Μαριέττα Βαβλά – Μουζουράκη: Έκαναν μαύρη ακόμα και τη Λευκή Νύχτα

44
28913

Μαριέττα Βαβλά – Μουζουράκη: Έκαναν μαύρη ακόμα και τη Λευκή Νύχτα

 

Η Λευκή Νύχτα είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε η δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση και είχε ξεχωριστή επιτυχία.

Όπως άλλωστε και η Γιορτή του Πρωτογενούς Τομέα και των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και γεύσεων που γινόταν κάθε χρόνο στη Μαρίνα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Την Γιορτή αυτήν την κατάργησε η απερχόμενη δημοτική αρχή, τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα τους ξέχασε.

Τώρα ευτέλισε και υποβάθμισε τη Λευκή Νύχτα.

Η αποκαρδιωτική εικόνα χθες βράδυ στα μαγαζιά και στην αγορά της Κω ήταν αποκαλυπτική.

Οι τελευταίοι που φταίνε για αυτό είναι οι έμποροι και οι επαγγελματίες.

Ο θεσμός της Λευκής Νύχτας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την χειρίζεται η απερχόμενη δημοτική αρχή.

Απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση με προβολή και διαφήμιση, κινητοποίηση του δήμου, της αστικής συγκοινωνίας, όλων των φορέων του νησιού, ενημέρωση των επισκεπτών μας στα ξενοδοχεία, σειρά υποστηρικτικών happenings που θα διοργανώνει ο Δήμος, συνεργασία με μια νέα συλλογικότητα των εμπόρων και των επαγγελματιών της πόλης που πρέπει να οργανωθούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Ποιος πιστεύει ότι μπορεί να τα κάνει όλα αυτά η απερχόμενη δημοτική αρχή που κατάφερε να μαυρίσει ακόμα και το θεσμό της Λευκής Νύχτας;

Στις 8 Οκτωβρίου Ερχόμαστε για να πιάσουμε και πάλι το νήμα της δημιουργίας και της προόδου.

Στις 8 Οκτωβρίου η Κως στο Φως.

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που δεν σηκώνει ένα νησί κ.Βαβλα!Στη λευκή νύχτα ψωνίζει ο κόσμος άμα οι εκπτώσεις είναι τρανταχτες κ.Βαβλα.Η κρίση η οικονομική υπάρχει παντού κ.Βαβλα .Παρόλα αυτά η Κως και κόσμο είχε και μια χαρούμενη νότα επικρατούσε κ.Βαβλα!Αν εσάς σας φταίει ο κ.Νικηταρας τότε είστε λευκά βαθιά νυχτωμένη κ.Βαβλα Μουζουρακη!!!

    • 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ,ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ

    • Να μην το ξεχασω σε 4 γειτονες εδωσες την καρτα σου για να σε υποστηριξουν,και η απαντηση ηταν,ψηφιζουμε νικηταρα.Εβαλες την ουρα στα σκελια και εφυγες.Αυτο συμβαινει σε ολο το νησι.Δεν σας γουσταρει ο κοσμος,λογο του κακου αρχηγου σας.

  2. ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ Η ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ !!

    • Αλήθεια τώρα Κώστα, πιστεύεις ότι ο Θεοδόσης είναι διαπλεκόμενος και ο Κυρίτσης τίμια ;
      Να γελάσουμε τώρα ή έχει και συνέχεια το ανέκδοτο!!!!!!!

    • ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ?? ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΖΕΤΕ ΑΣΚΟΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΩΣΤΑ.ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ.

  3. ολοι το ιδιο υφος,ειρωνεία και τοξικοτητα μια εβδομαδα πριν τις εκλογες. Δεν θα αλλάξετε ποτέ.

    • Ημιμαθεια
      Αγενεια
      Ξεδιαντροπια
      Ανευθυνοτητα
      Ανεπαρκεια
      Θρασος
      Αλαζονεια
      Χυδαιοτητα
      Κοψιμιος …
      Ημερ.ληξης Κυριακη 8/10/2023

      • Ζωγράφισα πάλι.
        Μα ποιος είμαι?
        Σταυρωστε με και εμένα στις 8 Οκτωβρίου.
        ΑΝΑΠΟΔΑ βέβαια.
        Σας υπόσχομαι ΦΩΣ ασετυλίνης.
        ΖΗΤΩ το ΦΩΣ το γελαδαρόν.

      • να δουμε που θα κρυφτειτε στις 8 του μηνα. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 55% γιατι ειναι ανθρωπος, γιατι εκανε εργα, γιατι σεβεται τον κοσμο.
        δεν βριζει, δεν εκδικειται, δεν ξε!!
        αγαπα τονησι και τρεχει ασταματητα γιαυτο!!

      • λιγες μερες πριν τις εκλογες και βριζετε.
        ο πληρωμενος συγγενης κονδυλοφορος ψιτ, στο ρολο του αρχηγου. βρισιες βρισιες βρισιες. κακια και εκδικηση. διχασμος της κοινωνιας. δεν κανει ο πρωην για δημαρχος.
        εχει μπολιασει και τους απο κατω με τα χειροτερα στοιχεια.

      • ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΡΔΙΟΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ)ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΧΟΛΕΙΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑ. ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ

    • Ενώ εσυ είσαι καλός άνθρωπος και το κανείς για πάρτυ μας.Όχι για να βολευτείς.Που τραγουδάς;

    • την θεωρείς και τη βαφτίσεις τοξικότητα κάπου έχεις πρόβλημα. ‘η είσαι οπαδός της σιωπής της χούντας.

  4. ΒΡΕ εσεις μας κανατε μαυρη την ζωη 5 χρονια επι χιτλερισμου..κα μιλατε

    αντε..8 οκτωβριου να προχωραμε παλι ηρεμα

  5. αχουυ οι χαμένοι ψάχνουν να κάνουν το άσπρο μαύρο. έλεος όμως μικροπολιτικες είναι αυτές.

  6. πωωωω συγχαρητήρια κάτι σοβαρό σχετικά με την πολιτική σας άποψη εκφρασατε κι εσείς για να φανείτε βρε κυρά Μαριέτα μου !

  7. Ημιμαθεια
    Αγενεια
    Ξεδιαντροπια
    Ανευθυνοτητα
    Ανεπαρκεια
    Θρασος
    Αλαζονεια
    Χυδαιοτητα
    Ξε
    Εκδηκητικοτης
    υβριστης
    ειρωνας
    ψευτης
    υποκριτης
    υπομονομευτης

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΡΕΡ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ημερ.ληξης ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Κυριακη 8/10/2023

  8. Τι Λευκη νυχτα την ξεκινησαν κάποιοι επιχειρηματίες του νησιού σε συνεργασια με το επιμελητήριο.τα παραδοσιακα επισης με Πρωτοβουλία μιας αξιολογης Κυριας που ασχολείται με τον τουρισμο .Ποιος Κυριτσης και πρασινα αλογα μς τσαμπουνας.Αυτος το μονο που κάνει ειναι να νομίζει πως το νησι ειναι δικο του

  9. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο νικητής θα είναι δήμαρχος και ξέρω τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί.Δεν ξέρω όμως τι θα κάνει ο χαμένος θα μείνει στην αντιπολίτευση ή θα εγκαταλείψει;Ίδωμεν…

  10. Απίστευτο, πόσο μεγάλη κακία Κυρία Μουζουράκη.Πραγματικά ντροπή.Λευκή νύχτα που ξεκίνησε η δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση και πράσινα άλογα . Ο κόσμος πλέον δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για όλα αυτά,μην βάζουμε το φταίξιμο στην δημοτική αρχή. Αρκετά, βαρεθήκαμε να βλέπουμε την κακία που υπάρχει, σε τη κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Ντροπή .

  11. Τι περιμένεις Μαριέττα μου τώρα από αυτούς προκοπή? Υπομονή, του χρόνου που θα είναι ο Γιώργος Δήμαρχος θα την γιορτάσουμε όπως πρέπει.

  12. Έρχεται η Κυριακή που θα σας στείλει ο λαός εκεί που πρέπει..τόσο μίσος κ κακια σας έχει ποτίσει ο ακατανομαστος…Θεοδοσης δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή..

  13. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?? ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

  14. Τοξικότητα από όλους τους υποψήφιους των 2 παρατάξεων. Μας κουράσατε. Με τιμιότητα και σεβασμό προχωράμε εεε

  15. Όταν λέμε ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ κ BLACK FRIDAY εννοούμε 70%&80% κάτω η τιμές αυτά που βάζετε εσείς είναι κοροϊδία. Ο κόσμος περνάει κρίση κ δεν είναι μόνο η Ελλάδα είναι παγκόσμια. Δλδ μας λέει η κυρία ότι αν βγει ο δήμαρχος που υποστηρίζει θα δούμε άσπρη μέρα θα τα φτιάξει όλα πάνω στο νησί? Γιατί τότε δεν το έκανε όταν ήταν?

    • ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΝΑ ΣΩΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ «ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ» ΟΧΙ ΤΑ ΕΡΓΑ. Α!ΞΕΧΑΣΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗΜΜΑ!ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΘΕΣΜΟ ΕΝΑ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥ (ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ), ΩΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΣΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΝΟΜΠΕΛ. ΙΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ//// ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΔΙΚΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝ ΣΕΒΟΣΑΣΤΑΝ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ,ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥς «ΑΛΛΟΥΣ» ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΛΑΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ.ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ

  16. Όλοι οι επαγγελματίες που διαβάζετε τα σχόλια των από πάνω που εμεσα σας αποκαλουν κλέφτες μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον κοψιμιο….. Και τον ,,,,,,,,που απειλεί τον κόσμο στην ψύχρα…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ