Γιώργος Κοκκαλάκης: Απογοητευτικός ο απολογισμός των πεπραγμένων της θητείας της δημοτικής αρχής για την Κέφαλο

37
8816
Απογοητευμένος από τον απολογισμό των πεπραγμένων της  τετραετούς θητείας της δημοτικής αρχής  για την Κέφαλο, δηλώνει στο kostv ο πρόεδρος της ΔΚ Κεφάλου Γιώργος Κοκκαλάκης, λίγες μόλις ημέρες πριν τελειώσει η θητεία του στην προεδρεία της κοινότητας, μιας και με τη νέα χρονιά, θα είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου Κω, ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της «Δύναμης Αλλαγής».
Ερωτηθείς για την αλλαγή στην ηγεσία της παράταξης στην οποία ανήκει, τόνισε πως η ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, σηματοδοτεί μια νέα αρχή, σεβόμενη την απόφαση του ιδρυτή της,  Γιώργου Κυρίτση, να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος μετά από είκοσι χρόνια και δηλώνει πως η παράταξη του είναι έτοιμη για τις αρχαιρεσίες στις 2 Γενάρη, ενώ γίνονται σκέψεις και διεργασίες με τα στελέχη της Δύναμης Αλλαγής,  για τις αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν την επόμενη ημέρα, έχοντας στο τιμόνι της «Δύναμης Αλλαγής»,  τον Ηλία Σιφάκη.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

37 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΕΦΑΛΙΑΝΕ,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ @@@ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

      ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΧΥΡΑΚΙ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΝΑΙΚΑΝΟΙ.ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΑΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ.Α-Ν-0-Ι-Κ-Α-Ν-Ο-Ι.

  1. ο Κοκκαλακης λεει πως σέβεται την κινηση Κυριτση να αποχωρησει απο την ηγεσια της παραταξης.
    Ο Σιφακης δηλωνει αρχηγος πολιτικης ομαδας αλλα σε αλλη δηλωση του λεει πως ο Κυριτσης παραμενει ο επικεφαλης της παράταξης.

    • Και εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι;;;
      Σχολιασε μας αν εχει αδικο σε αυτα που λεει ο κ. Κοκαλακης!
      Πες μας αν σου αρεσει η «αναπτυξη» του νησιου σου!

      • Το πρόβλημα είναι ότι έχετε κοντή μνήμη, αυτό είναι το πρόβλημα. είχε σούπερ -αναπτυξη επί Κυρίτση δηλαδή? αν είχε παραχθεί έργο πού είναι και εμείς οι στραβοί δεν το βλέπουμε? η πρώτη θητεία ήταν του «ξηλωματος»της «αποκεφαλησης»του ξεβ….,του εμπαιγμού,της απαξίωσης της καταδίωξης και της μεγάλης μασας ….. και εδερναν στο τσιφλίκι που νόμιζαν ότι τους ανήκε πάππου προς πάππου. Η δεύτερη «δακρυβρεχτη» ως μετανοουσα Μαγδαληνή με τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα αναλώθηκε σε περιηγήσεις, ανάπτυξη στα κόλπα τα βαθιά και σκοτεινά και όσα πάνε και όσα έρθουν εις την κακήν υγεία των Κώων. Ε δεν μας άρεσε η «ανεπτυγμένη» υπανάπτυκτη ανάπτυξη σας.. χωνέψετε το

        • Απο τα γραφομενα σου….διακρινω ψυχολογικο προβλημα…..
          Ασε το μισος την λασπη και την ψευτια…..και απαντησε μου…´
          ´Εισαι ευχαριστημενος απο τον νυν?
          Η τετραετια που περασε σου εκαναν αυτα που περιμενες?
          Σου αρεσει η ´αναπτυξη ¨του νησιου σου??……..
          Τι περιμενεις απο την εννιαχρονη νικηταριαδα???

      • Να σχολιασω τι; Τον Κοκκαλακη; Πλακα κανεις,αυτος δεν ηθελε τιποτα να γινει στο χωριο του

        • Τα μισα διαβαζεις συμπατριωτη…. οκ μου απαντησες ομως και καταλαβα !
          Αλλος ενας στην ομαδα του νυν… με ευρυμαθεια…

    • Τώρα θα βγει η Μιραφλορες και θα σε μαλώσει..θα σου πει ότι επί Αυτοκράτορος Γεωργίου παρότι έτρεχε η κακία με ρυθμούς ανάπτυξης προς το υπερπέραν με τούρμπο πυραυλοκινηση, ειμασταν ο Παράδεισος επί γης και μάλιστα με ηγέτη, όχι της πλάκας,πιο «Θεό»και από τον Θεό! αμωμο, αμόλυντο,γλυκοστοματο,αβρο στους τρόπους μέχρι αηδιας, ενωτικό, σεβάσμιο,ακακο, σωστό αγγελάκι με φωτοστέφανο! Ποιός τα άφησε χάλια για να μπορείς εσύ σήμερα να θυμάσαι ότι ήταν χειρότερα? μην το πεις…. είναι μυστικό, όμως καλά κάνεις και δεν το ξεχνάς.

  2. ΕΣΥ μυαλό δεν έβαλες αόρατε…αλλα 10 χρόνια δήμαρχος Θεοδοσης…άντε γεια σας ανύπαρκτοι…

    • εμείς περιμένουμε πως και πως κάποια νέα παράταξη για μετά την 5ετια…φτυσου κουνισου…άκου 10 χρόνια… ΜΗ ΚΑΚΟ ΜΑΣ

  3. Ρε δώστε στο παιδί ενα υπηρεσιακό αμάξι να το παίζει σερίφης στην κέφαλο!αχαχαχαχαχαχαχ

  4. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.αχρηστοι τεμπεληδες ολοι.

  5. Η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας .Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020.800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal)1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023!Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…1,5 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον ………., ξέρει πόσα κάνουν;……………. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oc3NDQAsM2ZztDAGmKbX1aWGcmee4fNkR8niPJ1GCvxTmydywWDCYTp5NnFNNuMbl&id=100048993305177

  6. Οπότε απογοητευτικος και ο απολογισμός της προεδρίας κοκκαλακη στην κεφαλο όπως και αρνητικός και ο απολογισμός στο ΔΛΤ εμμμμμ

  7. ΚΕΦΑΛΙΑΝΕ,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ @@@ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

    ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΧΥΡΑΚΙ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΝΑΙΚΑΝΟΙ.ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΑΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ.Α-Ν-0-Ι-Κ-Α-Ν-Ο-Ι.

  8. ρε παιδιά ας τον μαζέψει κάποιος. Φίλε συγνώμη που στο λέω αλλά ούτε τον εαυτό σου δεν σέβεσαι τελικά

  9. Τριοφλωρε…..μαζεψε τα νικηταριδια που σου απεμειναν……
    ….γιατι ειναι μετρημενοι…….. οι τραμπουκοι σου και κανουν μπαμ……….
    Εντωμεταξυ..ετσι μιλανε ολοι…..

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΩΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!
    Τα ταμεια ειναι μειον….χρωστανε στον κοσμο…και το μονο που ξερουν ειναι να
    ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ….

  10. Μερικοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι οι εκλογές τελείωσαν.Ο καλός δήμαρχος κέρδισε τέλος.Τα επόμενα 5 χρόνια αυτός θα είναι δήμαρχος.Δεν μπορεί καποιος να λέει τη γνώμη του αν είναι αντίθετη του δημάρχου;Πρέπει να γίνεστε ρόμπα ,έστω και ανώνυμα να τον υπερασπιστήτε;Θα σας βολέψει έτσι πιστεύετε;Κανονικά εσείς που τον ψηφίσατε πρέπει να τον ελέγχετε κανονικά.Φοβαστε κάτι;Ένταξη αν όλα είναι τέλεια στο νησί πάω πάσο.

  11. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΗΡΕ 60%.

  12. Ακομη δεν κατάλαβες ότι χάσατε. πρέπει τελικά να έχεις μεγάλη αντίληψη των πραγμάτων. θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από την 5η Δημοτικου και αν περάσεις βλέπουμε…Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

  13. Πρώτα πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική στον εαυτό μας και μετά να κρίνουμε τους άλλους Γιωργακη

  14. ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΦΑΚΗ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ