Κωνσταντίνος Φωλιάς: «Παιδικές Χαρές: Η Παραμέληση που Δεν Μπορούμε να Αγνοήσουμε!»

16
13123

«Παιδικές Χαρές: Η Παραμέληση που Δεν Μπορούμε να Αγνοήσουμε!»
Δεν μπορώ παρά να εκφράσω την ανησυχία μου για την απάνθρωπη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παιδικές χαρές στο νησί μας. Είναι αδιανόητο να αφήνουμε τα παιδιά μας να αναπτύσσονται σε χώρους που απειλούν την ασφάλειά τους.
Η υπάρχουσα δημοτική αρχή δεν μπορεί να αποφύγει την ευθύνη της για αυτήν την κατάσταση. Έχουν χρηματοδότηση από το πράσινο ταμείο! Οι εργολάβοι, με τους οποίους είχε έρθει σε συμφωνία ο δήμος, ζήτησαν παράταση γιατί ο δήμος μας δεν απομάκρυνε , ως όφειλε, το παλιό εξοπλισμό για να ξεκινήσουν οι εργασίες… Τελικά οι παιδικές χαρές παραμένουν αγνοημένες και εγκαταλελειμμένες!
Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, δεσμεύομαι να θέσω τέλος σε αυτήν την αδικαιολόγητη κατάσταση. Θα αγωνιστώ για την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών μας.
Καλώ όλους εσάς να ενώσετε τις φωνές σας για την αλλαγή που απαιτείται, για την αλλαγή που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο τόπος μας!
Φωλιάς Κωνσταντίνος, συνεργαζόμενος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δύναμη Αλλαγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνώμη κύριε ???? Αυτές η φωτογραφίες είνε’ παλιές έπη του κυρίου Κυρίτση τα ξερή ο κύριος Μουζουράκης τους τα έχω πει πολλές φορές να τα φτιάξετε 2017 2018 δεν κάνανε τίποτα , @@@@@

    • Συγνώμη δεν κατάλαβες η φωτογραφίες μπορεί να τραβήξατε πρόσφατα κάτι πού δεν το πιστεύω???αλλά η παιδικές χαρές όλα αυτά τα σπασμένα το μπάσκετ 🏀🏀 η βρύσες σπασμένα και άλλα πολλά που βλέπουμε είταν πολλά χρόνια έτσι,,,, γνωρίζω πολύ καλά κάνης κανένας δεν ασχολείται , σταματήστε τα ψέματα ρωτήσετε το Γιώργο Κυρίτση τη έκανε τόσα χρόνια γιατί δεν τα έφτιαξε όταν τους το λέγαμε????

      • Για κάντε μια βόλτα να τις δείτε όλες τώρα ….τώρα,οχι να λέτε ότι είναι παλιές φωτογραφίες …τώρα πήγαινετε …όλοι εσείς οι ξερόλες.
        Παιδικές χαρές,σχολειά…δρόμοι,φώτα …τραγικά πράγματα …η Κως στο σκοτάδι

      • Βγάλαμε το Νικηταρά να τα φτιάξει.Τι λες κοπέλα μου;Ήταν πρην 10 χρόνια έτσι;Τι ακριβώς υποστηρίζεις;Ότι είναι καλός ο Νικηταράς και δουλευταράς να τον κρατήσουμε;Μήπως σου έταξε καμία βόλτα με το πλοίο που έχουμε πληρώσει και …έρχεται;

        • Κατερίνα προς Μερέντα,,,,,,, ακούστε κάνης κανένας δεν έταξε Κατή ούτε περιμένω κάτι από κανέναν τούς , επειδή ξέρω πολλή καλά και γνωρίζω πολύ καλά γι’αυτό μου αρέσει η αλήθεια ,,, ξέρετε πόσα χρόνια είναι έτσι πολλά πάρα πολλά χρόνια τροπή ,,,,παντός? (Μερέντα πρέπει να είσε πολύ σκατόψυχοι πολύ κακία γυναίκα ,,,

  2. Καλά δεν τρεπεστε ανεβάζετε φωτογραφίες του 2017κ λέτε ότι είναι τωρινές του Νικηταρά σας έχει πιάσει τετια ταραχει που δεν ξέρετε τι κάνετε ρίξτε λάσπη όσο θέλετε ο κόσμος ξέρει πιον θέλει δήμαρχο 8 Οκτωβρίου Θεοδόση θα σε για Πόλα Χρόνια Δήμαρχος…..

  3. Ο κύριος είναι «συνεργαζόμενος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δύναμη Αλλαγής»;

    Μήπως για αυτό δεν ξέρει πως οι παιδικές χαρές επί Κυρίτση ήταν ακατάλληλες και έκλεισαν για λόγους ασφαλείας;
    Όταν παραδόθηκαν 20 ανακαινισμένες ούτε αυτό το ξέρει;

  4. ανεβάζετε παλιές φωτογραφίες, επί θητείας Κυρίτση, για να χτυπήσετε τον Νικηταρά που τελειώνει την ανάπλαση σε 20 παιδικές χαρές σε όλο το νησί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ