PANICosGR: Η 1η Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών έκτακτης ανάγκης που στέλνει την τοποθεσία σας με ακρίβεια συντεταγμένων σε έναν συγγενή!

0
705
Είναι μια τραγωδία να βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να πεθαίνουν ή να τραυματίζονται σε δυστυχήματα, όπως αυτό της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη σήμερα.
Ο φίλος Προγραμματστής Χρήστος Αποστόλου μας παραθέτει την παρακάτω εφαρμογή που δημιούργησε -εντελώς δωεράν- ώστε σε οποιαδήποτε πιθανή περίπτωση κινδύνου και πανικού, οι άνθρωποι να έχουν ένα χρήσιμο εργαλείο που θα μπορούν να δηλώσουν ότι είναι ζωντανοί καθώς και την ακριβή τους γεωγραφική τους θέση και να βοηθηθούν οι ομάδες διάσωσης στην εύρεση τους. 
Ο Χρήστος Αποστόλου έχει δημιουργήσει την πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών έκτακτης ανάγκης που στέλνει την τοποθεσία σας με ακρίβεια συντεταγμένων σε έναν συγγενή!  H εφαρμογή αυτή ονομάζεται «PANICosGR» (βρίσκεται δωρεάν εδώhttps://www.christosapostoloudev.eu/panicosgreece )
Η λειτουργία της εφαρμογής μπορεί να σώσει αμέτρητες ψυχές με το πάτημα ενός απλού κουμπιού. Με το πάτημα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ κουμπιού πληκτρολογείται αυτόματα μήνυμα ανάγκης στην επαφή που έχει επιλέξει ο χρήστης ως επαφή έκτακτης ανάγκης, μαζί με την τοποθεσία που βρίσκεται. Το PANICosGR αποτελεί μια γρήγορη λύση καλέσματος βοήθειας που βοηθάει την κοινωνία του σήμερα περισσότερο από ποτέ!
Η εφαρμογή αριθμεί ήδη 10.000+ λήψεις.
Είναι εύχρηστη και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες.
(βρίσκεται δωρεάν εδώ: https://www.christosapostoloudev.eu/panicosgreece  )

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ