Στην Κω ψήφισε ο βουλευτής Δωδ/σου Γιώργος Νικητιάδης | Καλά αποτελέσματα στην Περιφέρεια – Στήριξη αλλά και κριτική όπου χρειάζεται στον επόμενο Δήμαρχο

7
3654

Τη σημασία της συμμετοχής των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές υπογράμμισε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Νικητιάδης, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα, σήμερα το πρωί, στο 2ο Γυμνάσιο Κω, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και συνεργάτες του.
Συγκεκριμένα ο κ. Νικητιάδης δήλωσε: «Πως σήμερα είναι μια γιορτή της δημοκρατίας, ενώ στόχευση του ΠΑΣΟΚ είναι να επιτύχει στην περιφέρεια καλά αποτελέσματα. Στους δήμους αφήσαμε τον κόσμο «ελεύθερο,» γιατί οι τοπικές κοινωνίες θέλουν από μόνοι τους να επιλέξουν τους τοπικούς άρχοντες, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία με μια αυτοδιοίκηση-όποιος και αν εκλεγεί- να παλέψει για το καλό του νησιού , ενώ δεσμεύευτηκε πως όποιος είναι ο επόμενος δήμαρχος, θα σταθεί δίπλα του και όπου χρειαστεί θα ασκήσει κριτική, ενώ εκτιμά πως πανελληνίως θα αυξηθούν τα αποτελέσματα του κόμματος και στη δική μας περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ , προσβλέπει ακόμα και τη δεύτερη θέση».

Πηγή: https://www.kostv.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τώρα θα σφάξω τον κόκορα τι είδηση ήταν αυτή τι χαρά μας βρήκε σήμερα

    • Όσο υπάρχουν πολιτικάντηδες ακόμα στο προσκήνιο τόσο φαίνεται ότι ο κόσμος είναι σε λήθαργο.
      Είναι απύθμενη ντροπή και κατάντια που αφήνετε αυτά τα φαντάσματα να ρυθμίζουν τις ζωές μας.

  2. Ήρθε να ανεβάσει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.Ρε, ΚΟΡΟΙΔΑ όσο υπάρχει ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και Χατζημαρκος θα τρώτε ΤΣΑΜΠΟΥ, ξυπνήστε ΚΟΡΟΙΔΑ….. Πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ, πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ, και πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ…..

  3. Ρε ομοτράπεζο ΝΔ βόδι των εφοπλιστών και των τραπεζιτών πες μας τα καλά της ΝΔ καί τού περιψερειάρχη πού έκαναν στο νησί μας . Ειδάλλως βούλωστο για πάντα.

  4. Α, ξέχασα να σου πω, να πάτε με τον ΨΙΤ, να κάνετε ανάλυση αποτελέσματος.Κοροιδα, τελειώσατε ρε,ο Μητσοτάκης όπου βρει, μαζί με τα στελέχη του θα σας γλενταει.Κατα συρροή η ΤΣΑΜΠΟΥ από τότε που ανέλαβε την ΝΔ……. ΤΣΑΜΠΟΥ, ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΟΡΟΙΔΟΟΟΟΟ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ