Ευρ. Σαμαράς: Το εξώδικο προς το Λιμενικό Ταμείο δεν εξυπηρετεί καμία πολιτική σκοπιμότητα, αλλά περιγράφει την πραγματικότητα στην Σένγκεν

3
7786

Τους λόγους για τους οποίους η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου απέστειλε εξώδικο προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω, ζητώντας να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στη ζώνη Σένγκεν στο λιμάνι της Κω, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των επισκεπτών από την Τουρκία και να αποτραπεί η δυσφήμιση του προορισμού, ανέλυσε στο Kos TV, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου Ευριπίδης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι η Ένωση Τουριστικών Γραφείων, δεν εμπλέκεται σε προεκλογικά παιχνίδια, αφού έχει αναδείξει το εν λόγω ζήτημα το οποίο έχει ανακύψει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ σημείωσε ότι οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το Λιμενικό Ταμείο δεν αρκούν για να βελτιωθεί η εικόνα, ωστόσο ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο του ΔΛΤ Μπάμπη Ναβροζίδη, για το γεγονός ότι έγιναν εν μέσω της τουριστικής σεζόν, κάποιες βελτιωτικές παρεμβάσεις, που όμως πρέπει να συνεχιστούν, για να αλλάξει η κατάσταση, καθώς οι εικόνες με τις ουρές αναμονής αφενός δεν τιμούν κανέναν και αφετέρου πλήττουν το τουριστικό προφίλ της Κω.

Πηγη: https://www.kostv.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο//////ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ.ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΥΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΑΤΕ ΘΕΣΗ. ………….

  2. κάποιος που επωφελείστε μ αυτό το παιχνίδι.. σας έσπρωξε να το κάνετε τώρα,αυτή την στιγμή. Μετά καταλάβατε τη ….,που κάνατε είδατε και τις αντιδράσει ς του κοσμου και και και.

  3. ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ. ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΙΣΕ ΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, Η ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, Η ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ