Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νικολιός Χατζηνικολάου

13
9972

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νικολιός Χατζηνικολάου

 

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» επιβεβαίωσε σήμερα ο Νικολιός Χατζηνικολάου, ένας άνθρωπος του πολιτισμού, με αστείρευτη ενέργεια, καλοσύνη, θετική αύρα και πολλή διάθεση για προσφορά.

 

Ο Νικολιός Χατζηνικολάου, δημοτικός σύμβουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά «…αυτή την περίοδο υλοποιήσαμε σημαντικό έργο και σχεδιάσαμε μεγάλους  στόχους για τα επόμενα χρόνια. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση για τη ναυπήγηση του νέου πλοίου της ΑΝΕΜ. Το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ» σύντομα θα είναι κοντά μας. Θα πλέει στις θάλασσές μας και έτσι η Κως απλώνει τα φτερά της. Έγινε σοβαρός σχεδιασμός που δίνει προοπτική στο νησί μας.

Τη νέα περίοδο είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε περισσότερα. Ο Θεοδόσης συσπειρώνει δημιουργικές δυνάμεις, είναι ενωτικός και εργατικός. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτος ειναι ο α@η@της του καταδικασμενου απερχομενου.4 Σχολια σε 5 λεπτα.@α@ο@ιο ξευτιλισμενο,ειστε σιχαμενοι ολοι .Στο ξαναλέω,φανερωσου και βάλε στοίχημα και το @ρα@ι σου.Εαν δεν κερδίσει ο νικηταρας απο την πρώτη κυριακη,θα χάσω.Αντε ρε ψευτομαγκα που ξέρεις μονο να βρίζεις.

    • ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΜΟΜΑΣΤΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ======ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ.

  1. Εκτός. Απ' την. Πλατεία για να βάλουμε καφετέριες πολλά. Τραπέζια!!!

    Γράψε. Μου. Αν. Ξέρεις. Κάνα. Έργο. Που. Έκανες στο. Χωριό μας????

    • Από οτι γραφουν μεριικοι για κάποιον που γραφει τα σχολια κυριτση εχουν δικαιο.Βλεπω 16:08-16:11-16:14:-16:17.Τελικα έχουν δικαιο.Σχολια τις ίδιες ώρες.Ρε δεν έχεις να κανεις κατι αλο.Εινσι και ντροπή από μέρους σου.Τουλαχιστον μην διχνεις τον κακό ψιχισμο σου.Δηλαδη τώρα που ειναι χαμενος ο κυριτσης,εσυ θα καταντήσεις σε ψυχιαατρειο;Εσυ θα φτες για ότι σου συμβεί.

  2. Α ξέχασα σας βάλαμε. Πρόεδρους. Με μισθουλακο.

  3. Νικολιο παλι θα σε στηριξει η καρδαμαινα.Διπλα σε ανθρωπους που δεν βειζουν τους πολιτες.Οχι οπως …….λεγοντας τους πολιτες ηλιθιους.

  4. ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΥΣ.ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ