Αντώνης Φώτης: Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω που είναι η ψυχή μας

35
15949

ΦΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ :“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω που είναι η ψυχή μας.»

 

Χρόνια επαγγελματίας στον χώρο των συγκοινωνιών, μέλος της οικογένειας

των επαγγελματιών των ταξί, με συνέπεια και έμφυτη ευγένεια προς όλους, με  πολύ όρεξη για δουλειά για το νησί μας, αφού γνωρίζει τα προβλήματα που ζει καθημερινά ως επαγγελματίας και απλός πολίτης.

 

«Μετά από ώριμη σκέψη, το τελευταίο διάστημα, πήρα την απόφαση να κατέβω στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα κοινά της Κω.

Σκοπός μου είναι να βελτιωθεί το κυκλοφοριακό της πόλης και των χωριών, με όλα τα απαραίτητα έργα που χρειάζονται, (νέα πάρκινγκ, διανοίξεις οδών κλπ) έργα τα οποία χρειάζονται στην καθημερινότητα των πολιτών του νησιού  και  των επισκεπτών.

 

Σε γενικές γραμμές η απραξία της δημοτικής αρχής, ιδιαίτερα για το κυκλοφοριακό, είναι απολύτως αδικαιολόγητη περιμένοντας την τελευταία σεζόν να κάνει για προεκλογικούς λόγους κάποιο έργο, το οποίο έπρεπε να είχε γίνει προ πολλού.

Όπως δε γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες, την είχα στηρίξει πολύ.

 

Σήμερα όμως, συνεχίζουμε με Γιώργο Κυρίτση ο οποίος γνωρίζει καλύτερα και μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για μια καλύτερη Κω που μας αξίζει.»

 

ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΗ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ………..?ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ….ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ!!!

    • Ακριβώς έκραζαν τον Κυριτση και τωρα ειναι μαζί του αλλά από αυτό και μόνο να καταλάβεις πόσα σ….τα εχει κάνει ο σημερινός δήμαρχος που όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι πρέπει να έρθει ξανά ο προηγούμενος μη9ως και συμμαζέψει λίγο την κατάσταση και τραβήξει λιγο τα χαλιναρια

  2. Κρίμα γιατί ήσουν και εσυ μαζί με συναδέλφους που σπάγατε τις πόρτες στο δημαρχείο για να ………. τότε που σας πέταξε από την πιάτσα τον ταξί
    Συνάδελφοι που έφυγαν από την ζωή θα τρίζουν τα κόκαλα τους

  3. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ,»ΕΚΡΑΖΑΝ».

  4. ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ.ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΣΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ……….

    • Τι το συζητάτε?
      Καμένο χαρτί είναι ο έτσι.
      Ούτε ο ίδιος το πιστεύει ότι μπορεί να εκλεγεί δήμαρχος.
      Over.

  5. χαχαχα με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω.Σας βλέπει η ντροπή και ντρέπεται.Αυτον που κυνηγουσατε με τα ………….. τώρα θα τον ψηφίσετε για το καλό του κυκλοφοριακού;;;;;;;ότι ναναι

  6. Απορια.Τελικά είχε δίκιο ο Κυριτσης που είχε πάρει την πιάτσα από εκείνη την παράγκα στο πιο κεντρικό σημείο;Έχει λείψει σε κάποιον η πιάτσα ;Για τα αυτονόητα κάποιοι ταξιτσιδες κάνανε πόλεμο.Αποδείχτηκε ότι κάνανε μπαρούφα.Λοιπόν που κατεβαίνουν με τον Νικηταρά θέλουν και θέση στο δημο να κανουν τι;Να προοθησουν θέσεις άσχετες σαν αυτή;Τέλος όσοι βρίζετε τον Κυριτση για την αλλαγή,γιατί δεν την π ανέφερε ο Καισερλης;Ο Νικηταράς; Τέτοιους δημάρχους θέλετε ανδρείκελα;

  7. Επειση ο κοσμος δεν ξεχνα τις κακες πραξεις , σιγουρα δεν ξεχνα ουτε τις καλες. Συναδελφοι ταξιτζηδες οσο και αν τον βριζαμαι ο Κυριτσης ειχε δικιο και οπως αποδειχθηκε μας βοηθησε η αποφαση του για τα ταξι.
    οποτε Αντωνη καλα εκανες. Μαζι σου

  8. Σταματειστε τα σχόλια και τις βλακειες .
    Το 50% και πανω των ταξιτζηδων ψηφιζουν Κυριτση.
    Το ξερετε ή θα σας ερθει και αυτο ξαφνικό?

  9. τι ακριβώς περιμένετε ως αντάλλαγμα ?? . κρίμα για το μνημονικό σας. συμβουλή εκεί που φτύνετε μην γλύφετε…

  10. Μπράβο Αντώνη πήρες τη σωστή απόφαση,αρκετά πια έχουν κολλήσει το κλάδο μας σε γεγονοτα που έγιναν πριν15 χρόνια.Ολοι ξέρουμε ότι ή πιατσα δεν μπορούσε να μείνει στο λιμάνι. Η μεταφορα στη Καζα Ρομανα μας βοηθησε.

  11. Τουλαχιστον αυτος ειναι οντως επιχειρηματίας όχι σαν τον επιχειρηματία απο το Πυλι 😂😂😂

  12. Κυριτση δες τις ουρές των τουριστών για ένα ταχι δες τα σχόλια για την εξυπηρέτηση σους και άνοιξε το επάγγελμα. θα είσαι δήμαρχος και χωρίς αυτή την φάρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ