλη Χαδούλη

14
15562

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ BAΣΙΛΗ ΧΑΔΟΥΛΗ (2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩ ).
Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.
ΑΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΜΑΣ (ΕΛΠΊΖΩ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ), ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ. ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΖΩΗ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΧΙΛΙΕΣ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ, ΠΕΤΑΝΕ, ΧΆΝΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΧΑΔΟΥΛΗ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ KAI ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΚΑΙ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΝΤΡΟΥΛΗ (ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΌΔΙΟ) KAI ΤΟΝ ΣYNAΔEΛΦO ΚΑΡΑΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΘΕΣΕ.
ΙΣΩΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ 12/3/24 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.
Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΠΈΤΡΟΣ
***ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ, ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ: ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΘΕΣΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τώρα στέλνουν προς δημοσίευση συνομιλίες ???
    Ωραία λοιπόν. Βαλ τε κάμερα στο γραφείο του Δημάρχου και παρακαλώ να δημοσιευτούν και να ελεγχούν όλες οι συνομιλίες του νυν το τελευταίο εξάμηνο.
    Είστε επικίνδυνοι κύριοι….ένα ανήλικο να βάζανε να διοικήσει λιγότερες γκάφες θα έκανε.
    ότι έκαναν οι προ προηγούμενοι σας κάνετε και εσεις τώρα μόνο που απο τον καημό σας να διατηρήσετε την εικόνα του καλού παιδιού (έχετε και αυτό το σύνδρομο) εκτίθεστε ακόμα περισσότερο

  2. Τι είναι αυτά που ζούμε ρε συ? Μας αξίζει αυτό? Αυτή είναι η Κως που ονειρευτηκαμε? Άκου εκεί ο πρόεδρος δικός σας Σάκης γα..ω την … μου κατάντια

  3. Χαχαχα ωραίος πρόεδρος ο Σάκης.. βρε που πας βρε;;;; Ο κ.Χαδουλης σας βάζει όλους κάτω.. μάθε να γράφεις πρώτα Σάκη.. τρεις λαλούν και δυο χορεύουν είστε!!!!! Γελάει ο κόσμος μαζί σας.

  4. Βρεεεε για γέλια είσαι.!!!! Μάθε πρώτα πόσες φορές ήταν πρόεδρος ο κ.Χαδουλης και μετά να μιλάς.

  5. Φίλε Σάκη προσωπικά δεδομένα είναι αυτά. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σου κάνει μήνυση ο κ.Χαδουλης. Πριν κανείς κίνηση ρωτά πρώτα και μετά κάνε ότι θες…

  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΝΙΑΣΤΕ ΠΟΤΕ? ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΑΚΗ ΤΙ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΗΝ ΑΥΤΟΠΕΝΕΥΕΣΑΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.

  7. Τον Χαδουλή, Βασίλη δεν τον λένε;;;;;;;;;; XAXAXAXAXA
    Δημοσια εκκληση στην ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ, να κατεβει αμεσα στην Κω!!!!!!!!!!!!

  8. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ. ΡΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Π@ΠΑΡ#@.
    ΣΑΚΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ….ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΑ ΕΙΣΤΕ….ΕΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ…..ΛΑΜΟΓΙΑ.

  9. Προσωπικά δεδομένα είναι το πότε θα συνεδριάσουμς; Η πολιτική ανακολουθία και κατρακύλα τι είναι;

  10. βρε γλυκά μου παιδιά….δεν ασχολείστε με αυτούς που σας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια…ο Σάκης είναι της παλιάς σχολής…δεν έχει να κρύψει τίποτα….τι βλακείες λέτε για προσωπικά δεδομένα…. ποιος θα κάνει μήνυση στον Σάκη…αφού όλοι των ξέρουν….όλοι και όλες οι παρατάξεις…δεν των ακουμπάει κανείς…δεν βρίζει δεν εκθέτει…βάλτε το καλά στο μυαλό σάς!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ