Δήμαρχος Κω: Το αργότερο σε 45 ημέρες θα είναι έτοιμο το προπονητήριο Καρδάμαινας

11
12781
Ξεκίνησαν σε εντατικούς ρυθμούς, οι εργασίες τοποθέτησης του θόλου στο γήπεδο-προπονητήριο της Καρδάμαινας, στο παλαιό δημοτικό σχολείο του χωριού, ενώ θα γίνει εκπόνηση για την τοποθέτηση παρκέ και εξέδρας, καθώς και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου για δημιουργία wc και κυλικείο, σύμφωνα με τις δηλώσεις  του , δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά
Ο δήμαρχος, μαζί με τον τον πρόεδρο της Καρδάμαινας-που βρίσκεται εκεί καθημερινά-  και τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό Νίκο Ιερομνήμων και  τον  Χαράλαμπο Χανδακάρο,  επισκέφθηκαν το χώρο για να δουν την πορεία των εργασιών.
Να θυμίσουμε ότι το προπονητήριο μπάσκετ βρίσκεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού , για το οποίο όπως σημείωσε ο κ.Νικηταράς, θα γίνει μελέτη αξιοποίησης του, ενώ αναζητούνται χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως και  για το παλιό δημοτικό σχολείο της Κεφάλου, για το οποίο η μελέτη,  είναι έτοιμη από την ΚΩΑΝ.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.ΑΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.Π.Χ.ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΟΣ.

  2. τώρα μάλιστα!!! Για πες μου Θεοδόση, θα είναι έτοιμο δηλαδή μετά το δικαστικό μέγαρο που υποσχέθηκε ο Αβριθης ότι θα έχει ξεκινήσει μέσα στο Μάρτιο!

  3. ΘΑ γίνει σε 45 ημέρες το προπονητηριο ΘΑ γινόταν το 2023 το νεο Νοσοκομείο ΘΑ γινόταν το 2023 το δικαστικό Μέγαρο Θα γινόταν το 2023 η ΣΕΓΚΕΝ ΘΑ γινόταν το 2023 το 3ο Δημοτικό σχολείο ΘΑ γινόταν το 2023 το νέο Ειδικό σχολείο ΘΑ γινόταν το 2023 νεο πάρκινγκ στην ΖΙΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!

  4. Ποιός δημοτικός σύμβουλος του Νικηταρά πάει 100€ στοίχημα ότι δεν θα γίνει? Ματίνα κούκλα μου πάμε ένα στοίχημα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ