Επικεφαλής του ζεύγους Α/Φ F-16 της ΠΑ που πέταξε σήμερα πάνω από την Κω και τα Δωδεκάνησα, ο δικός μας Σμηναγός Σεϊμένογλου Παναγιώτης

3
16618

Ζεύγος Α/Φ F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξε σήμερα πάνω από την Κω και τα Δωδεκάνησα,στο πλαίσιο εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Επικεφαλής του ζεύγους F16 που πέταξε σήμερα πάνω από το νησί μας ήταν ο δικός μας Σμηναγός Σεϊμενογλου Παναγιώτης, ο οποίος παρουσίασε και την επίδειξη του αεροσκάφους της ομάδας ΖΕΥΣ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Ο Παναγιώτης Σεϊμένογλου (δημότης Κω όπως και οι γονείς του, γιος του υποστράτηγου ε.α. Θεόδωρου Σεϊμένογλου-Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Κω) είναι ο μοναδικός χειριστής/ πιλότος που έχει το νησί μας και πραγματικά μας κάνει όλους υπερήφανους.

Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία και στους αεροπόρους μας, τους άγρυπνους φύλακες του εθνικού εναέριου χώρου, οι Προστάτες τους Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ να τους σκεπάζουν και να τους ενδυναμώνουν. «Αίεν Υψικρατείν»!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πανό φίλε Σε αγαπάμε πολύ.
    Σου αξίζει αυτό που ζεις να είσαι πάντα υγιείς και χαρουμενος

  2. Μπράβο Παναγιώτη μου, μας κάνεις υπερήφανους να σε χαίρονται οι γονείς σου παλικάρι μου , Άξιος!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ