«‘Ισχύς μου η αγάπη του λαού» Γράφει η Ξανθίππη Αγρέλλη

80
14962
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

‘Ισχύς μου η αγάπη του λαού’

(Γράφει η Ξανθίππη Αγρέλλη)  10/10/2023

Τώρα που ο κονιορτός από την αναστάτωση των εκλογών έχει πια  καθίσει, καιρός να κάνουμε ‘ταμείο’. ‘Ισχύς  μου η αγάπη του λαού’. Μια  χαρακτηριστική ρήση, των Βασιλέων και γενικά των Αρχόντων. Συνάντησα λίγες ώρες  πριν κλείσουν οι κάλπες, τον νυν Δήμαρχο  και νικητή για δεύτερη φορά, των τοπικών εκλογών.               Του είπα  ‘έχεις βγει  με την πρώτη, γιατί είσαι καλό παιδί’.   Μου απάντησε.                                 ‘Δεν  μου φτάνει να είμαι το καλό παιδί, αλλά να  κάνω και έργα.’                                             Πολύ σωστή και σοφή  απάντηση, κ. Δήμαρχε.  Καιρός  να επωμιστείτε το βάρος, του 66,5%  περίπου της προτίμησης του κόσμου και να βάλετε προτεραιότητες, στα προβλήματα του νησιού.  Φτιάξτε ένα  κατάλογο, τι είναι άμεσα να γίνει, χωρίς να θέλω βέβαια να σας κάνω υποδείξεις.  Έχουμε προβλήματα στο κυκλοφοριακό, στα εκπαιδευτικά κτήρια, στα Ιστορικά κτήρια, στην αξιοποίηση στα Θερμά.  Επίσης στην υποβολή πλήρους φακέλου, για την ένταξη του Ασκληπιείου, στα Μνημεία Παγκόσμιας  Κληρονομιάς της UNESCO.

Έχουμε σοβαρές ελλείψεις, στο Νοσοκομείο και γενικά σε θέματα Υγείας, του τόπου μας.             Ο λαός της Κω σε αγκάλιασε για δεύτερη φορά, αξιολογώντας πρώτα τον καλό,  ήπιο και καταδεκτικό χαρακτήρα σου. Είσαι  από πολιτική οικογένεια και από τους τυχερούς, που διαχειρίζεσαι την οργή και τον εγωισμό σου,  όσο πιο καλά μπορείς.                             Τόσα χρόνια, 40 και πλέον στη δημοσιογραφική οικογένεια έχω γνωρίσει, αντιμετωπίσει και ζυγίσει, πολλούς πολιτικούς, της  Τοπικής  Αυτοδιοίκησης και της Βουλής. Οι παλιοί λένε, πως  ‘είναι καλύτερα  να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα’. Αυτό δυστυχώς, κάποιοι το υποτίμησαν, ίσως εκούσια ίσως ακούσια.       Με την υποτιθέμενη δύναμη της εφήμερης εξουσίας, μέθυσαν και  ξέφυγαν από τον έλεγχο. Έδειξαν  στο παρελθόν τον κακό τους εαυτό, που όλοι οι άνθρωποι έχουμε μαζί με τον καλό. Ίσως να έβρισαν, ίσως να παραφέρθηκαν, στην συμπεριφορά τους.  Μπορεί να ξεχώρισαν τους συμπολίτες τους, σε επίσημους και ανεπίσημους, που πρέπει να πάνε να καθίσουν όχι κοντά τους, αλλά απέναντι με τον λαό.  Έλα  όμως, που ό λαός τους ψηφίζει. Έτσι  αυτή τη φορά ο λαός τους ζύγισε, θυμήθηκε την ταπείνωση, την απρέπεια και τους πλήρωσε ανάλογα. ‘Διότι η γλώσσα, κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.’ Ό, τι  μεγάλο έργο και  αν έφτιαξαν, η αντικοινωνική και εγωιστική συμπεριφορά τους,  το ακύρωσε.  Φαίνεται, πως αυτή μέτρησε στα μάτια του ανεπίσημου λαού.     Ό, τι ωφέλιμο και αν πρόσφεραν, η άσχημη εντύπωση μιας ύβρης, μιας ταπεινωτικής κουβέντας, αυτή υπερίσχυσε. Γιατί ο κόσμος, πάντα θυμάται το κακό που εισπράττει και ποτέ το καλό. Πολιτική εκτός από ευθύνες και έργα, είναι  να είσαι επικοινωνιακός, κοινωνικός,  καταδεκτικός, για να κερδίσεις την αγάπη του κόσμου. Γιατί η αγάπη κερδίζεται, δεν πωλείται, ούτε αγοράζεται.     Για  αυτό αγαπητέ   Δήμαρχε κ. Θεοδόση Νικηταρά,  να μείνεις έτσι ταπεινός και καταδεκτικός. Να  αγκαλιάσεις με αξιοπρέπεια, όλους τους συμπολίτες σου και αυτούς που σε προτίμησαν και αυτούς που δεν σε ψήφισαν. Διότι στις λεπτομέρειες, κρύβεται το μεγαλείο της ψυχής, κάθε ανθρώπου και άρχοντα  και αυτό το εισπράττει και το ανταποδίδει ο σοφός λαός.    Καλή και ωφέλιμη θητεία.

Ξανθίππη Αγρέλλη

80 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι εσείς που θέλετε να λέγεστε δημοσιογράφοι να είστε αμερόληπτη και να μην φωτογραφίζετε ανθρώπους . Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία.Λυπάμαι πολύ.

    • Δεν αντεχω στον πειρασμο…..στην κυρια αυτη δεν κανω κανενα σχολιο…..γιατι βρισκω τα κομικς πιο εξυπνα….πιο καθαρα…..ασε που ειναι και εικονογραφημενα!!
      Ας μην της κανουμε την χαρη…….

      • ΑΧ ΨΙΤΤΑΚΟ!ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ,ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΕΒΑΛΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ,ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΓΛΑΦΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ «ΦΩΝΑΖΕΙΣ»ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ?ΡΙΣΠΕΚΤ!

        • Φτυσε τα φλ… και μετα πες μας ποσα σου εχωσαν οι Κοψιμιοζαβοι!!
          Η συμμορια τον ΝΤΑΛΤΟΝ ζει και λαδωνει..αυτο γνωριζε απο πριν, αυτο συνεχιζει να κανει….ως ποτε ομως??

        • ΝΑ ΦΤΎΣΩ ΨΙΤΤΑΚΟ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΗΜΌΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΈΛΛΩ ΜΕ ΧΑΡΆ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΌΧΙ ΒΈΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΉΝ ΜΑΤΙΑΣΤΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΕ ΦΑΝΦΆΡΑ ΦΑΦΛΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ «ΧΏΣΕΙ»ΚΑΝΕΊΣ ΤΊΠΟΤΑ, ΜΟΥ ΦΤΆΝΕΙ ΤΟ «ΧΩΣΙΜΟ»ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΛΑΔΩΝΩ»ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΈΣ ΜΟΥ. ΤΏΡΑ «ΚΌΨΕ ΓΚΆΖΙ»ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΊΡΝΕΙ ΜΑΙΜΟΥΝΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΣ ΆΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΑΣ.

        • Ευκαιρια να σε πηγαινω mpip mpip..θα χασεις τον υπνο σου με μενα γελοιε κοκοβιε…

  2. Την αλήθεια λέμε αυτά που τα ζήσαμε. αν σας πονάει η ήττα φροντιστε να μην πληγώνετε τον κόσμο .δεν μπορώ να είμαι αμερόληπτη σε ανθρώπους που ταπείνωσαν τον κόσμο και με πρόσβαλαν και το έζησα . ο κόσμος πρέπει να ξέρει. σταματήστε το δηλητήριο αν ελπίζετε σε μελλοντική εκλογική νίκη. δημοσιογραφία είναι η ενημέρωση θετικών και αρνητικών γεγονότων στο νησί μας. αντί να συνεργαστείτε τα βάζετε με το άρθρο. τα παράπονα σας στο 65 τις εκατό που τον προτίμησε.

    • Κα Ξανθίππη μου διορθώστε με αν κάνω λάθος το ποσοστό είναι 59.82%.Το 66% αφορά στη δημοτική ενότητα Κω.Κι εσείς κι άλλα κείμενα εδώ μέσα ενισχύουν τους μέχρι τώρα επιβεβαιωμένους φόβους μας ότι η Κως φτάνει περίπου μέχρι το Ζηπάρι…

    • ΑΣ ΤΟ «ΠΙΑΣΟΥΜΕ»ΤΟ 50% ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΝ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΠΟΧΗΣ ΨΗΦΙΖΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 35%ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ 15%ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΑΤΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ»ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ»ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΦΑΡΜΑΚΙ»ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΤΙΣΑΤΕ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..

    • Ποιά μεγάλη ήττα βρε που ήταν εκλογές ΜΟΥΦΑ?Εσύ ακόμα κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, ξύπνα!

  3. Θεοδόση κέρδισες γιατί είσαι καλό παιδί, άρα όχι καλός δήμαρχος που ήταν το διακιβευμα των εκλογών.. Να σου αραδιασω και ένα σωρό προβλήματα που δεν ελυσες, και τέλος να ξέρεις τα έργα τα έκανε ο Κυρίτσης αλλά τον χάλασε ο χαρακτήρας του….Αδικησες πολύ τόν Δήμαρχο μόνο και μόνο για να βγάλεις το άχτι σου…. Όταν ο άλλος είναι ήδη στο καναβάτσο λίγη μεγαλοψυχία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..

    • ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΕ.ΚΥΡΙΤΣΙΚΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΟΛΟΥΣ Η ΕΧΘΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΧΤΙ? Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ… ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ….. ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ..ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ!ΜΑΖΕΥΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ??ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΘΟΛΟΥ.

  4. ΤΑ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ Π.Π. ΕΓΙΝΑΝ 3000 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ……..ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ……

    • ΤΙ ΒΟΛΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ, ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΗ. ΟΥΤΟΠΙΚΟΣ Ο (ΠΑΡΑ)ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ!!

  5. Η κακή συμπεριφορά δεν πρέπει να κρύβεται γιατί εξαπλώνεται και αποτελεί κάκιστο παράδειγμα. Μην τα βάζετε λοιπόν με το άρθρο αλλά με την συμπεριφορά σας που έφταιξε κυρίως για την ήττα σας.

  6. Ποσο μικροψυχοι και κομπλεξικοί που γραφουν παντου για θεσεις και επισημους φροντιστε να σας εχουν θρονους οπου πηγαινετε να ξεχωριζετε απο το λαο ψωνια

  7. Σωστά τα λέει η Αγγρελη. Δεν χρειάζονται έργα. Ο Κυρίτσης έκανε έργα αλλά ήταν κακός. Όποτε….

  8. Κύρια Αγρελλη δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά ο Κυρίτσης αποχωρεί, έφυγε.
    Δεν θα τον έχετε ευκαιρο πλέον για να τον κσκομεταχειριζεστε, να τον χρησιμοποιείται σαν μπαμπούλα.
    Τώρα είστε όλοι μόνοι σας…

  9. Γιατί τόσο δηλητήριο ; δεν αναφέρθηκα σε ονόματα για να μην σας πληγώσω αφού έχετε χάσει. αντί να κοιτάξετε να συνεργαστείτε χρησιμοποιήσατε διχαστικό επιθετικό λόγο. αυτό για τους επίσημους δεν το σχολίασα μόνο εγώ απευθυνθείτε σε αυτά τα ψώνια της πολιτικής που για να ξεχωρίζουν σε Εκκλησίες σε εκδηλώσεις απαιτούν ξεχωριστά τραπέζια και θέσεις και διώχνουν το λαό μακρυά τους. έχω ζήσει τέτοιες ταπεινωτικές καταστάσεις σε πολλούς συμπολίτες μας. όσο για τον κ Κυρίτση δεν έχω κάποιο συμφέρον ούτε τον κακο μεταχειριστηκα ποτέ. αν αυτό καταλάβατε σας το επιστρέφω. πέρα από την σύνταξη μου δεν χρειάζομαι κανέναν. φανταστείτε να έμπλεκα και με την πολιτικη. θα με είχατε κατασπαράξει.
    .

    • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ Κ.ΑΓΡΕΛΛΗ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

  10. αντί να επικεντρώθηκε στην ουσία του άρθρου που είναι τα έργα και το μέλλον του νησιού πυροβολείτε την κυρία . γιατί;

  11. Μαιρούλα, μόνοι μας ειμασταν επί Κυρίτση. Τώρα είμαστε όλοι μαζί και εσείς που αρεσκεστε στους διαχωρισμούς ωσάν γαιδαροι που μάλωναν σε ξένο αχυρώνα που θεωρούσατε την Κω τσιφλίκι σας που δεν σεβαστηκατε την αξιοπρέπεια του κάθε δημότη που είχε άλλη αντίληψη από την δική σας, καλό θα είναι να κάνετε την αυτοκριτική σας έστω και αργά. Μιλάς εσύ για κακομεταχείριση; Τον κακόμοιρο,τον άμοιρο που αφήσατε να γίνει έρμαιο ποιών; Των παθών και των λαθών του Μαιρούλα, όχι της κριτικής μας. Η ποιότητα στον άνθρωπο είναι αυτό που κάνει την διαφορά

  12. …………. Μπουχτίσαμε με μπλα μπλα ! Έργα θελουμε γθα υο καημένο νησί μας που γθα αλλά πέντε χρόνια θα το διοικούν ασχετοι ! Κρίμα κρίμα!

    • και αν το έκανες, έπιασε τόπο ο ψήφος σου; ή μηπως περιμένεις να βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα. Από τον καναπέ η ψήφος δεν μετράει.

  13. Αν έχετε αποθημενα από το πρώην δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε .Εγώ πίστευα ότι ο κόσμος είδε τα έργα του δημάρχου ,την ομάδα που τον συμπληρώνει και το πρόγραμμα και όραμα για τι νησί και τον ψήφισε. Έτσι δεν ψηφίζουμε;Τι όχι;Αλοιμονο αν διαλέγουμε κάποιον επειδή είναι καλός γείτονας ,έχει όμορφο χαμόγελο η θα βολευτούμε κάπου.Φαντάζομαι και ο ίδιος ο δήμαρχος έτσι ερμηνεύει και θέλει να είναι η επιλογή των Κωων.

    • ΈΓΙΝΕ ΠΡΏΗΝ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΕΥΤΗ ΆΝΕΣΗ ΒΛΈΠΩ.ΣΟΥ ΘΥΜΊΖΩ ΤΑ ΟΣΑ ΓΛΑΦΥΡΆ ΈΓΡΑΦΕΣ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΟΣΚΛΗΤΉΡΙΟ ΝΙΚΗΣ» ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΏΝ. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΥΠΟΧΡΈΩΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ? ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΔΈΤΕΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙΣ. ΒΡΕ ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΊΣ?? ΜΊΑ ΠΡΑΜΆΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΆΖΑ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΊΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ. ΌΤΙ ΛΈΓΑΜΕ ΠΆΝΤΑ «ΌΤΙ ΤΑ …. ΌΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΆΡΙ». ΑΛΕΠΟΥΔΙΤΣΑ Ε ΑΛΕΠΟΥΔΙΤΣΑ.

    • «miranta 4 Οκτ 2023 at 12:19:56
      Είναι αλήθεια ότι ο Νικηταράς μάζεψε εχθές προσωπικά αντικείμενα από το δημαρχείο;Είναι έτοιμος να την κάνει.Συμπολίτες μην τον φοβάστε πια ούτε αυτόν ,ούτε τους δικηγόρους ούτε τα τσιράκια του.Ψηφίστε ελεύθερα,φεύγουν.»
      ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ?? ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΩΣ! ΞΑΝΑΦΥΓΑΤΕ..ΠΑΛΙ ΟΝΤΩΣ!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ! ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΩ ΦΟΒΟΤΑΝ ‘Η ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΠΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ? ΠΟΣΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ? ΦΡΟΥΔΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ «ΠΑΡΘΕΙΣΗΣ» ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΤΟΥΣ «ΑΛΛΟΥΣ»ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ.

  14. ΟΧΙ ΜΑΡΙΑ,ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΡΙΩ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ.ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ,ΝΑ ΚΛΑΨΩ ‘Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ? ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΥ ΒΓΑΖΑΜΕ ΑΒΑΝΙΕΣ, ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΠΡΩΤΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ «ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ» ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΙΡΟΥΛΑ! ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΜΑΣ «ΔΟΘΗΚΕ» ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΜΑΣ «ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ» ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!

    • Εσένα τώρα δικηγόρο σε βάλαμε και πεταγεσαι σαν τον ? Παενε πέσε κι εσύ κ ο κοψιμιος σου χλεχλε!

        • Άντε ρε πουλημένοι βουλωστε το επιτέλους που κουνιεστε κιόλας ότι πήρατε τις εκλογές με την αξία σας παράσιτα της κοινωνίας!

      • Ω ΡΕ ΚΛΑΜΑ ….. ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΣΟΥ. ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ Ε????????….. ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΙΦΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ’ΧΕ ΣΚΟΥΡΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΓΕ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΛΟΦΑΩΜΕΝΗ ΣΑΣ, ΣΚΑΨΕ ΚΑΝΑ ΛΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ»ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΜΕ!!

    • Βγαίνουνε φίλε μου σιγά σιγά στην φόρα………εκατοσταρικακια στα φακελάκια……έτσι να μαθαίνει ο κόσμος και να καταλάβει τι τσίρκο έχουμε φορτωθεί για αλλα 5 χρόνια!Ξεφτίλες!

  15. Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  16. Κυρία Αγρελη αρέσει το άρθρο σας στο δήμαρχο;Δηλαδή βγήκε απλά επειδή ήταν κακός ο άλλος;Αυτό πιστευετε;Δεν έκανε δηλαδή τίποτα στο νησί ,έχει άσχετη ομάδα αλλά είναι καλός άνθρωπος;Αλήθεια γράψατε το άρθρο για να τον παινέψετε;

    • ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΛΙ Κ……?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ?ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ,ΕΕΕΕΕΕΕ? ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ> «ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ»ΕΙΠΕΣ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΠΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?? ΜΙΡΑΝΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΛΕΠΟΥΔΙΤΣΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ..ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ.

      • Τι λες άνθρωπε μου; Ο κόσμος αποφάσισε τι θέλει.Απλά εγώ είμαι τυφλή και δεν είχα δει ότι όλα στο νησί μας ήταν τέλεια.Από άκρη σε άκρη του νησιού αστράφτουν όλα,οι δρόμοι χάλια,κλπ κλπ.Ναι παραδέχομαι ότι δεν τα είχα δει.Τα είδε η πλειοψηφία του κόσμου ευτυχώς και έδωσε τέτοια τεράστια πλειοψηφία στο δήμαρχο.Εύχομαι να ήμουν λάθος και τα επόμενα 5 χρόνια το νησί μας να προοδεύσει.Ούτε Γιώργος ,ούτε Νικηταράς.Οι εκλογές τελείωσαν,τι ψάχνεις;Έχω πίστευα την ομάδα του Κυριτση ότι μπορούσε καλύτερα,εσυ του Νικηταρά όπως και οι περισσότεροι.Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί.

        • ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΦΗ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ «(Ξ)ΕΠΛΕΝΑΝ» ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΣΙΦΟΥΝΑ ΑΖΑΞ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ «ΝΟΗΜΟΝΕΣ»»ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣ»»ΜΗ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ»ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ «ΕΚΟΒΑΝ ΦΛΕΒΑ»ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΑΤΕ.ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΕΓΩ ΔΕΝ «ΨΑΧΝΩ»ΤΙΠΟΤΑ,ΕΣΕΙΣ «ΨΑΧΝΕΣΤΕ» ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΜΠΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΟΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.

  17. Μιράντα ανώνυμη σας απαντώ επώνυμα διαβάστε προσεκτικά το άρθρο. όσο μεγάλα έργα και αν κάποιος κάνει η αρνητική αντικοινωνική του συμπεριφορά τα ακυρώνει. ναι υπάρχει διαφορά με διπλάσιο ποσοστό βγήκε το καλό παιδί. εγώ όμως δεν σταμάτησα εκεί. του υπενθυμίζω τα έργα που πρέπει να κάνει και τα προβλήματα που πρέπει να λύσει.

    • Α,ΚΑΛΑ!ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ Κ ΑΓΡΕΛΛΗ ΤΟ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

      • ΚΑΙ ΓΩ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΤΙ…… ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟΣΟΙ, ‘Η ΤΟΝ ΦΘΟΝΟΥΝ ‘Η ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ. ΤΙ ΛΕΣ? ΣΕ ΦΘΟΝΟΥΝ,ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ‘Η ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ,ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ? Ε??

        • ΕΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ Κ ΚΟΥΒΕΝΤΑ………ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟ!

  18. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ!ΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΒΟΥΗΞΕ ΟΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ! ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ 100ΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ Π………ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

    • Ποιοί είστε εσείς να ξεσηκωθείτε; Αυτοί που χάσανε; Αυτοί που δεν ψηφήσανε; Ο λαός δεν είναι ποτέ άδικος. Ξέρεις την ιστορία με τον παππού, που οδηγεί ανάποδα στην εθνική, και λέει όλους τους άλλους τρελούς που πάνε ανάποδα; Αυτό με την αδικία να το ξαναδείς. Το νησί 5 χρόνια μόνο μπροστά πήγε. Και θα πάει ακόμα περισσότερο. Περάσαμε πανδημίες και καταστροφές και όμως όλοι λένε δόξα τον θεό. Αν ο Νικηταράς συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα είναι δήμαρχος μέχρι να πεθάνει. Κάποια άλλοι που δοκιμαστήκαν για δεύτερη 5ετία τελικά αποδείχθηκαν λίγοι. Ναι για τον Κυρίτση λέω, που μπορεί την πρώτη φορά να έκανε 2 καλά πράγματα αλλά την δεύτερη φορά ήταν για κλάματα. Και αυτός και οι αυλικοί του (βλέπετε σκυλάκια που ακούνε το αφεντικό). Στο καλό να ξεβρομίσει ο τόπος.

      • πόσο άσχετος είσαι ρε φίλε 5 χρόνια ? 4 ήταν δήμαρχος ο καλός σου και η πανδημία χτύπησε όλους τους δήμους όχι μόνο το δικό μας που το κάνατε τσίχλα και το αναμασατε συνέχεια τράβα δες άλλοι δήμοι τι έκαναν αυτό το διάστημα αλλά δήμαρχοι με κότσια όχι φερέφωνα των κυβερνώντων και γλυφτες ζητουλες

    • ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΑΡΝΉΘΗΚΕ ΌΤΙ ΦΤΑΊΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΒΈΡΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΑΤΕ ΩΣ ΥΠΟΖΎΓΙΑ. Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΈΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΈΡΕΣ ΠΟΛΛΏΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΜΑΎΡΕΣ ΟΠΌΤΕ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΏΡΑ ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΆΣΠΡΗ ΜΈΡΑ.ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΆΛΕΙΣ ΚΑΘΌΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΌ.ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΆΔΙΑ ΣΟΥ ΕΜΕΊΣ ΠΆΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΤΌΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΤΕ. ΑΧΑΧΟΥΧΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΈΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΊ.ΑΛΛΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΑΣ, ΤΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ, ΜΊΑ ΤΟΎ ΚΛΈΦΤΗ ΔΎΟ ΤΟΎ ΚΛΈΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΆ ΤΟΥ ΏΡΑ.

    • ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΣΟΥΝ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΆ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟΣ, ΠΌΤΕ? ΌΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΔΗΜΟΤΏΝ ΤΌΝ ΕΞΈΛΕΞΕ ΔΉΜΑΡΧΟ? Η «ΞΕΣΗΚΩΤΗ»ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΊΤΣΗ ΈΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΈΒΕΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΕΛΙΚΆ ΤΙ ΓΊΔΙΑ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΈΧΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΒΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΆΖΕΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΊΑ ΠΟΥ ΛΈΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΊ «ΞΕΡΑ ΣΚ…Α ΣΤΟΝ ΤΟΊΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΆΝΕ».

      • ΤΑ 2 παραπάνω σχόλια τα έγραψε ο ίδιος ηλίθιος γραφιάς του ΚΟΨΙΜΙΟΥ! Ρε πόσα σας δίνει και τα γράφετε αυτά μυξη?

        • ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ,ΒΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ.ΕΣΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΒΟΔΙ.Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ, Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ ΤΟ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ(ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑ?) ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΑ’ΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΚΟΥΤΙ»ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ. ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

      • ΡΕ ΤΡΑΜΠΑΝΑ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΕΣ ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!ΞΕΒΟΥΛΩΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΑΚΑ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ Π…..ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΖΩΟΝ Ε ΖΩΟΝ!

  19. Αυτά είναι τα κριτήρια για να ψηφίσετε; Οποίος το παίζει καλός για την καρέκλα τον ψηφίζετε; Το ότι το νησί έχει τα χάλια του βλέπε σκουπίδια, βρώμικους κάδους, παιδικές χαρές, σχολεία κλπ αυτό δεν παίζει ρολο; ο Δημαρχος Γλυφάδας πήρε 83% γιατί έκανε εργάρες! Έργα που αυτοί εδώ ούτε στον ύπνο τους…

  20. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή ! Δεν γνωρίζετε ότι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι αμερόληπτοι?

  21. όταν επανεκλέγεται ο Μπέος,ο Περιφερειάρχης Λάρισας ,ο Μπακογιάννης,ο Σκορδαλιάς…το νοσοκομείο άραγε θα θεμελιωθεί;

  22. Αρθρογραφία λέγεται όχι δημοσιογραφία. τοποθέτηση σκέψης που την κρίνετε εσείς. Αντι να επικεντρώθηκε στα έργα που υπενθυμίζω στον νυν επανεκλέγεται δήμαρχο ασχολείστε με εκτός θέματος σχολιασμούς. ο κάθε ένας λέγει την άποψη του και κρίνεται. όχι να τον πυροβολούν θρασύδειλα και ανώνυμα . σας απάντησα επώνυμα. αλήθεια γιατί τόσο δηλητήριο;

  23. Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της. Βλέπει των άλλων.

  24. ΔΕΝ βγάζουμε δηλητήριο κ Αγρελλη! Όπως εσύ λες την άποψη σου έτσι πρέπει να σέβεσαι και τις απόψεις των άλλων! Δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη σ’αυτή την ζωή, αυτό ξέχασε το!!!

  25. Κυρία Αγρελλη, ψηφίσαμε Νικηταρά αλλά τέτοιες εκλογές δεν τις θέλουμε! Θέλουμε έναν δήμαρχο που να βγαίνει δημαρχος με την αξία του και οχι με λαδώματα και βλακείες. Έχει γίνει πρώτο θέμα στο Νησί όπου πατήσουμε αυτό συζητιέται. Τι να πούμε, ντροπή!

    • ΝΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΕΝΩ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΑΔΙ,ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΟΞΥΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΛΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΚΑΤΙΝΑ».ΑΝ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ?ΝΑ ΠΕΙΣ >»ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΙΟ ΣΤΟ ΤΙΜΠΟΥΚΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΙΦΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΡΙΤΗ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ, ΟΤΙ Ο ΦΟΥΦΩΤΟΣ ΛΑΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΟΥΦΩΤΟ» ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΝΤΙΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ! ΝΤΡΟΠΗ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

  26. γιατί δεν μας μιλαει ο καλουλης δήμαρχος για τους συμβούλους του?πως άφαντοι που δεν απαντουσαν πότε στα τηλέφωνα βγήκαν πρώτοι?το σεμνά και ταπεινά που ζήτησε να εφαρμόσουν είναι ότι πιο γελοίο μας έχει πει θα έπρεπε να ντρέπεται ας βγάλει επιτέλους τη μάσκα

  27. ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ Η ΚΩΣ.. ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.. ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΑΡΚΕΤΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ………

    • Ναι μαρή κότα σας είδαμε κι εσάς πόσο καλά παιδάκια είστε! Είχατε την άλλη …….κ έκλεινε τα μικρόφωνα…….

  28. Σε ενημερωνω… Οτι Ο Μονος πο θα ΚΟΨΕΙ… … Ειναι ο δικος σου…. ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΝΥΧΤΑ.. ….!!!!!!!!!!!! . Ασε που πως θα κυκλοφορειτε με τοσο φτυσιμο 60%???? Απο εδω και περα θα βλεπετεΝΙΚΗΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ…. ΑΧΑΧΑΧΑΧ….
    Ααα… Και για να μην ξεχνιομαστε.. Τα 5 χρονια δεν τελειωνουν… Βαλε αλλα 5 μετα..ΑΧΑΧΑ….. ΑχΑΧΑ… Αμα βγει ο κασσελακης θα βγειτε και εσεις…. Αχαχαχα….

    • Ε,που είσαι παρέα……..Πες αλεύρι……….Ο Κασσελακης σε γυρεύει……..Τρέχα ρεεεεεεεεεεεεε!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    • α.σωστα Εφιαλτης ο Κοψιμιος…
      β.ανωμαλος συνδυασμος του Κοψιμιου….στηριζομενος απο την σκληρη δεξια του Κουλη….και απο την μαλακη ψευτοαριστερα του ψαροΚασελακη…..
      Κως Καληνυχτα!!

  29. ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΙΑ ΤΟΥ!ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑΚΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΟΛΑ ,ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Κ……..!ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!

    • Ωραίο ΣΛΟΓΚΑΝ φίλε μου,σωστοοοοοοοοοοοοοος!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  30. Ω ΡΕ ΦΊΛΕ ΠΑΛΟΥΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!

  31. βρε μην πανηγυρίζετε τουλάχιστον, άχρηστοι και ανίκανοι θα είστε πάντα, έχει βουιξει το νησί με τα ρουσφέτια σας την άσφαλτο σε ιδιώτες τις σβησμένες οφειλές τα κατοσταρικα στα ψηφοδέλτια

  32. Κ Αγρελλη ξέρετε στο χωριό μου πως τους λένε αυτούς που κινούνται μυστικά και ύπουλα προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους? ΜΟΥΛΟΚΑΒΟΥΡΕΣ κ Αγρελλη και ο νοών νοητο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ