Εργασίες αποκατάστασης φθορών από δολιοφθορά στο παλιό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

7
6424

Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 
Εργασίες τοποθέτησης νέων καθισμάτων στους πάγκους των ομάδων εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου που είχαν σπάσει από δολιοφθορά αγνώστων πραγματοποιήθηκαν σήμερα.
 Επίσης τοποθετήθηκε κλειδαριά ασφαλείας στον πίνακα διανομής φωτισμού στους πυλώνες του γηπέδου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, γιατί κατ’ επανάληψη άγνωστοι έσπαγαν την εξωτερική κλειδαριά και υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
Τις εργασίες τοποθέτησης της κλειδαριάς ασφαλείας ανέλαβε ο κύριος Σεβαστός Κουλλιάς κατόπιν συνεννόησης με την Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού και Νεολαίας κυρία Διονυσία Γιαννούλη.
Ο κύριος Κουλλιάς έκανε  δωρεά την κλειδαριά και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σεισμό του 2017, ο κύριος Σεβαστός Κουλλιάς προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε πάνω από 200 οικίες που είχαν μπλοκάρει οι πόρτες τους, γιατί δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί τους συμπολίτες μας σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που είχαν περιέλθει.
Τις εργασίες αποκατάστασης στους πάγκους των ομάδων εντός του αγωνιστικού χώρου έκανε ο δημοτικός υπάλληλος κύριος Νότης Ρουμελιώτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα για αυτά που συμβαίνουν.Ενα στολίδι σε λίγο καιρό κατάντησε ρημαδι.Οι τουαλέτες δεν έχουν ρεύμα από τότε που φτιάχτηκε.Καθαριοτητα αφήστε το.Διαιτητες αλλάζουν στο κλειστό.Περιμετρικα έχει γεμίσει το φρεάτιο με πευκοβελόνες και πλαστικά πάντως ειδους.Στυλοι από το παλιό γήπεδο στέκονται σκουριασμένοι πίσω από τους πάγκους.Δεν υπάρχουν γυναικεία αποδυτήρια.Δεντρα από την πλευρά των κερκίδων έχουν φυτρώσει.Πισω από τις εστίες έχει κοπεί το συρμάτινο πλέγμα.Κερκιδες μέσα στην πευκοβελόνα και στα σκουπίδια.Χωρις κάδους στις κερκίδες.Το καοτσουκ του τάπητα λιγοστεύει.Δεν ποτίστηκε όλο το καλοκαίρι.Κριμα γιατί έργο χρονών ρημάζει πολύ γρήγορα.Δικαιολογια ήταν οι εκλογές,η αλλαγή προέδρου αθλητισμού κλπ .Όλοι γνωρίζουν τις ατέλειες.Πιστευω η νέα πρόεδρος να ασχοληθεί για το καλό του κωακου αθλητισμού…..

  2. Πω πω είδηση τρομερή είδηση. Βρε ποιους κοροϊδεύουν άλλαξαν μια κλειδαριά και 10 καθίσματα. Το έχετε χάσει τελείως. Αντε να δουμε έχετε χάσει τελείως το μέτρο

    • Φίλε μου η είδηση δεν είναι η καρέκλα ..αλλά η παραβατικότητα των ανηλίκων που είναι ανεξέλεγκτη και φαίνεται ότι δεν θα την σταματήσει κάνεις και τίποτα. Καθημερινά καταστροφές παντού, σε σχολεία, γήπεδα, κοινόχρηστους χώρους. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία….

  3. Δεν είχαν βάλει τόσα χρόνια κλειδαριά ασφαλείας στον πίνακα;Πάτε καλά ανεύθυνοι και άσχετοι.Οσο για την επένδυση του δήμου σε αυτό το γήπεδο τι να πει κανείς.Εγκριθηκε στις εκλογές.Να πληρώνουμε για να το εκμεταλευονται κάποιοι κολλητοί με ακαδημίες και να βγάζουν μεροκάματο.Το κακό είναι ούτε τις ζημειες φτιάχνουν αυτοί.Ως συνήθως τις πληρώνουμε όλοι.

    • Υπήρχε πάντα εξωτερική κλειδαριά την οποία έσπαγαν συνεχώς με σφυρί και σπάνε τα καθίσματα με κλωτσιές .Πριν λίγες ημέρες μπήκαν σε ξενοδοχείο δίπλα στο Παλαιό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ παραβίασαν πόρτα και άνοιξαν την κεντρική παροχή νερού της πισίνας του ξενοδοχείου και πλημμύρισαν τα πάντα…τα νερά έτρεχαν ακόμα μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς το βράδυ είναι εύκολος στόχος παραβατικότητας από ομάδες συμμοριών.

  4. Με το συγκεκριμενο αρθρο ο φιλος και συναδελφος Στεργος, θελησε να δειξει οτι υπαρχουν Ανθρωποι που παλευουν για να κρατηθουν καποια πραγματα.
    Το αν βρισκεται το γυπεδο στην κατασταση που ειναι, οι τελευταιοι που εχουν ευθηνη ειναι οι απλοι υπαληλοι του Δημου.
    Και στο κατω κατω της γραφης ο κωακος λαος απεφάνθει, και εδωσε στην παρουσα δημοτικη αρχη ,αλλα πεντε χρονια.
    Μπορει σε καποιους να μην αρεσει, αλλα δυστυχως η ευτυχως ετσι εχουν τα πραγματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ