Δημήτρης Ζερβός: 23 μέρες πριν τις εκλογές έγινε το θαύμα στην Κέφαλο!

19
29424

Εννιά χρόνια πέρασαν πού δεν μπορούσαμε νά περάσουμε με το μηχανάκι την στροφή του Λαζάρου και στην πλατεία στα «παλάτια» από τους λάκκους που υπήρχαν στην άσφαλτο και τους γεμίζαμε με πέτρες και χώμα για νά μήν κάνουμε ζημιά στο αμάξι και σήμερα 15/9 και είκοσιτρεις ημέρες πριν τίς εκλογές έγινε τό θαύμα…

Επιτέλους έκαναν τό αυτονόητο αλλά δεν έγινε το ίδιο και στην πλατεία προς Άγιο Ιωάννη και με έκπληξη μετά από τέσσερα χρόνια χτες ηλιοβασίλεμα είδα να φτιάχνονται επιτέλους οι αγροτικοί δρόμοι και όχι όλοι αλλά στους η…………

Βέβαια τό έργο τό έχω ξαναδεί με τον προηγούμενο δήμαρχο ο οποίος ξεκίνησε ένα μήνα πριν τίς εκλογές νά υδροδότηση μία περιοχή αναπτυσσόμενη αλλά υπήρχαν πολλά ανύπαρκτα εμπόδια (αρχαιολογία – δασαρχείο καρφώματα κ.λ.π.) σέ μία περιοχή όπου 25 συγχωριανοί μου μαζί και εγώ έχουμε κάνει αίτηση εδώ και 20 χρόνια με νόμιμα κτίρια αλλά οι προηγούμενοι προτίμησαν να υδροδοτήσουν κοτέτσια στην κυριολεξία.

Παρακαλώ λοιπόν τους συχωριανούς μου πού δεν ανέχονται την κοροϊδία νά πράξουν τά δέοντα.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Δ.Ζερβός.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημήτρη μου ότι και να λες η βρυσει στα παλάτια δεν θα χαλαστεί !!! Καλός η κακός πρέπει να βολευτούν και άλλοι με το νερό !

    • ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΨΥΧΟΥ ΠΡΩΗΝ.ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗ,ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ,ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΑΡΑΓΚΟ,ΣΑΚΗ ΜΠΑΡΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΛΙΤΗ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΨΙΤ,ΜΙΡΑΝΤΑ,ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ,ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΗΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ,ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΑ ΨΕΥΤΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    • Κυριε κοκαλακη κατεβαινοντας στην πολη,εχασες την κεφαλο και τους κεφαλιανους.Να ξερεις τα κουκια του αρχηγου σου στην πολη δεν φτανανε και εβαλε υποψηφιους εσενα την αλη την βασω απο την καρδαμαινα.Τα εκανε αχταρμα ο αρχηγος σου,γιατι θα χασει και την καρδαμαινα και την κεφαλο.Συν της αλης εσυ και η αλη η βασω,εχετε την φαεινη ιδεα οτι στην πολη θα σας ψηφισουν;ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Δεν θα παρετε ψηφο στην πολη γιατι το 80% ειναι νικηταραδες φανατικοι. Σας επιασε κοροιδα και τους δυο.Αυτα που λεω να τα θυμιθειτε.

    • ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΒΕ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;

      ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ;-Η- ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΒΕ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ! ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΑΡΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΜΝΕΙΣΤΟ ΝΙΚΟ ΖΕΡΒΟ.

  2. πως γινεται σε απευθειας αναθεση για τους αγροτικους δρομους η οποια πληρωνεται αδρα , να χρηαιμοποιειται το γκρειντερ του δημου?
    αληθεια τωρα μας περνουν για πολυ ινδιανους!
    Το αποτελεσμα θα τους δωσει να καταλαβουν!

  3. 9 χρονια δεν ηταν γιατι παντα ηταν κλειστές η λακούβες και το 2016 επεσε ασφαλτο απο τα παλατια προς άγιο Ιωάννη ..εαν ηταν ετσι τοτε θα ξεκινούσε 30 μέτρα πριν ο δρόμος ..λέτε ψεματα

  4. Προς το σχολειο 1που αναφέρεται ως Κέφαλος. 1)Έχω την εντύπωση ότι είσαι εκτός θέματος, 2)και θά σέ παρακαλούσα οποιο υποψήφιο και νά στηρίζεις,νά βγάλεις τίς παροπιδες και θά βλέπεις τη δύση τής Κεφάλου ποιο ξεκάθαρα και 3)πρέπει να με συμπαθείς πολύ, γιατί ότι γράφω τό σχολειαζεις. Όπως και νά σκέφτεσαι για μένα εγώ σέ ευχαριστώ

  5. δημητρη γνωριζω οτι τον κυριτση δεν τον συμπαθεις πρωτον για την χαμενη πενταετια, με μηδενικο εργο, δευτερον για τον χαραχτηρα του, υβριστης εκδικητικος, αλαζονας, υπεροπτικος κτλ. γνωριζεις επισης οτι ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ εκανε εργο σε 4 χρονια αλλα με πανδημια τα δυο, πολλαπλασιο του πρωην. εφτιαξε ολα τα γηπεδα, και αθλητικους χωρους, νεες γεωτρησεις νερου, μεταφορα νερου απο το πυλι στο τριγωνο, δημοπρατηθηκε η μελετη για τον ποταμο ΜΙΑ, βγαινουν οι τιτλοι, στο κτηματολογιο για τα σχεδια πολης κω και μαστιχαρι μετα απο 34 χρονια, ασφαλτικα σε ολο το νησι, 450% περισσοτερα απο του πρωην, εγινε διαγωνισμος για οικοπεδα σχολικης στεγης και σε λιγο αγοραζονται, φτιαχτηκε το λιμανι η καμαρα, φυτευσεις εκτεταμενες, το δημαρχειο, ανακαινιστηκε, το συντριβανι, η αγορα, εργα αναπλασεων παντου, λαι δεν εχει τελος η αναφορα σε εργα. αλλα το κυριοτερο ειναι η ηρεμια, η κοινωνικη γαληνη, το σταματημα του κυνηγητου των αντιπαλων, ο σεβασμος στους πολιτες. Γιαυτο να πραξουμε τα δεοντα!!!

    • προς κοτη ζεις στη κω η σε δικό σου σύμπαν αυτος δεν ειναι ικανός να στηρίξει τον εαυτό του και θα στηρίξει ενα νησί ας είναι καλα η δικηγόροι όσο για τον κυριτση δεν ειναι ουτε μια τρίχα του .

  6. Για αυτούς πού ισχυρίζονται ότι αυτά που γράφω είναι ψέματα, κύριοι τά χαλια στην πλατεία παλάτια τά είδαν όλοι οι κεφαλιανοι που πήγαν στο πανηγύρι τού Αγίου Ιωάννη εάν εσείς δεν τά είδατε έχετε πρόβλημα και εάν επιθυμείτε ελάτε μαζί μου νά σάς βοηθήσω να τά δείτε για νά μήν ψευδεστε πάνω στον πανικό σας. Όσο για τα δέοντα πού πρέπει νά πράξουν οι συνχωριανοι μου είναι ή αποχή.. Ευχαριστώ.

    • Συμφωνώ απόλυτα Δημήτρη. Κατάθεση εκλογικών βιβλιαρίων στην κοινότητα και κανείς να μην πάει να ψηφίσει. Μόνο τότε μπορεί να γίνει κάτι……

  7. Δημήτρη ξέρω δεν θέλεις να στεναχωρείς τον …..γιατί έργο στην Κέφαλο έκανε μόνο Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ για τον ενιαίο δήμο λέω!!!Τώρα που θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία την επόμενη πενταετία θα δούμε και θα κρίνουμε αν είναι κοντά στην Κέφαλο!!!!Εφυγε και από τα πόδια του ο ανύπαρκτος πρόεδρος σας!!!

  8. Άσχετο αλλά άκουσα ότι κλείνει η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ;;;;;;Να βγουν να απαντήσουν πριν τις εκλογές αν τολμούν!

  9. …..Ότι να είναι ο καθένας τη πάρτυ του. Αν τους φτιάξει την περιουσία τους είναι καλός ο δήμαρχος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ