Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί ρεμάτων,ποταμών,απορροών και καναλιών από το Δήμο Κω, σε συνεργασία με την Περιφέρεια

13
20033

Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί ρεμάτων, ποταμών, απορροών και καναλιών από το Δήμο Κω, σε συνεργασία με την περιφέρεια.
Όπως δήλωσε στην κάμερα του Kos Tv ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, οι ποταμοί και τα ρέματα είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρειας, ενώ τα κανάλια και οι απορροές, είναι στην ευθύνη του δήμου.
Με μία καλή συνεννόηση μεταξύ των δύο, γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το νησί να είναι έτοιμο σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Πηγή: https://www.kostv.gr

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο σας. Θελει μεγαλη προσοχη γιατι οι πρωτες βροχες ειναι πολυ επικινδυνες οπως ειδαμε παντου.

  2. Μην μας λέτε κάθε σας βήμα…. Καταντάμε γελοίοι…. ΨΉΦΙΣΑ ΝΙΚΗΤΑΡΆ… μην τον εκθέτεις ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ.ΣΤΑΜΑΤΑ .. Διότι θα μοιράσεις του μπεου… Που τρέχει πίσω από κάθε κάμερα για αυτό προβολή καταντωντας γελοίος!!! . Ξέρεις ένα ρητό που λέει…. Αν θες να πας μπροστά και κρίνεις ποιος είναι τελικά ο σκοπός σου.. Η αυτό προβολή.. Το αυτολιβανισμα….

  3. Οταν οὖν ποιῇς ἐλεημοσύνην, μὴ σαλπίσῃς ἔμπροσθέν σου, ὥσπερ οἱ ὑποκριταὶ ποιοῦσιν ἐν ταῖς συναγωγαῖς καὶ ἐν ταῖς ρύμαις, ὅπως δοξασθῶσιν ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀπέχουσι τὸν μισθὸν αὐτῶν. σοῦ δὲ ποιοῦντος ἐλεημοσύνην μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου…..ΚΟΙΝΩΣ … ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ
    Να ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΌ ΣΤΟ ΚΌΜΜΑ….

  4. Αντιδημαρχε καλά τα λες να συμμορφωθεί και ο κόσμος να μην πετάει υλικα και να ανοίξουμε όλα τα ρεματα που περνάνε από την πόλη. Εμείς έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι είμαστε από τους πιο οργανωμένους δήμους στο κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας σε όλα αυτά.

  5. υπαρχουν δρομοι που μενουν μηνες ακαθαριστοι. πινδου μανδηλαρα, βεροιοπουλου και τριγυρω οδοι. εχουν γεμισει τα φρεατιαμε φυλλα και κλαδια.. τι πρεπει να κανουμε δηλαδη για τα αυτανοητα…μα αρχίσουμε καταγγελιες στη γραμμη δημοτη;

  6. Από το 2018 αρμοδιότητα του καθαρισμού των ρεμάτων είναι η Περιφέρεια. Ας κάνει κάτι και αυτή. Ένα σωρό υπαλλήλους έχει.

  7. Το καναλι μπροστα απο το ξενοδοχειο Γ…. στο μαρμαρι εχει να καθαριστει απο το 2006. Μολις βρεξει θα πλημμυρισουμε. Ειναι 2 με3 μερες δουλεια. Οποιος το καθαρισει θα μεινει στην ιστορια!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ