Σειρά σημαντικών επαφών είχε το προηγούμενο διήμερο στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς

11
4516

Σειρά σημαντικών επαφών είχε το προηγούμενο διήμερο στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς.

Στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης  κ. Μάνο Λογοθέτη, έναν άνθρωπο με πολλή μεγάλη εμπειρία,  ιδιαίτερα στη διαχείριση του μεταναστευτικού, έθεσε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών, στην ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης, στη δημιουργία αστυνομικού τμήματος στον πυρήνα του οικισμού Πυλίου και στη δημιουργία πλαισίου και συνθηκών ασφαλείας για το νησί μας ως κορυφαίου  τουριστικού  προορισμού.

Έθεσε επίσης το ζήτημα της μεταστέγασης της Β’ Αστυνομικής Δ/νσης  στo  πρώην κτίριο της ALEXANDER FASHION, που έχει όμως ως προϋπόθεση, την εξεύρεση χρηματοδότησης λόγω του υψηλού κόστους της αποπεράτωσης και προσαρμογής του στις σύγχρονες προδιαγραφές.

Στις Κτιριακές υποδομές Α.Ε συναντήθηκε με τα στελέχη των τεχνικών τους υπηρεσιών για τα ζητήματα που αφορούν στην ωρίμανση των διαδικασιών για το νέο νοσοκομείο,  στην εξέλιξη του διαγωνισμού για το νέο δικαστικό μέγαρο αλλά και στην επικείμενη συνεργασία για την εκπόνηση μελετών για τα νέα σχολικά κτίρια με βάση τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, ο Δήμαρχος  πραγματοποίησε συνάντηση με τους  μελετητές για την  επικαιροποιημένη  κυκλοφοριακή μελέτη στην πόλη της Κω η οποία και παραδόθηκε πρόσφατα στον Αναπτυξιακό οργανισμό, καθώς και στην μελέτη ελεγχόμενης στάθμευσης η οποία επίσης παραδόθηκε και θα αποτελέσει αντικείμενο ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας το επόμενο διάστημα.

 

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βαρεθήκαμε να μένετε μόνο στις συναντήσεις και συζητήσεις. Θέλουμε έργα- πράξεις. φτάνει πια με τα λόγια!

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  3. καισερλης κυριτσης νικηταρας!!30 χρονια ψαχνουν!!! χαχαχα

    • Κανένας δεν είναι ίδιος.Καμία σχέση με τους προηγούμενους.Οι προηγούμενοι κάνανε και κανένα έργο,αυτοί όμως είναι καλοί άνθρωποι.Γιαυτο ο κόσμος τους έδωσε 60%.

    • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΙ ΖΗΤΑΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ; ΜΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ Μ,,,,,,Σ ΕΙΣΑΙ….

      • Να ανεβαίνει ρε έξυπνε αλλά 4 χρόνια αποτέλεσμα δεν είδαμε κάθε φορά μόνο θα και θα …σίγουρα ελαφρύτερος …Μ…. από σένα που υπερασπίζεσαι έναν άχρηστο και αναποτελεσματικο ανεπαρκεστατο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ