Δύναμη Αλλαγής: Η Λάμπη έστειλε και αυτή μήνυμα νίκης, ελπίδας και αλλαγής

10
5182

ΘΕΜΑ :  ‘’ Η Λάμπη έστειλε και αυτή μήνυμα νίκης, ελπίδας και αλλαγής.’’

 

Με ενθουσιασμό και ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις υποδέχτηκαν το Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής, οι πολίτες στη Λάμπη.

Η εγκατάλειψη της περιοχής από την απερχόμενη δημοτική αρχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Οι πολίτες αναζητούν διέξοδο και ελπίδα στο πρόγραμμα της Δύναμης Αλλαγής.

Ο Γιώργος Κυρίτσης επέλεξε να δώσει το λόγο στους πολίτες στη Λάμπη, να τους ακούσει, να καταγράψει τις επισημάνσεις και τις προτάσεις τους.

‘’ Η απερχόμενη δημοτική αρχή απέτυχε, πήγε την Κω πίσω.

Απέτυχε και φεύγει.

Τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Πως θα ξαναπιάσουμε το νήμα των έργων από την 1η Ιανουαρίου, πως θα προχωρήσουν οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η Κως.

Ο δικός μου στόχος είναι να έρθει η Κως στο Φως.

Η Κως των έργων, της δημιουργίας και των μεγάλων αλλαγών.’’ τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης που παράλληλα αναφέρθηκε και στις προγραμματικές του δεσμεύσεις για την καθαριότητα και την βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη της Κω.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηνυμα νικης.. 80 ατομα η πλατεια.. 10 στην λαμπη…Αχαχαχα…
    Πηγαινε σημερα στην πλατεια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, να δεις τι σημαινει μηνυνα ΝΙΚΗΣ.. Τελειωμενος εισαι.. Κσι δεν το ξερεις, σερνεσαι απ εδω και απο εκει, μπας και ανεβασεις λιγο το ποσοστο.. Και δεν γινεις ρεντικολο με το 20%…..ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΟΦΑΓΟΣ…. ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ… ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΜΑΖΙ.. ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.. ΑΧΑΧΑΧΑ..

  2. Με ενθουσιασμό( με μισή καρδιά όπως φαίνεται στις φωτό) «υποδέχτηκαν» οι πολίτες το Μπέο «Kos edition»

  3. Ε παρέα…….μαζεψου λίγο μην σου έρθει καμιά ξαφνική προσγείωση και στανιαρεις!Γιατί έχεις την εντύπωση ότι αυτοί που θα πάνε στην πλατεία θα ψηφίσουν όλοι τον κοψιμιο? Ξέχασε το! Οι περισσότεροι πάνε για χαβαλέ, για να γελάσουν από αυτά που θα πει!

  4. Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  5. Η ΛΑΜΠΗ για της δύο παρατάξεις είναι μόνο ο κεντρικός δρόμος αλλά δυστυχώς έχει κ στενά δρομάκια όπως τα αγνοείται έτσι θα αγνοείται κ ο ψήφος

  6. Του Λεγονενου ΚΥΡΙΤΣΟΦΑΓΟΥ…. ΧΑΧΑ
    ΚΑΙ εσενα θα σε στανιαρει η ηττα ΚΥΡΙΤΣΗμε 15 μοναδες δαφορα… ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ… ΣΟΔΑ ΓΑΛΑΘΡΗ.. 10 ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΩΝ 24…ΜΠΑΑΑΑΑΑΣ… ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

  7. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ k. ΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ! ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ !ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΛΕΓΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ! ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!ΟΚ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ