«Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Βρετανίδας δημοσιογράφoυ

0
2223

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήριο  του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Βρετανίδας δημοσιογράφoυ».

 

 

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω σε συνεργασία με την Marketing Greece, οργάνωσε πρόγραμμα φιλοξενίας από τις 15/10 έως και τις 20/10 για την δημοσιογράφο και συγγραφέα κα Teresa Levonian Cole, η οποία αρθρογραφεί σε δυο από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες Daily Mail και Times.

Η κα Cole ειδικεύεται στα ταξίδια , το life style και τις τέχνες και σκοπός της επίσκεψη της ήταν να γνωρίσει από κοντά την ιστορία της Κω, τις υποδομές της, την γαστρονομία του νησιού πραγματοποιώντας επισκέψεις στην τοπική αγορά τροφίμων, στα Οινοποιεία, Ελαιοτριβεία, στην βιοτεχνία παραγωγής μελιού, όπως και επίσκεψη στο εργαστήριο ψηφιδωτών της Ιεράς Μητρόπολεως Κώου και Νισύρου αλλά και να πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στη Νίσυρο.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συμβολή τους:

  • τα ξενοδοχεία «Platanista» και «ΚΟΙΑ All-Suite Wellbeing Resort» για την δωρεάν διαμονή,
  • Τον ξεναγό κ. Ιωάννη Σακαβάρα για την ξενάγηση στο Ασκληπιείο και τον κ. Θεοδόση Διακογιάνη για την ξενάγηση στο ΔΙΙΚ και στον κήπο του Ιπποκράτη,
  • Τους Αδελφούς Παπαδημητρίου από το ελαιοτριβείο «Κωακός Ελαιώνας», την κα Κρυσταλλένια Δρόσου από το Κτήμα βιολογικής Αλόης «Pandrosia» στο Πυλί, την κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου από το Κτήμα «Ακράνη» και την κα Διονυσία Ανθούλη από το Μελισσοκομείο «Μέλισσα» στην Κέφαλο για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.
  • Το εργαστήριο ψηφιδωτών της Ιεράς Μητρόπολης Κω και τον κ. Δαυίδ Χατζηδαυίδ,
  • Τον κ. Ν. Πουλιού από το εστιατόριο «H20», τον κ. Γεώργιο Θεοδώρου ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Τα βοτσαλάκια», τον κ. Αχμέτ Χατζησουλεϊμάν ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Αli»,

τον κ. Μιχάλη Κασίου από το εστιατόριο «Αvli» στη Ζιά, τον κ. Ηλία Βαλινάκη ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Mummy’s cooking» και τον κ. Περικλή Μακρή από το εστιατόριο «Periklis Meze Restaurant», για την δωρεάν διάθεση γευμάτων.

  • την εταιρεία «Experience Kos – Excursions and Tours» για την ημερήσια εκδρομή στη Νίσυρο.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ