Μ.Κίνας: Απαιτείται συντονισμός των συγκοινωνιακών φορέων, για να μην υπάρχουν ουρές σε λεωφορεία και ταξί

9
8458
Ικανοποιημένος από τη φετινή σεζόν, δηλώνει ο πρόεδρος του συνδέσμου   ιδιοκτητών Ταξί στην Κω, Μανώλης Κίνας.
Ο κ. Κίνας αναφέρθηκε στα προβλήματα που παρουσιάζονται τους θερινούς μήνες, με τις ατελείωτες ουρές στα Μ.Μ.Μ, οι οποίες συμβαίνουν λόγω έλλειψης συντονισμού  των  εμπλεκόμενων συγκοινωνιακών φορέων, εκτός των  ταξί , δηλαδή της αστικής συγκοινωνίας και των ΚΤΕΛ, ενώ  κάλεσε τον δήμο  και την περιφέρεια, να αναλάβουν τον συντονισμό, για να αποφευχθούν του χρόνου οι εικόνες με τις ατελείωτες ουρές, σε ώρες αιχμής.
Επίσης ο πρόεδρος επισήμανε  πως οι ιδιοκτήτες των ταξί στην Κω,  έχουν εξοπλιστεί  με νέο σύγχρονο στόλο  οχημάτων εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των επιβατών σε κάθε μεταφορά.

Πηγή:  Kos TV – Δημοτική Τηλεόραση Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοιτά να δεις τι ανακάλυψαν οι άνθρωποι το 2023.Συντονισμό λέει.Εμείς νομίζαμε ότι γινόταν έτσι απλά κάνοντας ο καθένας ότι του κατέβει.Είναι πολύ μπροστά τελικά.

  2. Και άσε τον συντονισμό…που έψαχνε ο πελάτης ATM να βγάλει λεφτά να σας πληρώσει… Ασε που 50 χρόνια το είχατε μονοπώλιο..και δεν δίνατε άλλες άδειες,, θέλατε να πλουτισουν . Τωρα σας έπιασε η συγκίνηση για τους πελάτες,,,, να μην περιμένουν… €€€στ,,,κατε,, πατωκορφα

  3. με τα μυαλά που κουβαλάτε και με της φωνές σας δεν βγάζει πουθενά η χούντα μπροστά σας δεν αξίζει τίποτα

  4. Μανωλη αδερφέ το χάσαμε το παιχνίδι αφήσατε και μπήκαν οι ιδιώτες με τα vip transfer φέτος, και αύριο έρχεται η uber. Τελείωσε το επάγγελμα μας ή Κως έγινε Μύκονος!!!

  5. ΝΑΙ ΝΑΙ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ POS ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΡΤΕΛ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤHΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ! ////ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΧΕΤΕ, ΑΡΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΑΡΤΕΛ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΜΩΣ!

  6. ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ ,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ UBER KAI ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ