Ισχυρή Κως: Το Ασφενδιού ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά

10
17473

Το Ασφενδιού ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά

 

Τη βεβαιότητα τους για νίκη με μεγάλο ποσοστό, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σημείωσαν κάτοικοι και επαγγελματίες στο Ζηπάρι, στη χθεσινή περιοδεία του Θεοδόση και υποψηφίων συμβούλων της παράταξης.

Το Ασφενδιού ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά, τόνισαν χαρακτηριστικά, μαζί με τις ευχές τους για καλή πορεία στη νέα πενταετία, σε όφελος του νησιού και των συμπατριωτών μας.

Οι δημότες στο Ζηπάρι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για έργα και δράσεις που αναβαθμίζουν και προβάλλουν το νησί και την περιοχή, από την πυρασφάλεια και την προστασία του δάσους στο ορεινό Ασφενδιού, έργα ανάπλασης στην πλατεία Τιγκακίου, έργα βελτίωσης της ζωής των κατοίκων, όπως τα 8 χιλιόμετρα πεζοδρομίων και το νέο γεφύρι της περιμετρικής οδού στο Ζιπάρι.

Εν΄ τω μεταξύ συζήτησαν με τον Θεοδόση το σχεδιασμό της νέας περιόδου για την περιοχή, επισημαίνοντας τη συμφωνία τους στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί. Νέα σχολικά κτίρια στο Ζιπάρι, ανάδειξη του παραλιακού μετώπου, ποδηλατόδρομος Κως – Τιγκάκι – Μαρμάρι – Μαστιχάρι, εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου, προστασία της παραλιακής ζώνης Τιγκακίου και πολλά ακόμη που στηρίζουν την τοπική οικονομία και βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΒΡΟΥΒΕΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕ ΘΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΑΜΜΜΑ ΕΒΓΩ.ΑΜΜΜΜΜΑ ΕΒΓΕΙ.ΚΩΟΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ.

    • Εσυ που βλεπεις την βρωμα μαλλον πετας τα σκουπιδια σου εξω απο τον καδο !!Πηγαινετε σε αλλα νησια να δειτε βρωμα πχ Ροδος Κερκυρα ..Η Κως ειναι απο τα ποιο καθαρα νησια κ οταν υπαρχει κατι ειναι απο εμας τους κατοικους πχ στρωματα στα πεζοδρομεια σκουπιδια στα χωραφια σακουλες σκουπιδιων εξω απο καδους που τονιζω δεν ειναι γεματοι !!!σου φταιει ο δημος αν δεν κρατας το πεζοδρομειο σου καθαρο?

  2. 4 χρόνια ούτε πέτρα δεν έβαλε. Υπομονή την άλλη Κυριακή θα μιλήσει η Κως. Το μονο που κατάφερε ο Νικηταράς είναι να διχάσει τον κόσμο και να εκφοβίσει. Η παράταξη του συνολικά, είναι ότι χειρότερο έχει περάσει από την Κω.

    • Κοιμήσης ειναι το όνομα σου προφανώς και ως τέτοιος ονειρεύεσαι περασμένα μεγαλεία διηγόντας τα να κλαίμε!
      μιλάς ρε αχλάδα εσύ για διχασμό και εκφοβισμό??Ποιός άλλος δήμαρχος ποτέ στην ιστορία αυτου του τόπου///// προστά σε δημότες του λέγοντας τους οτι τους είχε γραμμένους ? ποιός άλλος ποτέ δε γύριζε ούτε καλημέρα να πεί στους «άλλους», αν μπορούσε θα τους έπνιγε κιόλας.Ποιός Γκέμπελς και ποιός βασιλιάς Ήλιος, (ελπίζω να ξερεις ιστορία) ο Αυτοκρατωρ Γεώργιος ήταν «πρώτα εγώ και μετά ο Θεός»,ποιός λογικός άνθρωπος λέει όσα έχει πεί και κάνει όσα έκανε μάλιστα την δεύτερη φορά χειρότερα απο την πρώτη?ξευτίλισε τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και του έδωσαν δεύτερη ευκαιρία με τον χειρότερο τρόπο. Ξύπνα εσύ λοιπόν βαθειά νυχτωμένε συμπολίτη μου.

  3. ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΕΝΔΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΑΣ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΗΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΤΑΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΨΗΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΕΝΔΙΑΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ